Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Facebook] Par pitanja

210 pregleda · 9 odgovora · otvorena 04.11.2010. u 00:27

Evo postavit cu par pitanja o fejsu u ovoj temi pa mozda nekome kasnije pomognu odgovori.

- Zašto mi ne prikazuje statuse, linkove i ostale vragove pojedinih osoba u "News feed" iako ih nisam stavio na "hide" i kako to da napravim?
- Kako da banujem nekoga u "fan page" osim na način da idem na "see all fans" pa onda scroolam dok ga ne nađem? Da li postoji neka opcija da samo ukucam ime i banujem tu osobu?
- Kako da namjestim da mi npr. dolaze notifikacije kad je neko od mojih prijatelja komentarisao na nečiju sliku i sl.?

To je za sada to... Ko pomogne- aplauz. Koga muče još neki problemi nek ih posta ovdje.

Hajd u zdravlje.
Odes na onaj "globu" sta dolaze notifikacije i imas notification settings i tu stimas sebi sta kako
Zadnje dvoje nije moguce , moras bit global mod na fejsu , pa ces moc
massiv je napisao/la:
Odes na onaj "globu" sta dolaze notifikacije i imas notification settings i tu stimas sebi sta kako
Znam i ja to... Ovo je samo za notifikacije na email.
Hajd mrs na ProGaming
reLo je napisao/la:
Znam i ja to... Ovo je samo za notifikacije na email.
Hajd mrs na ProGaming
duvaj ga eo mame mi ulazim na stim i odo na pg uleti da ti dam po p**** daj aplauz
1. Ako što više posjećuješ profile određene osobe, "lajkaš" joj poveznice, slike itd. ona će ti se sve više pojavljivati u Važnim Vijestima iliti ga News Feed.

2. Neznam jeli moguće jer nisam ni pravio neke Fan Page-ove.

3. Nemože ti doći notifikacija ako predhodno nisi "lajko" ili komentiro sliku i sl. na kojoj će netko komentirati.

To je to
Ovo za FanPage, probaj ići CTRL+F i ukucaj ime ... Neće ga banati, al' će ti doskrolat do njegovog imena

Post dobio aplauz od 100kaa

MAND4 je napisao/la:
Ovo za FanPage, probaj ići CTRL+F i ukucaj ime ... Neće ga banati, al' će ti doskrolat do njegovog imena
Ne moze brate kad imam npr. stranicu od 20k članova a lista ih 100 po jednom prikazu...
reLo je napisao/la:
Ne moze brate kad imam npr. stranicu od 20k članova a lista ih 100 po jednom prikazu...
Pa idi onda do dijela gdje počinje prezime ... Tu kucaj
Jbg nez
1. Odi na Most Recent? :S na TopNews ce ti pokazivati "najvaznije"

2. Nema ti ta opcija, mislim. ctrl+f jedino

3. Da ti dolaze notifikacije, tagiraj se, komentiraj, ..

aj bokk

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.