Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Komsija.net - Novi style

145 pregleda · 13 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 19:30

Šta je Komšija.net?
Komšija.net je prvobitno otvoren radi druženja, zabave a pritom i možete nešto naučiti. Ima mnogo sajtova sličnih nama ali sve je to "istrošena roba" . Ljudi žele nešto novo, žele promjene i mi smo tu da vam ostvarimo želje. Portal je još "beba" ^^ i treba da odraste a nadamo se da ćete nam pomoći u tome. Na dnu stranice nalaze se najaktivniji članovi i ako se ti članovi dobro pokažu čekaju ih vrijedne nagrade kao što je moderator, novinar pa čak najvrijedniji mogu dobiti i administratora. Komšija će ogranizovati nagradne igre gdje možete pokazati svoje "skills" ali i biće igara gdje vam treba i malo sreće .

Malo smo "oslobodili" stranicu i pojednostavili je. Zbog problema obrisani su i vaši profili tako da se morate opet registrovati.
Izvinite greška se neće ponoviti.
Admin Team

zanimljiv site, sivdja mi se !

joooj stalno neke nove straniceee -..www.oddvabratadjeca.com

uglavnoom dobro je
█████████████ 78%

Treba jos tu malo rada,

Sretno !
MightY_ je napisao/la:
Prijateli komsije;
steam acc HAHAHAHAH H
ne kontam koji je tebi ku**c? 2 posta u 5 min............

covjek koji drzi tu stranicu je do sad prodao par 30-tak steamova tako da nemas cemu da se smijes.
dixbn_je**n je napisao/la:
ne kontam koji je tebi ku**c? 2 posta u 5 min............

covjek koji drzi tu stranicu je do sad prodao par 30-tak steamova tako da nemas cemu da se smijes.
po meni ta stranica .tk domen je za hakovanje steama a ti vidi kako hoces a to sto je prodo hakovane steamove naravno
Nemate ideja , niste orginalni , sve je vec uveliko vidjeno. Sta ti imas praviti news portal pored sax , bug.hr i jos mnostvo portala. Djaba trosite novce na hostinge i domene , kad nemate koristi nikakve.
1. Ovo nije samo news portal ako nisi vidio ima i igrica, uskoro ce biti i klipova, mozda muzike.

2. Drugog nemA :d
Meni je stvarno solidno, svidja mi se... Dizajn mi se svidja, ali pokusajte uklonit one free sajtove iz partnera od njih samo mozete potonut

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.