Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Admir Taric.

3.404 pregleda · 120 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 22:30

Još jedan mladi život se ugasio. Četrnaest godina i momak se objesio. Ne znam puno o ovome,ali barem da na neki način posljedni put pozdravimo ovog momka. I samo skontajte dokle problemi današnjice idu. Koji to problemi moraju da budu da se uradi ovako nešto.

Neka mu je lahka zemlja i neka mu dragi Allah podari vječni Dženet.

Edit : Molio bih sve ove koji iznose svoje vizije i daju razne špekulacije,da budu kažnjeni. Jel dosta više gluposti ?
Eto vi znate zbog čega je ovo uradio.
papaStrumf je napisao/la:
hbg malo ce glupo zvucati sad da govorim to ali hbg i da sam ga poznavao ne bi mi bilo zao
jel sam sebi oduzeo zivot???=jest
jel mogao to ne uraditi???= jest
prema tome necu da zalim nikog koje uradio ono sto je zelio

svi vi koji govorite " neka mu Allah dragi podari lijepi Dzennet / vjecni Dzennet" vjerovatno ne znate da je kod dragog Allaha najgori grijeh oduzet sebi zivot sto je doticni uradio

hbg morate to malo pogledati sa vise strana a ne samo iz licne perspektive
morash i ti skontat da je on josh je***o dijete (bio), koje moze promjenit misljenje oko neke stvari u jednoj minuti 20 puta!

Post dobio aplauz od spY

Neka mu dragi Allah podari dženet.
Stvarno mi je žao dijeta.
dajte ljudi ja sam znao momka veoma dobro. isao je samnom u razred vec 8 godina. sjedio je samnom u klupi vec jedno godinu dana. to je neko izmislio da se ubio radi cure. neko je izmislio da je nepisao neku poruku roditeljima da se ubio radi cure. JA SAM BIO U TOJ KONVERZACIJI I MI SMO ZVALI NEJGOVE RODITELJE DA GA SPRIJECE AL NISU USPJELI. I MOLIO BIH SVE CLANOVE G.BA DA NEPISU NEISTINE O TOME KAKO NISMO POKUSALI DA GA SPRIJECIMO!!!!!!

KO BI NORMALAN PUSTIO SVOG DRUGA DA SE UBIJE????

Post dobio šamar od nera_f

RIP.:(:(:(:(:(:(

R.I.P.
Svaki bolidan post ili post koji nema veze s temom = ban 14 dana, idoti napaceni !

R.I.P.
Koliko god on bio kriv il šta već,glupo je da pišete sad nešto ružno za njega. Ako hoćete napišite RIP,il počivaj u miru,il nek ti dragi Allah podari Dženet. Suvišne komentare ostavite za sebe.Digao sam temu da ga posljednji put pozdravimo a ne da seremo zbog toga što je uradio.

Post dobio aplauz od vLexinho

colaG3r0 je napisao/la:
dajte ljudi ja sam znao momka veoma dobro. isao je samnom u razred vec 8 godina. sjedio je samnom u klupi vec jedno godinu dana. to je neko izmislio da se ubio radi cure. neko je izmislio da je nepisao neku poruku roditeljima da se ubio radi cure. JA SAM BIO U TOJ KONVERZACIJI I MI SMO ZVALI NEJGOVE RODITELJE DA GA SPRIJECE AL NISU USPJELI. I MOLIO BIH SVE CLANOVE G.BA DA NEPISU NEISTINE O TOME KAKO NISMO POKUSALI DA GA SPRIJECIMO!!!!!!

KO BI NORMALAN PUSTIO SVOG DRUGA DA SE UBIJE????
BMK(tebe ?), ne edituj, imaj bar malo suosjecanja !
pa imam ali stvarno me zanima zasto se tako mlad ubio, tebe mozda ne ?

Nemogu da vjerujem. Nemogu zamisliti koja je to kolicina negativne energije koja moze natjerati jednog maldog momka da oduzme sebi zivot i to na tako brutalan nacin.

R.I.P

A kako se sve ustvari tacno desilo?
Pa sta mu bi pa se ubi ?:r

Strasan razlog rodjaci . . . strasan razlog mora biti za ovo  . . .

Admire bate neka ti je lahka zemlja 

Zao mi sto djeca umiru ovako . . .

pa neznamo ni mi sto se ubio :*:* al nije sigurno radit e cure. dobor se slagao sa njom, i on je prekinuo 2 dana prije smrti znaci negdje prekjuce. nas 10 je bilo u konverzaciji na msn i svi smo ga odgovarali. ja te 2 djevojcice i njegova cura, i jos ljudi. kao sot se viid na toj slici da ga nisu maltretirali i ta koja spminje igrice ona ga je slikala....
Eo imam 14 godina,i stravno mislim da se i ja objesim.Susjecam se sa njim    
Sve vise obaveza,pritisak je nevjerovatan  Al samo treba izdrzat 

R.I.P
colaG3r0 je napisao/la:
pa neznamo ni mi sto se ubio :*:* al nije sigurno radit e cure. dobor se slagao sa njom, i on je prekinuo 2 dana prije smrti znaci negdje prekjuce. nas 10 je bilo u konverzaciji na msn i svi smo ga odgovarali. ja te 2 djevojcice i njegova cura, i jos ljudi. kao sot se viid na toj slici da ga nisu maltretirali i ta koja spminje igrice ona ga je slikala....
Evo pričam sa jaranom o ovome. Izdrži ti i tvoji koji ste ga poznavali najbolje. Ja fakat ne znam šta bi uradio kad bi to učinio jedan od mojih jarana Al' fakat

R.I.P
sta se ovo desava oko nas ?

RIP ! Nek ti je lahka zemlja !
ova tema je podignuta da se oda pocast i zadnji pozdrav a ne da se govori ko ga je natjerao na to i takve stvari. ja odajem pocast

R.I.P brate moj, pocivaj u miru i neka ti je lahka crna zemlja...
Zbog cega se današnja djeca ubijaju u pm... Pa ovo je za ne povjerovati... Zbog djevojke se ubiti?
Allah najbolje zna ipak... RIP
Jbg neki dan smo jednog na ventu odgovarali od ubistva i
usjepi smo jer smo mi jedna jaka ekipica a ovi iznad su pogrijesili
sto nisu postali temu usli na vent moglo se to speijeciti da se nedesi ...
Momka nisam znao ali R.I,P

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.