Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Admir Taric.

3.404 pregleda · 120 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 22:30

Još jedan mladi život se ugasio. Četrnaest godina i momak se objesio. Ne znam puno o ovome,ali barem da na neki način posljedni put pozdravimo ovog momka. I samo skontajte dokle problemi današnjice idu. Koji to problemi moraju da budu da se uradi ovako nešto.

Neka mu je lahka zemlja i neka mu dragi Allah podari vječni Dženet.

Edit : Molio bih sve ove koji iznose svoje vizije i daju razne špekulacije,da budu kažnjeni. Jel dosta više gluposti ?
Eto vi znate zbog čega je ovo uradio.
R.I.P (F) :(
RIP
Sa 14 godina se objesit, nije lijepo ni cut. Zivot mu pocinje i onda se tako nesto desi...

R.I.P :(
R.I.P 14godina a objesio se ...
R.I.P:*:(
hbg malo ce glupo zvucati sad da govorim to ali hbg i da sam ga poznavao ne bi mi bilo zao
jel sam sebi oduzeo zivot???=jest
jel mogao to ne uraditi???= jest
prema tome necu da zalim nikog koje uradio ono sto je zelio

svi vi koji govorite " neka mu Allah dragi podari lijepi Dzennet / vjecni Dzennet" vjerovatno ne znate da je kod dragog Allaha najgori grijeh oduzet sebi zivot sto je doticni uradio

hbg morate to malo pogledati sa vise strana a ne samo iz licne perspektive

Post dobio šamar od spY

miire je napisao/la:

Bas ima na Fejsu, kako su "on", i jos "dvije cure" chatale prije njegove smrti :r One su znale da ce on da se objesi, ali one nista nisu htjele da ucine, samo preko glupog interneta njega molile da to ne uradi.

Facebook.com - Komentari

Procitajte prvih 5 , 6 komentara i vidi se da one znaju da ce on to ucniti.

bash je neprijatno citat ove komentare... bas mi je zao ovako nesto cuti.. rip :(
Jarane nemogu da vjerujem ,pa dijete je jos .

R.I.P
Nek ti Allah dz.s podari lijepi dzenet ,a tvojoj porodici sabura !

@miire

Sta su i mogle uraditi ,,ako si procitao komentare rekle su njenoj majci ali bio je odlucan da to napravi i to je i uradio .

Jos jednom R.I.P
miire je napisao/la:

Bas ima na Fejsu, kako su "on", i jos "dvije cure" chatale prije njegove smrti :r One su znale da ce on da se objesi, ali one nista nisu htjele da ucine, samo preko glupog interneta njega molile da to ne uradi.

Facebook.com - Komentari

Procitajte prvih 5 , 6 komentara i vidi se da one znaju da ce on to ucniti.

kako tuzno :(
al nisu znale ono dodje svima da reknu ja cu se ubit al sad da se ubiju bash i ne
I da molio bih da se obriše ovaj komentar od deathfake-a.

Pola članova sajta će joj slat poruke.

Nije njoj u želji bilo da to on uradi.

Post dobio aplauz od vLexinho

Neka mu dragi Allah podari ljiepi Dženet !

Počivaj u miru !
Pa gdje su mu je***i prijatelji šta rade? J**o te.. sa ovakvim sranjima nema zajebancije.. fkt ne mogu da vjerujem..

Neka ti Allah dž.š. oprosti sve grijehe i podari lijepi Đenet.
R.I.P.

Počivao u miru Božijem, mada se za samoubojstvo ne ide u raj, al Bog će mu oprostiti... :(:(:(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.