Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

R.I.P Admir Taric.

3.404 pregleda · 120 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 22:30

Još jedan mladi život se ugasio. Četrnaest godina i momak se objesio. Ne znam puno o ovome,ali barem da na neki način posljedni put pozdravimo ovog momka. I samo skontajte dokle problemi današnjice idu. Koji to problemi moraju da budu da se uradi ovako nešto.

Neka mu je lahka zemlja i neka mu dragi Allah podari vječni Dženet.

Edit : Molio bih sve ove koji iznose svoje vizije i daju razne špekulacije,da budu kažnjeni. Jel dosta više gluposti ?
Eto vi znate zbog čega je ovo uradio.
Stvarno tezak nacin da odes na onaj svijet

R I P
R.I.P

Do čega je došlo da se tako mlado dijete objasi :(
ne ubija se čovjek od problema, nego zbog izgubljenog nagona za preživljavanjem

RIP
Stara mu trebala srce operisat , a lik je bio rega sve , i samo kaze sutra cu se ubit i ubio se.

- Pokusavali su na sve nacine da ga sprijete, al nista, samo je ostavio PISMO u kojem je pisalo da ce se ubit :S
Neka mu dragi Allah podari lijepi Dženet, i ja kažem. Taj je baš imao nekih problema u životu.
14 godina, hmm...

Ja mislim da je to škola...Al' bez zezancije.

R.I.P

Bas ima na Fejsu, kako su "on", i jos "dvije cure" chatale prije njegove smrti One su znale da ce on da se objesi, ali one nista nisu htjele da ucine, samo preko glupog interneta njega molile da to ne uradi.

Facebook.com - Komentari

Procitajte prvih 5 , 6 komentara i vidi se da one znaju da ce on to ucniti.

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=322632685338#!/group.php?v=info&gid=322632685338
Neka mu dragi Allah podari lijepi Džennet moje godište čovječe zgrozi se kad pročita.
nek mu je rahmet dusi :(
moze nesto vise informacija bas me zanima ?
R.I.P
R . I . P
ne razumijem 14 mu god. i objesi se :s
RIP djecaku .

Svijet se svodi na ono sto su drugi htijeli da sami sebi uzimamo zivot da bi mogli da oni uzivaju .
Nek ti je vjecni rahmet dusi .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.