Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koju muziku slusate?

782 pregleda · 40 odgovora · otvorena 09.02.2010. u 18:18

Poz svima!

Evo malo da vas pitam sta slusate?
Ja osobno Pop,Techno,Dance a vi?

Mozda je glupa tema ali da raspravljamo malo!

Sve sto mi pase
<3 Techno <3
-Rani se. Nisi stavio rap.
msm' da nisi stavio rap and hip-hop,to ja inace slusam al i techno najvise poslije toga ^^
Ja slusam tehno ako ima neki program za slusanje tehno live neka mi da link na pm ili guestbook
HipHop
Techno
Ja slusam Rock <3
• sexy house, electro, trance, trance inace (:

• al sad u zadnje vrijeme slusam rap
(: edu, frenkia, serbian rap, elitne, odrede, sh ila, lust, drima, emsho, djolo, kompanija xD

[youtube]wAIEK40UixU[/youtube]

Najvise slusam neki rock, sk8erske pjesme, koje su brze, ali i lijepe za slusati. Ne volim onaj Metal, Heavy Metal etc. Probijaju mi ushi. A ja volim svoje usi i necu da mi ih probijaju.

Slusam takodje i techno, hip/hop, pop, sve sto se moze naci na Billboardu, MTV-u, VIVA-i isl, uglavnom sve sto je u trendu. Tj, sve sto mi se svidi.

Nekad me luda opali pa slusam pjesme tipa: Dido - White Flag. Pretezno zavisi u kakvom sam raspolozenju, pa prema tome mijenjam pjesme.

Naravno, znam nesto i domace, mada slabije... Posto rijetko koja pjesma probudi interesovanje kod mene. I naravno, Sinan, Mile, sve one kafanske, tih znam dosta napamet - uz pivu i raju se svasta nauci

EDIT: Special <3
Breaking Benjamin
Skillet

Post dobio aplauz od KillaOR

Tema jeste glupa, posebno kad levati pisu post od 3 rijeci..

Slusam sve sto je dobro, samo kuci ne slusam turbo-folk, a vani i na dernecima sam primoran.. Znaci na mojoj playlisti ima najvishe electro muzike, onda dobrog rocka, sevdalinki, rapa, balada, cak i pop-a O.o
Nisi dobro anketu postavio ... (mislim dance , rock :S )

Ja slusam :
rock
metal
punk
techno
house
hardstyle
hardcore
terrorcore
speedcore
drumm and base
dobre rap domace pjesme i po koja strana

Uglavnom mogu sve slusati ne smeta mi ovo gore najcesce slusam a inace veliki sam protivnik TURBO FOLKa ! Dok narodnu ne slusam ali nemam nista protiv jer smatram da to treba da slusa starija ekipa po 40 godina kao sto to i jeste fazon ! .
Pozdrav
Hip-Hop bih rap najvise sarajevski.
Takodje nekada slusam rege muziku,koja takodje nije na listi a veoma je kvalitetna[*po meni*]
Nevalja ti anketa,fali onaj najvazniji dio.
Peace out...
Pa nemogu se svrstat ni u jednu kategoriju,zasto? Zato sto volim slusati ono sto mi se svidja ta melodija u pjesmi.
Slusam rock-pop uglavnom iz 80-90 volim poslusati: Bon Jovi,Sting,Pink Floyd,Europe,Aerosmith,ABBA,Seal,Scorpions,Queen,The Doors,Haddaway,Robbie Williams etc.
A sto se tice domace pop-rock scene tu su EKV,Riblja Corba,Idoli,Sarlo Akrobata,Yu-Grupa,Elektricni Orgazam,Indexi,Haustor,Kerber.
Uzasno volim trance pa se u mom playlistu nadju:AvB,PvD,Tiesto,Markus Schulz,Above & Beyond,Aly & Fila,Marcus Schossow.I da zaboravio sam slusam Maksima Mrvicu.
Ja mislim da je nemoguce slusat jednu vrstu muzike.

Post dobio aplauz od KillaOR

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.