Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prženje

117 pregleda · 10 odgovora · otvorena 21.02.2010. u 16:29

Imam neki CD sa nekoliko pjesama, i sada sam te pjesme spržio na neki drugi CD, ali kad ubacim taj drugi CD u CD Player neće da mi sviraju te pjesme. Jel znate do čega je?
Taj CD player obicno zovu Linija..E posto je u tebe ta linija starija verzija k'o kod mene treba ti posebno ness...
Kopiraj te pjesme na Comp.Udi u NERU i klikni Audio CD..
Tu Add te pjesme s compa and BURN..:D
ellyx je napisao/la:
Taj CD player obicno zovu Linija..E posto je u tebe ta linija starija verzija k'o kod mene treba ti posebno ness...
Kopiraj te pjesme na Comp.Udi u NERU i klikni Audio CD..
Tu Add te pjesme s compa and BURN..:D
Ko kaže da je kod mene linija?

Tako i jesam radio preko NERE!
Koji ti je format pjesama -..
Slusaj. Jesil sprzio na CDr ili na DVD. Ako si sprzio na DVD rega da nece raditi
tiete je napisao/la:
Slusaj. Jesil sprzio na CDr ili na DVD. Ako si sprzio na DVD rega da nece raditi ;)
Napisao bi da sam na DVD, nisam toliko glup jbt...
Nisi cd sprzio kao AUDIO CD, vec si vjerovatno kao mp3 ili data.. Ili nisi fino ripao pjesme sa tog cd-a sto si vec imao..
KillaOR je napisao/la:
Nisi cd sprzio kao AUDIO CD, vec si vjerovatno kao mp3 ili data.. Ili nisi fino ripao pjesme sa tog cd-a sto si vec imao..
Neće NERo da sprži ".cda" fajlove, neznam zašto! Kako trebam nazvat pjesme, s kojom ekstenzijom=?
Moltrex1 je napisao/la:
Neće NERo da sprži ".cda" fajlove, neznam zašto! Kako trebam nazvat pjesme, s kojom ekstenzijom=?
Cuj .cda fajlove HAHAAHAHAHAH.. Nisi ih dobro ripao na komp.. Kad ubacis cd, ne mozes samo copy paste pjesme, vec ih moras ripati preko windows media player-a, ili nekog drugog koji vec koristis.. Pjesma moze biti u .mp3 formatu, ili .wma formatu, a da bi se slusala muzika kao audio cd mora biti u wma formatu kada przis.. Ako u neri kliknes gore fino na cd, a poslije make audio cd, on ce sam pretvoriti u potrebni format...
KillaOR je napisao/la:
Cuj .cda fajlove HAHAAHAHAHAH.. Nisi ih dobro ripao na komp.. Kad ubacis cd, ne mozes samo copy paste pjesme, vec ih moras ripati preko windows media player-a, ili nekog drugog koji vec koristis.. Pjesma moze biti u .mp3 formatu, ili .wma formatu, a da bi se slusala muzika kao audio cd mora biti u wma formatu kada przis.. Ako u neri kliknes gore fino na cd, a poslije make audio cd, on ce sam pretvoriti u potrebni format...
A kako da ih ripam?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.