Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ToTheBench.com (Hip Hop Kultura)

105 pregleda · 4 odgovora · otvorena 03.03.2010. u 21:54

Jedan velik YO za sve rajtere, mc-eve, dj-eve, b-boy-eve, genKsta ubice, kmice i sve ostale koji na bilo koji način imaju veze sa hip hop kulturom. Bez puno sranja,da vam pokušam predstaviti stranicu u najboljem svjetlu i da vam predstavim način i cilj našeg rada.

Dakle tothebench.com je projekt oko kojeg se okupilo nas par istomišljenika u cilju predstavljanja rada umjetnika iz sva četiri elementa gore navedene kulture široj publici – manje formalnim govorom – ovdje ćete moći vidjeti intervjue s reperima, rajterima, b-bojevima, dj-evima, njihove radove, recenzije njihovih radova i još puno toga. Tu će se takođe naći i recenzije nekih stranih – starijih albuma i izvođača. Razlog što smo se odlučili za takav rad a ne za praćenje samo novih izdanja (iako će biti i toga, naravno samo onih vrijednih pažnje) je taj što smo se složili da je mnogo bolje i bitnije da oni koji budu posjećivali stranicu vide recenziju albuma jednog Pete Rock-a ili Gangstarr-a, a ne nekog, ne znam, novog albuma nekog repera koji je sebe nazvao po novčanici. Eh sad, zašto kažem bolje i bitnije, evo zašto. Je**š ti mater onome koji ti diže ruku na hip hop partiju a nije čuo za , recimo, Mobb Deep, zato, ako ovo sve bude funkcioniralo kako treba i ako zaživi, kao rezultat bismo trebali imati bar malo “obrazovaniju”, hajde da kažemo, publiku. Na kraju još da dodam, profita – nemamo, ideja je proizašla iz ljubavi prema hip hopu i iz želje za ovakvim sajtom, a pošto istog u BiH nije bilo, niti naznaka da će biti u skorije vrijeme, odlučili smo da mi sami pokušamo da ga napravimo. Stoga, bilo bi super kad bi se svi kompleksaši, hejteri i slične karikature suzdržali od bilo kakvog pljuvanja i slično. Naravno,pljuvanje je jedno a konstruktivna i dobronamjerna kritika nešto sasvim drugo. Hip hop nije pljuvanje, već poštivanje rada drugoga i u krajnjoj granici, podržavanje – a to je sve što tražimo.

http://ToTheBench.com/

P.S Izvinjavam se zbog duple teme, onu mozete izbrisati. Ovu sam otvorio kao "Link" jer sam to zaboravio uraditi na prosloj, i zelim da vidim ocjene clanova ovog sajta. Ko zeli, neka reklamira ovaj sajt. HVALA Svima !
Kao sto sam vec rekao, ideja je odlicna ali design je kao na (citiram) "blogu 12-godisnjeg emoa" Dobro hajd, ovo "emo" se moze zanemarit', al' skontao si poentu.

Bolje vam je da tu domenu iskoristite i napravite "portal" od toga, a ne da vam stranica bude u strukturi bloga
Usao, vidio neko sranje o malom vejnu, izasao, winamp dubble click, J, PDM, Project Deadman - Trapped.
necu se vratiti.

ne gotivim ni 50centa ni weezija al istina je da fiftijev prvi album bio rep....ono sto vejne nije nikad

p.s. necu da vas rejtam
Imas dobar plan sad za sad od ovog gore posta i ovog sto sam malo cackao po stranici,ne znam sta da ti kazem u tvojoj ideji ima dosta rada i puno ces vremena morati uloziti da postignes bilo kakav postotak.
Sad za sad bi ti bilo dobro kad bi mjenjao style stranice na nesto ljepse za oci i preglednije.
Bilo bi dobro kad bi gurao na stranicu i nase malo bolje "podzemne" repere,samim tim i writere posto ih ima dosta,al da pravis razliku između dobrih i losih posto tu mozes na startu dosta kiksnuti.
A strane legende repa predstavi sto podrzavam al nemoj previse forsirati posto dolaze nova vremena i treba malo gledati nove stveri ne samo spavati u historiji.
Sretno sa stranicom navracacu ponekad interesuje me dio za writere ali i za domacu rep "scenu".
Peace out...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.