Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Rezime-Bos.Krupa "Cyberline" Tournament

1.405 pregleda · 25 odgovora · otvorena 28.06.2006. u 18:20

U nedostatku kvalitetnih tema na gamers.ba i u ishchekivanju vijesti sa
ovogodishnjeg ESWC-a rijeshih da napishem i ja par rijechi.....

Kao shto sam naziv kaze tema je vezana za turnir koji se odrzao
u Bos.Krupi u igraoni "Cyberline" u subotu,24.06......
Po meni uspjeshan turnir,raja no1,druzenje,jedino shto se nije alkohol
ni liznuo ( nije bilo bok1-a da to malo pogura).....

Ucheshce je uzelo osam ekipa sa USK-a:

Ex.orticus gaming ( Cazin )
Buzim All Stars ( Buzim )
Fantastic Five (Buzim )
Cyb ( Krupa )
Prisoners ( Krupa )
Bad madafakazzz ( Krupa )
XXL team ( Krupa )
Versus team ( Krupa )

Zbog parnog broja ekipa i u zelji da svi odigraju minimalo 3 mecha
izvuchene su grupe:
1.grupa:
XXL team
Ex.orticus gaming
Prisoners
Fantastic Five

2.grupa:
Versus team
Bad madafakazzz
Cyb
Buzim All Stars

U finalu su se sastale ekipe XXL team-a i Versusa,mapa de_dust2
i rezultat je bio 16:9 za Versus!

Lineup XXL team-a:
kamikazaa
MystiC
Spirit
Agent
WoLFDoG

Lineup Versus team:
kORn.
nobody
Sephiroth
doA
SkY

Atmosferu mozete vidjeti na slikama u galeriji

http://www.gamers.ba/galerija.php?id=2065

Evo i par videa pa kome se da skidati:

Mafia in da action : " nema pushtanja..skachi na njega *** te j**o "

http://rapidshare.de/files/24376872/nema_labavo.rar.html

Mafia again site A action (samoubistvo iz zasjede)( u pozadini theSTOKA prostachi )

http://rapidshare.de/files/24378412/mafia.stoka.MPG.html

Mafia nervozno zvache slamku..pa ecy...pa stoka..pa opet Mafia

http://rapidshare.de/files/24379602/mafia.eci.stoka.rar.html

Hvala svima shto su doshli..narochito momcima iz Cazina ( Adi & co. ) i Buzima ( isak & co. ).....i
naravno begi iz Bihaca koji je prihajao na svom skuteru....

gg

Turnir "Cyberline" Bos.Krupa
Sephiroth & SkYWaLKeR

ovoono je napisao/la:
NOOBS

koji si ti morifidni slinavac da mi je znati , dal si to izgubio pokemon loptu pa sada ovde pocinjes da se frustriras ? nekapiram ponasanje

ti nekome da kazes NOOBS ? glupane maloumni ... nauci se stastaviti recenicu koja ima vise od jedne rijeci pa dodzi i nekome nesto reci ... do tada idi gledaj pokemone .. pa mozda ash nadze nekavog novog pokemona u nekoj noboj zemlji . plz ... nepostaj gluposti .. jos jednom cu ti reci

@ Bedzo .. sto se tice turnira .. stvarno mi je zao sto nisam makar dosao da vidim kako i sta ... ****ga , mozda bi i nasli neku ekipu da dodzemo , al sha je tu je ... vidjeh temu da je turnir samo za unsko sanski kanton .. tako da bi bilo bezveze da neko dolazi sa strane ... =)

Atmosfera je bila lijepa kao sto se da vidjeti na slikama i na ovim clipovima koje sam malopre pogledao ... sha reci .. sem da mi je zao , u skorije vrijeme skontajte taj turnir sto ce moci doci ekipe sa strane .. kao sto je bilo prosle godine ... znam da ste sada i ovdije stavili da mogu doci ekipe sa strane bilo bi od toga nesto .. al et , ako *** da za par dana ..

Svaka cast na organizaciji i na svemu ostalom , nisam ja sumnjao da vi mozete napraviti nesto slicno ... hehe , prosle god sam svojim ocima vidjeo .. a nadam se da cu i ove .. =)

Sto se tice Mafije .. on je seljak

p.s. poz za krupu .. speSHli 4 misho & bedzo & versus team ( valjda je ex )
@ bok1

ovaj tur nam je bio nekakva generalna proba za taj famozni turnir
na kojeg bi zvali ekipe iz cijele BiH ali o tom po tom....

Pokushavam neshto napraviti....ali teshko to sve ide...nema se para...oni koji imaju nedaju......sponzori se prave gluhi ( npr. obratio sam se HG Spot-u , oni su relativno novi na podruchju BiH ,
imaju ispostave u Banja Luci i Bihacu ali se nejavljaju ) .....

Za sad imam obecanje od dva sponzora, IT computers i Bejk d.o.o.
( lokalna informacichka firma ) ali je to sve josh slabo....

I da stvar bude gora...sve sam moram..bare shto se tiche ovog dramchenja para....proshle godine je tu bio Mishko pa je bilo nekako lakshe.....
               SkYWaLKeR je napisao/la:
@ bok1

ovaj tur nam je bio nekakva generalna proba za taj famozni turnir
na kojeg bi zvali ekipe iz cijele BiH ali o tom po tom....

Pokushavam neshto napraviti....ali teshko to sve ide...nema se para...oni koji imaju nedaju......sponzori se prave gluhi ( npr. obratio sam se HG Spot-u , oni su relativno novi na podruchju BiH ,
imaju ispostave u Banja Luci i Bihacu ali se nejavljaju ) .....

Za sad imam obecanje od dva sponzora, IT computers i Bejk d.o.o.
( lokalna informacichka firma ) ali je to sve josh slabo....

I da stvar bude gora...sve sam moram..bare shto se tiche ovog dramchenja para....proshle godine je tu bio Mishko pa je bilo nekako lakshe.....

A dje se stoka izgubi manitua mu njegovog .
Picak jedan neka donese para sa Kamenice u Krupu

Haha dobri filmici:
Prvi: Jedan pros´o....dvojica, trojica......
Drugi: dvojica, trojica, petorica, citav tim
               weLLa je napisao/la:
A dje se stoka izgubi manitua mu njegovog .
Picak jedan neka donese para sa Kamenice u Krupu

Stole je in da Bihac....arbajtuje po vajzZz dan i onda vikendom dolazi na ljetovanje in da BK
sve u svemu bilo je super! jes da smo puno cekali (makar ja koji nisam cijelu noc spavao) ali bilo je kewl!

samo hocu da se zahvalim svome prijatelju theSTOKA, koji je i pod uticajem "cuge" dokazao da zna pucati i igrati stole kralju

nadamo se da ce biti josh jedan tur. malo "veci" i gdje cemo svi da se skupimo, da rokamo, pucamo etc ...

pozdravvvvvvvv!

mafia <3 slamka

@bok1
               weLLa je napisao/la:

Haha dobri filmici:
Prvi: Jedan pros´o....dvojica, trojica......
Drugi: dvojica, trojica, petorica, citav tim

Ma najbolje nisam ni stigao snimati.....

Mech izmedju Bad madafakazzz i Buzim All Stars....vode krupljani....i onda dvije partije uzima BAS i isak skache na noge i viche "tooooooooo" " sad postarini" ........."po starini ubijaj "... " prvo stoku pa onda ostale" .......
josa sam davno reako da ce VERSUS pobijediti

svaka cast decki navio sam za vas

po ovim slikama vama je bilo super tamo ... malo zezanja i igranja nikad dosta..

Poz
               ovoono je napisao/la:
NOOBS

sto se nizu owi moroni kao biseri aaaa kao biseri

reci reci babi svom oo emina za rodi morona oo emina.

pokemon lopto vrati se owom jadniku :S.

Nemogu nista da download ima mi ****na zastita u klubu po komentarima i reakcijama bili je GG.

btw vi iz USK kanotona ima te vi slifa za owe organizacije
hm....
ove primjedbe (NOOBS!)..me tjeraju da ja dodjem u stanje "get pissed off".......
taj spamm fakat ti nije trebao...a inache ovo ne zahtjevam,ali:aadmini,dajte ban ovom moronu..

a sto se turnira tiche..bio je fenomenal...
sve uredu..brzo...efikasno...jednostavno...profesionalno..sta da jos kazem..
druzenja je bilo...et k'o sto sky rece..pive nije...al to se promjeni (ak *** da) na "Julskom Big-Boom BK-Turniru Za Whole BiH"...heh....

fakat je sve stimalo..tajming..sve...
ja sam zadovoljan sa svojim "komsijama" ,ponosima se vama,respectam vas 2 puta vishe,heh... (Bos.Krupa Rocks) ...

pozz od Adija za BK-gaming Crew(organizatore) i za sve ucesnike u ovom tournamentu))....(respect vam svima i jos jedna VELIKI PLUS stavljam na Fair Play igracha...)

Peace out....
Young jedis mighty become,you have...
ma joj bilo je preludo...meni nije toliko ni igra nije bila bitna,ali druzenje je bilo za 10 fakat smo se fino zabavljali...a sto se tice igre,ma nema svi su bili fer,niko nije srao i tako to

svaka cast sky i seph. na organizaciji

poseban pozdrav mojoj ekipi
bega je napisao/la:
ma joj bilo je preludo...meni nije toliko ni igra nije bila bitna,ali druzenje je bilo za 10 fakat smo se fino zabavljali...a sto se tice igre,ma nema svi su bili fer,niko nije srao i tako to

svaka cast sky i seph. na organizaciji

poseban pozdrav mojoj ekipi

Bega esmir te prijavio policiji za slusalice cekaj poziv za sud sad hahahahahahha samo ti razbijaj
dobro isak je ipak pokushao malo "na prichu" uzeti nas al ipak tu sam bio malo vechi vuk od njega i suzdrzhao se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.