Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Satnica Terra.Tournament

1.355 pregleda · 20 odgovora · otvorena 27.04.2006. u 19:26

GRUPE - PRVO KOLO

Grupa 1: [team 1] bionetic VS [team 2] Happy clan SUBOTA 06.05. u 12:00h

Grupa 2: [team 1] M16 VS [team 2] crew SUBOTA 06.05. u 13:15h

Grupa 3: [team 1] Insomnia VS [team 2] AMC SUBOTA 06.05. u 14:30h

Grupa 4: [team 1] Fuck Reality ` 2 VS [team 2] 4fun-Team SUBOTA 06.05. u 15:45h

Grupa 5: [team 1] sex-machine VS [team 2] trained_n00bs SUBOTA 06.05. u 17:00h

Grupa 6: [team 1] UGC VS [team 2] inFeRno-Team SUBOTA 06.05. u 18:15h

Grupa 7: [team 1] HeaVen and Earth 2 VS [team 2] Dream team SUBOTA 06.05. u 19:30h

Grupa 8: [team 1] Nudgers VS [team 2] wctg NEDELJA 07.05. u 12:00h

Grupa 9: [team 1] ludi momci VS [team 2] Gods Of Counter Strike NEDELJA 07.05. u 13:15h

Grupa 10: [team 1] 7Night-team VS [team 2] DreaD NEDELJA 07.05. u 14:30h

Grupa 1: [team 3] aGp VS [team 4] Bionicle Pirate NEDELJA 07.05. u 15:45H

Grupa 2: [team 3] smradovi VS [team 4] HeaVen and Earth NEDELJA 07.05. u 17:00h

Grupa 3: [team 3] Pain Dimension VS [team 4] Zamlate NEDELJA 07.05. u 18:15h

Grupa 4: [team 3] Momci Sa Puskom VS [team 4] qualified 8 NEDELJA 07.05. u 19:30h

PRVO KOLO: de_dust2
cemu 2h razmak izmedju matcheva pa neigra se neznam sta....pa 1 match u prosjeku najdalje 40min. traje!
smanji to na po 1 sat i ubaci jos 10 matcheva 5 sub 5 ned
Zuma je napisao/la:
cemu 2h razmak izmedju matcheva pa neigra se neznam sta....pa 1 match u prosjeku najdalje 40min. traje!
smanji to na po 1 sat i ubaci jos 10 matcheva 5 sub 5 ned

dobar prijedlog
evo radimo na tome
tnx
koja mapa se igra ?
ma ja ba...moze nas pola stat u sub..
BxM je napisao/la:
koja mapa se igra ?

Prvo kolo ... na svim glupim i neglupim turovima .. ligama .. itd itd se igra de_dust2
Drugo kolo de_inferno itd itd
bok1 je napisao/la:
Prvo kolo ... na svim glupim i neglupim turovima .. ligama .. itd itd se igra de_dust2
Drugo kolo de_inferno itd itd

stfu vidio sam ja da se igraju dd2 cbble inferno ali pitam se tacno koja ce se mapa igrati
mogle bi stat sve grupe u dva dana jedan dan prvih 5.skupina drugi dan drugi 5.skupina
st0k3 je napisao/la:
mogle bi stat sve grupe u dva dana jedan dan prvih 5.skupina drugi dan drugi 5.skupina

HAHAHAHAHAHA
ETO updateovo sam satnice

Zadnji edit: 27.04.06 u 20:16:21

e stvarno moglo bi se ovo kolo sve da odigra za jedan vikend jer ovako ce se sve izkomplicirati toj e savjet na vama je...
Otvaramo tournament
derbi kola
GL svima
Schulz je napisao/la:
Otvaramo tournament
derbi kola
GL svima

tu ce biti svasta !
BxM je napisao/la:
stfu vidio sam ja da se igraju dd2 cbble inferno ali pitam se tacno koja ce se mapa igrati

Haj ... da se nesvadzam .. neglupiraj se .. i negovori nikome da suti ... jer ces bezze trazit na pijaci novi jezik

Tako da pazis sta " balis i kome " slinavac

p.s. sho se tice grupa nekomplikujte vi ... neka smiley i ogranizacija urade sta misle da je najbolje

p.s.s iz dana u dan .. na ovome forumu raste postotak ( % ) debila .. sada je cak dostigao 80 % na ljestvici .. nadajmo se da ce rasti svakog dana .. HVALA Da nesilazimo sa teme Bxm ako zelish sta da dodas.. imas pm il nes .. nepostaj vise ( tj neuzimaj mene usta )

Zadnji edit: 27.04.06 u 21:04:32

svaka cast na organizaci i svemu ali bi trebali bi da se 1 kolo odigra u jednom vikendu jer bi ovo trajalo predugo i ako more da se igra na vise servera
bok1 je napisao/la:
Haj ... da se nesvadzam .. neglupiraj se .. i negovori nikome da suti ... jer ces bezze trazit na pijaci novi jezik

Tako da pazis sta " balis i kome " slinavac

p.s. sho se tice grupa nekomplikujte vi ... neka smiley i ogranizacija urade sta misle da je najbolje

p.s.s iz dana u dan .. na ovome forumu raste postotak ( % ) debila .. sada je cak dostigao 80 % na ljestvici .. nadajmo se da ce rasti svakog dana .. HVALA Da nesilazimo sa teme Bxm ako zelish sta da dodas.. imas pm il nes .. nepostaj vise ( tj neuzimaj mene usta )

ma ne uzimam te nego hocu da znam konkretno koja ce se mapa igrati da nesh spremimo
BxM je napisao/la:
ma ne uzimam te nego hocu da znam konkretno koja ce se mapa igrati da nesh spremimo

Procitaj svoj prvi post Nebitno .. da se kontas u cs... znao bi kakvim se redoslijedom igraju mape ... btw nevermaind uzivaj
sedmicu poslije toga je QESWC u bih pa ce pause biti na ligi pa onda tek sljedece nastavak

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.