Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Spam Petkom

894 pregleda · 81 odgovor · otvorena 29.01.2010. u 14:37

E ovako, vidim da ovo spamanje petkom ne ide nikamo . . .

Jasone veoma si me razocarao sa ovim od sinoc . . . Nemogu jos da vjerujem 

Znaci pogledam top10 postera sve djeca naka u top10 po 35k postova 

SMIJESNO

Znaci vi se ovako trudite da bude bolji site?

riddle je ostavio site da uradimo ga da bude jos na bolje nivou nego sto je bio . . . i mislio sam to da uradim al nemogu sam sa vladom i nerom nemogu sam 

Nemojte misliti da se ulizujem nekome, jer neam razloga za time . ..

Dali se vi slazete svi da se ukine spam petkom ? ZASTO ZATO STO JE OVO MASIVNI SPAM . . . i dizete teme u 11 sati SMIJESNO :S

To se digne u 3 4 ujutro kad nas ima 20 30 online pa da spamamo 

Al et nvm . ..

Dali se slazete, napisite ovde Da - Zasto Da, Ne zasto - Ne ...

Hvala . . .
U potuponsti se slazem sa vama, jer sve neki idoli nabijaju postove i onda poslije se *urce postovima jer su oni u TOP10. Ma koliko god oni smmapali odnosno pisali takve postove i koliko god ih oni imali, nikada nece imati respect obicnih membera ovog sajta. Riddle je ostavio sajt u povjerenju, i ne bi bilo lijepo da ga iznevjerimo, da upropastimo ovaj sajt.
Takodjer bio je dogovor da se spam petkom pisu normalni posto da se raja zeza komunira da zatrazite neki film, preporuku, rs acc itd itd.
spY je sve rekao!
Znaci samo cu reci jos da sam za to da se ukine spam petkom ako je moguci svaki vid spama da se sankcionise po cijelom forumu !

A sinoc onu temu sam podrzavao cisto ako je to bilo tacno i ako nisam bio u toku tako da ne znam zapravo o cemu je rijec .Ali posle nekog vremena sajt se jedva otvarao sto je bilo veoma lose sve te postove treba obrisati i gotovo.

Gazzele... ne seri

Spam Petak je lijepa ideja zaista, al' neka balavurdija ovdje pretjeruje. Sta si ti bolji ako napises post tipa aaaaaaaaaaaaaa uuuoooooooooooo. Pa jesi li umobolan da ne znas sastaviti jedno slozenu recenicu ?

Sto se mene tice najbolje ti bilo da Spam Petak bude limitiran na sat vremena. Po isteku tih 60 minuta, tema se locka i to je to. Imali ste priliku za malo opustenije razgovore, da pitate odredene korisnike stvari koje su vas oduvijek zanima etc. Ono sto se sinoc desilo je zaista jadno
Ev da i ja napišem svoj prvi post na ovoj temi.
E ovi gore se opametili i neće više spam tema a kada se daju bodvi nekome, njihovi postovi su uvijek prvi.
Nebi bilo loše da ima neki chat unutar stranice tako da ko je god on-line da se dopisuje tamo i onda nebi bilo potrebe za ovakvim temama.
Osim toga, statistika o postovima nije validna jer se vremenom brišu teme sa servera od strane administracije tako da odu i postovi i to je po meni Sizifov posao :S
Koliko ja znam svi vi hocete da ovaj sajt uznapreduje etc'. Zasto onda otvarate teme kao npr. ta sto je bila spam petkom. Ja sam bio zauzet zadacom pa nisam ni vidio temu, a i da sam je vidio ne bih spamo jer znam da to nikuda ne vodi. I vi svi sto mislite da cete vecim brojem postova imati veci respekt raje, objesi to macku od rep
Ne,

Ljubomoran sam,jer nemogu da spamam,kad nemogu,nece niko

Salim se naravno,slazem se sa Bakirom,treba dizat u 3-4 u sabah,ne vako..jbt Aldin nabio 2k + postova,Gazzel takodze,a o Jasonu nesmijem ni progovorit..,ultra mega hiper super spameri Al uzivaj te..

A da,ovo nije spam..spam je ono sto je Spy radio,i ostala raja,ne "ofirno"
Mislim da se onaj spam koliko toliko može kroz prsti progledat ali ovaj drugi je stvarno žalostan. Samo pisanje "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" se ubraja u postcount. Treba obrisat temu iz baze skroz, postove poništit. I sad ovi srali onom 'abrahamu' da je spamao, on je ispao zlatan za razliku od ovih. Lik je barem normalno pisao postove, koliko toliko trudio se na forumu. Iako je pretjerano pisao, nvm vi se sinoc ispali gori od njega.

Što se niste javili na onoj temi od mahira 'gaming iskustva' i tu napisali par paragrafa? Tu će te dobit + od raje, a ne od neke bijedne liste top10 postera.

Moj prijedlog. Odobrit spam petkom, ali da neki mod sutradan pobriše sve postove.
Cim sam cuo za tu temu spam petkom, odmah sam govorio da to treba ukinuti.. Govorio i administraciji, ljudi ignore, e pa nek je sad ovako, taman smo doveli g.ba na neki nivo i sad se to baca u vodu..

Normalno da je balavurdiji zanimljivo biti u top10 i kontat da su neki faktor na ovom site-u, a ustvari su obicne karine..

UKINUT PODHITNO!
Pretjerali ste, Jason je rekao da ce ta tema tzv spam biti chat dakle nekog pitaš nešto što te interesuje ( pitaš ga jel normalan xD ), čit'o sam neke postove i to su tipa AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ( da ispuni red ).

Ta tema je u kanti, a kad se bude praznila kanta odoše postovi dakle ovo je bezveze, bit češ na top10 do pražnjena kante i onda se sve vraca na staro.

Neko se trudi 5 god ( Allienz, spY...) pišu postove ( pametne ), zasluženo budu na top10 ( s nekoliko banova ), onda se pojavi neko ko za noć izbije na top10...

Neka spama petkom ali korisni spam ( dakle nekog pitaš nešto što te zanima o njemu ) tako stoji u Jasonovoj temi...

spY je napisao/la:
Mislim da se onaj spam koliko toliko može kroz prsti progledat ali ovaj drugi je stvarno žalostan. Samo pisanje "aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" se ubraja u postcount. Treba obrisat temu iz baze skroz, postove poništit. I sad ovi srali onom 'abrahamu' da je spamao, on je ispao zlatan za razliku od ovih. Lik je barem normalno pisao postove, koliko toliko trudio se na forumu. Iako je pretjerano pisao, nvm vi se sinoc ispali gori od njega.

Što se niste javili na onoj temi od mahira 'gaming iskustva' i tu napisali par paragrafa? Tu će te dobit + od raje, a ne od neke bijedne liste top10 postera.

Moj prijedlog. Odobrit spam petkom, ali da neki mod sutradan pobriše sve postove.
bio i abraham sinoc na temi
1400+
nick:bihwig

Jason mu obecao unban ako nabije 2000. Ovaj se isfuro kad sam mu rekao da Jason nema unban opciju
MorgaN je napisao/la:
1400+

Jason mu obecao unban ako nabije 2000. Ovaj se isfuro kad sam mu rekao da Jason nema unban opciju
To sam i ja cula.. I to fkt nije bilo lijepo od njega..

I onda nas nazivaju spamerima, a vidi ono sinoc.. Raspad sistema..

Ponosna sam na sebe jer nisam spamala s vama, iako su me nagovarali na MSN.. Spam nije spam ako je dozvoljen..

~ Rya

MorgaN je napisao/la:
1400+

da bio sam ja tu i samo sam vam htio time dokazat da sam nepravedno banovan i koliko mi je stalo da budem unban
I meni je bezveze taj spam petkom jer narusava koncepciju portala zato sam predlozio klan grupu AfterMidnight dje ce spamat al ocito svi vole aplauze i postcount pa taj prijedlog nije proso najbolje.

Ukidaj

kako ste djetinjasti.
Svi do jednog kazete ma j**o to, a u dubini duse molite boga da opet bude.
Nisam ucestvovao, zelio bi i bmk iskreno otvoreno kazem ne ko pojedinci (90%)
Svi koji kazu treba ukinut ovako onako, misle da su korak ispred drugih. Ustvari, sad kad bi se otvorila takva tema ne bi mogli odoljeti da ne napisu koju "pametnu".

best regards !
gooody je napisao/la:
kako ste djetinjasti.
Svi do jednog kazete ma j**o to, a u dubini duse molite boga da opet bude.
Nisam ucestvovao, zelio bi i bmk iskreno otvoreno kazem ne ko pojedinci (90%)
Svi koji kazu treba ukinut ovako onako, misle da su korak ispred drugih. Ustvari, sad kad bi se otvorila takva tema ne bi mogli odoljeti da ne napisu koju "pametnu".

best regards !
+1
tema je otvorena u 01:42 bile su neki izracuni procjene koliko bi se postova naguralo tim tempom za 3 dana dosli smo do broja 120k
onda je kreno shinoda mas spamat pa se popelo na 170k pa NAS oko 20 popelo se na 800k postova za 3 dana
sad meni nije jasno koji ku**c vama to smeta ako je temu odobrio ADMIN

spY 29.01.10 02:11
mogul napravit drugi acc i spamat, necu sa ovog ionako imam pun ku**c postova
Ovo nije dobro, nepravedno, mi smo (ja dobio ban) zbog spamma na 6 mjeseci, zbog spamma (800 postova za 5 mjeseci). Ima dosta primjera, ovako ne može 14000 postova za 2 sata

o5 se vracam na http://www.gamers.ba/forum/9/93841/spam-petak-/ ( jasonova tema ). Obrisat temu iz baze
Nisam " za " da se to ukine i pripazi na pravopisne greške.
sinoc vi hocete uci u guinness-ovu knjigu rekorda i to za noc pa dobro je gamers ikako i izdrzao
spY je napisao/la:
Možete vi nakucat 30.000 postova ako hoćete, al' nećete imat respekt raje.
respect burazeru , spam teme ne vode nicemu , čak šta više opterečuje se samo log file i portal.
Tema će vjerovatno biti obrisana iz baze kad riddle dođe pa će se postovi vratiti na normalu :)
riichy je napisao/la:
respect burazeru , spam teme ne vode nicemu , čak šta više opterečuje se samo log file i portal.
Tema će vjerovatno biti obrisana iz baze kad riddle dođe pa će se postovi vratiti na normalu :)
vi na forumu morate odluciti ili ce te dopustit spamanje ili ce te skroz zabranit jer druge opcije nema:S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.