Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dizanje atmosfere - vicevi

905 pregleda · 48 odgovora · otvorena 20.07.2011. u 15:50

Na ovako promjenjiv dan da malo dignemo atmosferu, evo za pocetak jedan vic od mene 

Žena od crnogorca bila kod doktora i ovaj joj rekao da joj je ostalo još 12h života. i došla ona kući i kaže mužu, hajde večeras da vodimo ljubav ko nikad do sada.. kaže joj crnogorac, lako je tebi ženo, ti se ujutro ne dižeš...

:D:D:D
*ebo Chuck Norrisa kada Ezel dodje sam sebi na mezar
Došo Cigo Mostarcu i pita ga " Čiko imaš li marku" kaže on odakle mi Bog te... i ode cigo i vraća se nakon 15 minuta i baci Mostarcu marku i govori mu "Na cigane".

Post dobio aplauz od AlienzZ

Pošao čovek kod doktora.
Držeći se za oko ulazi u ordinaciju i kaže:
Doktore, suzi mi oko.
I doktor mu suzi oko .

Voze dva covjeka kamion pun kugli. Dodju oni do pola puta kad poce teska kisa. I voze oni, voze pa vide malog crnca stoji na autobuskoj stanici, sav pokisao, ceka autobus sa biciklom. Sazale se oni na crnca pa stanu i kaze mu ovaj:
- "Mali, gdje ces?"
A crnac ce:
- "Idem tu dole do sljedeceg gradica!"
Kaze vozac:
- "Mozemo te mi povesti ali moras skociti unazad jer nema mjesta ovdje u kabini,"
Mali crnac pokupi biciklo i udje nazad i oni nastave.
Prodje jedno deset kilometara kad ono policija ih zaustavi. Dodje policajac do vozaca pa gleda okolo, provjeri vozacku pa kaze da mora provjeriti sta ima u kamionu. Izadje vozac i otvori zadnja vrata i ono sve samo kugle za kuglanje i mali crnac sa biciklom.
Policajac gleda, zbunjen, gleda, pa ode nazad do svog auta, nazove stanicu i pita sefa:
- "Cuj, ovdje je Johnson, posalji mi pomoc. Zaustavio sam kamion pun crnackih jaja, jedno se izleglo i vec je ukrao biciklo!"

Bio Mostarac kod zubara.
Posto je zubar zavrsio posao, kaze mu da taj dan ne smije nista jesti na desnoj strani.
Ode Mostarac na lijevu i pojede burek

CN jede hljeb od sutra

Like status i dodam te u prijatelje!
Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: - Možda si krivo brojala.
RICHAAMAN je napisao/la:
Došla plavuša s vozačkog ispita i upita drugu plavušu: - Ne kužim kako sam pala na vozačkom. Došla sam do kružnog toka, na znaku je pisalo 30 i ja sam 30 puta kružila oko znaka. Instruktor mi je rekao da sam pala. Na to će druga plavuša: - Možda si krivo brojala.
Mozes uradit je***i edit a ne tako klosarski nabijat postove ?
Kako holandjani zovu Halida Beslica? Oko van glaven :$
Gatara ciganka:
- vidim slovo z. , bićeš zdrava;
- vidim slovo p. , biće para.
- vidim slovo ć. , ljubav
Djevojka:
- jasno mi je z-zdravlje, jasno mi je p-pare, ali kako ć-ljubav ?
Ciganka:
- će da te kara!

-Zašto je Džej postao pjevač?
-Jer nije mogao dohvatiti kontenjer!

VoLtimaND je napisao/la:
Gatara ciganka:
- vidim slovo z. , bićeš zdrava;
- vidim slovo p. , biće para.
- vidim slovo ć. , ljubav
Djevojka:
- jasno mi je z-zdravlje, jasno mi je p-pare, ali kako ć-ljubav ?
Ciganka:
- će da te kara!

-Zašto je Džej postao pjevač?
-Jer nije mogao dohvatiti kontenjer!

2

HAHAHHAHAHAHAH
Godinu mi uljepša
na radiju BiH kaže voditeljica:
- ajmo raja jedno pitanje za 100 maraka, ko je na liniji, kako se zoveš...
- ćao ovdje Derim...
- ajmo Derime za 100 maraka...
- ma dero bi ja tebe i džabe.... 8-)
Sjedi Mujo na WC solji, sere i napreze se:
- UUUUU, MMMMMM, UFFFFF!
Kad odjednom nestane struje i Mujo pocne da se dere:
- AAAAA! Upomoc! AAAAAA!!
Fata se uplasi pa dodje u WC sa svijecom i pita:
- Mujo, sreco, sta ti je, sto se deres?
Na to ce Mujo:
- Uff dobro je, a ja mislio ispale mi oci.

Dobio mali Mujo jedinicu iz bosanskog. Pita ga stari:
- Pa sto, bolan?
Kaze:
- Pa, fulio sam temu?
- Kako, ba, fulio temu, de da vidim sta si to piso.
...I pocne da cita: "Izadjem ja jutros iz kuce, kad tamo govno, zuto govno. Cije li je govno pitam se ja, zuto, garant je Hajrino, ona je zuta.
Idem malo dalje, kad crno govno. Hm, cije li je crno, ma mora da je Omerovo, on je crn.
Nesto dalje, proliv. Sta je sad, ciji je proliv, ma garant je Husin, on je sav nako ko proliv..."
-Pa bolan Mujo, sta ti je, samo o nekim govnima pises, jesil ti zdrav, bogati, koja je tema bila?
-Pa, "U velikoj nuzdi se poznaju prijatelji"!?!?!?
-Chuck Norris je zdrmao struju.

-Jedino C. Norris prekida akciju u Konzumu.

-Zašto je kriza u svijetu? Jer je Chuck Norris počeo igrati loto.

-Žali se sin ocu: "Tata, tata, jedam mi je dječak rekao da sam homoseksualac!", odgovara otac: "Ako ti to još jednom kaže, prebij ga.", a sin će na to: "Ali, tata, ne mogu, sladak mi je."

-Šetaju peder i čovjek pustinjom i pita peder čovjeka: "Šta je ispod pijeska?", čovjek: "Pijesak.", peder: "A ispod pijeska pijeska?", čovjek : "Pijesak.", peder: "A ispod pijeska pijeska pijeska?", čovjek: "Pijesak.", a peder opet: "A šta je ispod pijeska pijeska pijeska pijeska?", čovjek, vidno iznerviran odgovara : "Ma ku**c!", a peder će na to: "Jupi, hajmo kopati!"
Bilo takmicenje u svijetu cija je medicina najnaprednija. Prijavili se Rus, Amerikanac i Mujo.
Kaze Rus prvi:
- Nasa medicina je toliko napredna da mogu da izlijecim AIDS.
-Ma, hajde, jesi li ti normalan? - povikase svi
Ali, poslije nekoliko nalaza, oni utvrde da stvarno moze.
Potom kaze Amerikanac:
- A ja mogu da izlijecim CANCER.
Ali, poslije nekoliko analiza utvrdi se da je i on u pravu.
Na kraju rece Mujo:
- A ja mogu da izlijecim bolest slijepila.
-MA, HAJDE COVJECE, JESI LI TI NORMALAN, OVI DVOJE I NEKAKO, ALI SLIJEPILO! NEMA SANSE - povikase svi
- Ma dovedite mi vi jednog slijepog coveka pa da vidite da ce progledati. - rece Mujo.
Dovedu oni njemu nekog slijepog coveka, a Mujo izvadi ku**c, pa ga udari po glavi, i rece:
- Jel' vidis sad nesto?
- Vidim ku**c ! - rece slijepac

ahahahahahahahaha
RICHAAMAN je napisao/la:
Bilo takmicenje u svijetu cija je medicina najnaprednija. Prijavili se Rus, Amerikanac i Mujo.
Kaze Rus prvi:
- Nasa medicina je toliko napredna da mogu da izlijecim AIDS.
Ali, poslije nekoliko nalaza, oni utvrde da stvarno moze.
Potom kaze Amerikanac:
- A ja mogu da izlijecim CANCER.
Ali, poslije nekoliko analiza utvrdi se da je i on u pravu.
Na kraju rece Mujo:
- A ja mogu da izlijecim bolest slijepila.
-MA, HAJDE COVJECE, JESI LI TI NORMALAN, OVI DVOJE I NEKAKO, ALI SLIJEPILO! NEMA SANSE - povikase svi
- Ma dovedite mi vi jednog slijepog coveka pa da vidite da ce progledati. - rece Mujo.
Dovedu oni njemu nekog slijepog coveka, a Mujo izvadi ku**c, pa ga udari po glavi, i rece:
- Jel' vidis sad nesto?
- Vidim ku**c ! - rece slijepac

ahahahahahahahaha
Hahahahah, najjači
Koji je Cigi najdraži sok ?

Onaj od dva litra.
-Šta radi haker kad mu je vruće? Desni klik i refresh.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.