Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zgode i nezgode na casovima

319 pregleda · 13 odgovora · otvorena 09.01.2013. u 19:45

Prije svega, dobra veče, selam, pozdrav.

Otvaram ovu temu da se malo ismijemo nasim zgodama i nezgodama sa časova...

Evo ja cu poceti prvi: Imam ludu profesoricu matematike Rasemu Bubicu, koja djeluje veoma izbezumljeno Na njenim časovima uvijek bude nešto smiješno, bilo to zbog nje ili zbog nas ucenika. Nekad kad je ljuta ne smijete je ni gledati, ako je pogledate prodere se na vas i kaze: "ŠTA ME GLEDAŠ, NIJE LJEPOTA PRIJELAZNA", a ako neko krene nešto da je pita ona odgovori skroz nevezanim pitanjem: "KO TE PITA ZA ZDRAVLJE", mozda ovako ne izgleda smijesno, ali ona to kaze takvim seljackim glasom da bi joj svako oplakao na casu, al hajd to, ja imam jarana koji je doslovno ubije u pojam sa svojim forama, nasred časa joj ustane,hoda,skače,priča ružne riječi ona na to odgovara izgubljenim pogledom
Sljedeci moj ludi profesor je profesor vjeronauke, Alija koji svaki čas razmakne stolove i uradi zvijezdu, priča nešto skroz suprotno od vjere, priča viceve koje veze sa vezom nemaju xd, a usput nekad i krene da se baci kroz prozor, pa se vrati i kaze "odleti Alija"

sad je red na vas da vi nešto napišete na ovu temu, a ja ću napisati još nešto ako se sjetim
Imao sam ludog profesora matematike, tako dođe čas, radila se geometrija, krugovi ha hu, prozva profa jednu djevojku i reče joj da nacrta krug, i označi. Poče ona da crta, na to će profa "Vintaj zumro vintaj" to je plač bio, isto tako, drugi čas, dođe, izvede drugu djevojku, bio neki zadatak, uze ona nešto rješavati "iako pojma nema" kad u po frke puče kreda, na to će profa "šta si je zgrabila ko sisu majčinu" PLAČ.
Imao sam ja u osnovnoj drama cudnog nastavnika, Nihada, zvali smo ga "Čilibar".Predavo nam je fiziku. Iskreno pojma nemam zbog cega ali je imao frizuru za oplakat.Lik je celav, i samo na jednoj strani ima kose i sada to malo kose sto ima prebaci preko glave na drugu stranu i zalize se nekakvim extra gelovima.Umres kada ga pogledas, a onako bio je strog ali ne toliko, bio je velika tetkica sve je htio da zna. I mi smo tako radili svakakve gluposti, gađali mu auto grudvama i tako ta sranja, i jednog dana ja i jos neke moje raje radili nekakva sranja na onome hamer papiru i imali selotep traku i makaze. Meni na um pade ideja da zavezemo nekog lika i nafatamo mi jednog i zalijepimo mu ruke. Nakon toga odem ja u WC i vracam se kad tamo imam sta vidjeti, zalijepili lika za stolicu i ruke i usta i noge, sve mu zivo zalijepili. Ja se smijem kada ulazi Čilibar sjeda za sto, kad lik vidje zalijepljenog udari se rukom u glavu poce nesto psovat tamo, mi umiremo od smijeha, kad lik ode nekud vraca se zacrvenio se ko ona chili paprika, uze mobitel zovnu direktora i zamjenika. Mi pokusali da ga odvezemo neda frajer. Dosli svi u razred, zamjenik direktor i razredni nam. Natjerase nas da radimo rekonstrukciju događaja, a onaj zavezani hud ondje sjedi ko panj I tako trajalo je to dva casa, nisu nam dali da kuci idemo.
To je bio show i na kraju najebo mi jedan jaran, htjeli da ga izbace iz skole. Na kraju godine jedva je 2 imao iz fizike.

Sad isto imamo profu jednog, predaje informatiku radi sklekove na casu i takmici se sa nama ko ce ih vise uradit ili ko ce ga ruke pobijedit.

Ovoga sam se sada sjetio, a bilo je tih zajebancija na pretek.
Predavanje iz matematike, i imamo neku mladu profesoricu, ovo joj je prva godina i cita zena spisak ko je prisutan, a neki hajvan potpiso Zlatana Ibrahimovica. I procita ona i gleda po amfiteatru gdje je, mi umiremo a ona ne konta
Imo nastavnika matematike Hazima Ibralića udaro me svaki dan, zato i jesam postao uzoran momak
Ma kod mene na fakultetu ima jedan ludi samo perverzije govori. Prvo nešto oni koji daju i one koje primaju. Pa igračke za odrasle.

A drugi počne predavati pa u pola opsuje i počne pričati o utakmici.
Kakve profesore imam zgode bi mogao prepricavati dva dana.
Cas biologije , profesorica luda. Zadera se zadnja klupa van. Kad momci digose klupu i kroz prozor. Iduća scena narucili profesorici pizzu na casu koju je morala platiti. Onda zakljucali profesoricu u ormar. Profesorici hemije zapalili pola labaratorija. Ukrali i zapalili dnevnik...
Sad na faksu,ima jedan profesor koji je kao doživio mentalni slom,uglavnom jedan dan nam je uletio sa motorom u razred na predavanje.
Jedan drugi je bio totalno raspiždjen i skinuo je ploču sa zida i bacao.
A još jedan je jednog frenda jedan profesor prebio.
Sjetio sam se jednog slucaja , mi bili nemirni na casu kod razrednika on nesto pisao u dnevniku , i mene uhvati kaze ; de suti ako te puknem preslikat cu te na taj zid , ja umro ..
Kod mene prof. matematike( ne znam kako se zove) raja prava. Uvijek se zajebava s tobom, psuje, provaljuje.....
Jednom jaran dosao nikakav na njen cas i ona njemu haj idi do hale i popravi se.
Zgoda ? U osnovoj nastavnik hemije davao po cenera da mu odu kupit cigare .
A nezgoda, slomio lavabo u skoli a nisam nista platio hahehe
Nezgoda,kada su učenici platili narkomanima da bace profu u Lašvu ahahahahah

Zgoda ima pun qrac
mogo bi knjigu napisat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.