Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Film - do suza!

1.504 pregleda · 60 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 12:16

Ev' pročitah maloprije spyovu temu, i dođoh na ideju da malo diskutujemo o filmovima koji su vas rasplakali!

Lično mene, par filmova je rasplakalo jer nisam mogao odolijeti

Btw, i navedite koji su to filmovi, da skinem i pregledam.

Ja preporučujem:
Man of Fire, The Last Samurai n'd Hero Wanted , i davni Titanic ^^ - Tuzni.

How High, White Chicks, Glup Gluplji - komedije.
Navedite par, da se pogleda.
The Hangover
Kumar&Harold 1,2
All About Benjamins
Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

itd itd ...
Mene je rasplakao film.

~ Spasavanje vojnika Rajana !
~ Pianist
~ Zivot je lijep.

To je to plakao sam !
I da , ko nije gledao.
Pearl Harbor - prejjak film - preporučujem da pogledate
Comebacks..prica o ludom treneru ragbija morate pogledat xd
i Ovo nije jos jedan glupi film za mlade
How High al definitivno
crnje, jos napuseni, damn
Totalno napuseni, oplako !
Medju najjacim

Disaster movie
-Spasavanje vojnika Ryana
-Americka pita
-Iza neprijateljskih linija
-Ledene stope itd.
Iskreno gledao sam sve te fimove (titanik itd. )sto raju "rapslace" ali nije imalo efekta na mene mozda se zadesio kakav stariji film dok sam bio manji ali sada nista :S
Nije spasavanje vojnika rajana nego Svrsavanje vojnika rajana !!!!!!

A meni se svidjaju:
Svrsavanje vojnika rajana
Maratonci prce pocasni krug
Sta je Nikol primala 22 januara

a od sportova Umjetnicko lizanje :D

Post dobio šamar od spY

- The Hangover - Meni najjaci film koji sam ikada pogledao, definitivno samo se smijes ne prestajes

- Pianist - Potresan film, nisam bukvalno plakao, ali potresan brateee

- SIndlerova lista - Ovaj film obavezno svi pogledati, tek tada skontas neke stvari ^^
Ja cu samo predložiti ovo :

- Kad porastem bit ću kengur

Post dobio aplauz od nera_f

angelin prah
film je radjen po knjizi, koja je pisana po stvarnom dogadjaju ...
Irski doseljenici, njihove patnje, neodgovornosti i sl., sve u svemu film je odlican i vrijedi ga pogledati ;)
Hmm tuzan film i tako ta sranja ne uticu na mene uopste.Ocito sam bezosjecajno djubre :)

Ali film koji me dovede da mi suze same krenu a pregledao sam ga najmanje 50 puta do sada je ujedno i najbolji film ikada snimljen do sada "trilogija"

LORD OF THE RINGS

Koliko god puta ja njega gledao , ama bas svaki put cu morati da brisem suze sa lica jer same krenu na neke od scena kada krecu da se bore.Evo dok ovo pisem sjeti se jedne scene na kojoj fino suza potece a rekao sam da nisam emotivan mada mislim da mi je to vise radi muzike.
Kada Pipina pjeva kralju Bijelog Grada ocu od Faramira i Boromira , kada on posalje Faramira nazad da bukvalno pogine u borbi a natjera Pipina malog da mu pjeva...Znaci kako je muzika mocna i glas i naravno i tuzna scena svaki put mi suze krenu.

http://www.youtube.com/watch?v=EIx3m74xExs

evo pogledajte , mozda nece na nekoga tako da utice ali i nije bas prikazano sve na klipu da mozete skontati sta se desava.
Uglavnom ko nije gledao film definitivno pogledati jer nema boljeg.

Zelim citat ako su nekom suze krenule :) Znam da se morate najeziti barem kada cujete inace ste gluvi ako se i ne najezite na ovu scenu! :)

Post dobio aplauz od nera_f

New Home - Komedija

Necete se pokajati -)))
Film koji me rasplak'o i koji je jedan od boljih što sam gledao je: Seven Pounds. Film govori o čovjeku (Will Smith) koji skrivi nesreću u kojoj pogine sedam ljudi, uključujući i njegovu ženu. Nakon toga, život mu više nema smisla i on počinje da traži sedmero ljudi kojima treba transplantacija nekog organa, a kojima će on biti donor.

Na kraju, sam sebi uzme život, a spasi sedam. Posljednih 20 minuta, otkad počinje taj najnapetiji dio.. svih tih 20 minuta suze su mi bile u očima, pa sve do kraja filma. Jednostavno prežalosno. Odličan film.
Od smjeha Ne budi zao.

A zaplakao sam samo jednom kad su u filmu ubili malog crnca u ghettu.Ne mogu se sjetiti kako se zove film.Al uglavnom baseball ekipa ima i oni prave svoj tim i malac igra za njih.Na kraju bude izmasakriran u pucnjavi.
Ja cu samo o komedijama, tuzne ne gledam ^^

American Pie - ono bas da te rasplace, pogotovo prva 3 dijela. Ovaj zadnji mi se nije bas svidio.

Road Trip-Prvi dio prejak i onda izbace sve najjace glumce :S U ovom zadnjem dijelu sam jedino onom indijcu (azerbejdzancu il sta je vec ) oplak'o xD

Hemijski orgazam - Tu nije potrebno govoriti nista, jednostavno places kroz citav film. Genijalnoooo

Fired Up - Prejaka komedija. 2 momka odu u kamp navijacica da isprobaju sve trebe

Ako se sjetim jos kojih bice edit.

EDIT: skyx gledao sam taj film. Zove se Hardball sa Keanu Reeves-om. Fakat tuzan film. Ono sakrio se sa bratom i tamo ovi pucaju, i kad se zavrsilo brat mu govori dobro je, otisli su, dobro smo. Kad pogleda u njega on mrtav.
Diskusija nije pisanje 1 filma ! Filmove pisite u spy -ovoj temu !

Nice ideja enta
Najjaci film koji sam ikad' pogledao jeste " Date movie "
Evo trailer pogledaj ovde : http://www.youtube.com/watch?v=DBrAtw6RNfo (Komedija)
Skini ga neces se pokajati, prejak stvarno.

Takodjer jos jedna prejaka komedija sinoc je bila na Novoj TV, ima danas repriza u 15:15 pogledaj da ne skidas djaba.

Evo nesto :
Posle brodoloma, bebu spašavaju Nindža ratnici i ona odrasta sa njima, kao jedan od njih. Ali Haru (Kris Farli), kako ga oni zovu, se ustvari nikada nije skroz uklopio i nikada nije uspeo da postane značajni Nindža. Ipak, dobrodušni Haru, na njegov neobičan način i uz pomoć Gobija (Robin Šou), uspeva da pobedi na kraju.

Trajanje:
88 min.
Uloge:
Kris Farli, Kris Rok, Nikolet Šeridan, Robin Šou

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.