Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Film - do suza!

1.504 pregleda · 60 odgovora · otvorena 26.01.2010. u 12:16

Ev' pročitah maloprije spyovu temu, i dođoh na ideju da malo diskutujemo o filmovima koji su vas rasplakali!

Lično mene, par filmova je rasplakalo jer nisam mogao odolijeti

Btw, i navedite koji su to filmovi, da skinem i pregledam.

Ja preporučujem:
Man of Fire, The Last Samurai n'd Hero Wanted , i davni Titanic ^^ - Tuzni.

How High, White Chicks, Glup Gluplji - komedije.
Navedite par, da se pogleda.
Gledao sam Titanic i nije baš tako djelovao na mene , bio je tužan ali ne toliko da bih zaplakao...

Film koji me je dosad uspio rasplakat je Ace Ventura - Pet Detective 2 koji me je umio u suze doslovce.

http://www.youtube.com/watch?v=AwcH8hWX7zk

Eto scene , užas.I dan danas se valjam od smijeha.. HAHAHAHHA

+ ovo

http://www.youtube.com/watch?v=u-8_JleAEIE&feature=related
Moe preporuke da se malo raplaces :
Halloween , Halloween 2 :]
Hill' have eyes , Hill's have eyes 2 :]
Wrong turn , Wrong turn 2 , Wrong turn 3 ^^
Crug , Crug 2
Fredy budalas ima 7 djelova =D
Saw 4 i 6 prejaki ocam
Sillent Hill nije za zabacit

Nisam plakao ni zbog jednog filma, ali ima nekoliko koji su me potresli, i tada sam potiskivao suze

Armagedon

Ona poslednja scena kada Bruce Willis se oprasta od kcerke (Liv Tyler). On gine, spasio svijet, svi sretni sto komet nece udariti u zemlju, a ona je***o onako sama stoji, oko nje svi skachu od sreće. A njoj otac poginuo... kakva scena

P.S. I love you

Strasan film, ideja filma strasna. One scene kada on tek umre, ona se budi i mahinalno trazhi njega rukom po krevetu... ima dosta scena onako... bahs zajebanih

Zivot je lijep

Nema se sta pricati, pogledajte film. Kako on samo sinu genijalno objasnjava kako je sve ovo igra.....

Lepa sela lepo gore

Ona scena kada ubijaju svoju uciteljicu.... u pi**u materinu :S....

Most

Scena kada Bambino gine....

Bolje od bekstva

Genijalni Žarko Laušević... posebno ona scena na kraju filma, i one njegove riječi kada ga ona pita kako se moze saliti sa smrti, a on kaze "Moram"

http://www.youtube.com/watch?v=nQ-5AB-nR7s

Poz.
Priča iz Bronxa

Premoćan film, preporučujem svima da ga pogledaju!

Evo nešto o filmu!

Callogero Anello je devetogodišnjak, koji živi u Bronxu.

On živi među gangsterskim bircevima, rasistima i agresivcima. Svjedoči pucnjavi na ulici u koju je uključen jedan od glavnih kvartovskih gangstera, Sonny, ali odbije ga cinkati policiji. Sonny zavoli dječaka i počne ga učiti ulična pravila.

Callogerov otac je pošteni radnik i želi da mu sin odrasta u normalnom okruženju i da jednog dana na pošten način zarađuje novac. Nimalo mu se ne sviđa što se druži sa Sonnyjem. No bez obzira na očeve prigovore, Callogero osam godina odlazi Sonnyju na uličnu edukaciju.

Iako je mafijaš, gangster voli dečka i uči ga da je loše i opasno baviti se takvim poslom. Ipak, on krivo protumači učiteljevu poruku i ipak se s prijateljima uključuje u rasističke tučnjave. Stvari se dodatno zakompliciraju kad se zaljubi u crnoputu djevojku.

I na kraju filma mislim da Sonny umre, davno sam gledao, nesjećam se točno!

Ovo što sam napisao o filmu je prepisano, nisma sada ovo sastavljao!

Uloge:
Robert De Niro, Joe Pesci, Chazz Palminteri, Lillo Brancato, Francis Capra, Taral Hicks, Kathrine Narducci
AltF4 je napisao/la:
How High al definitivno
crnje, jos napuseni, damn
Imas link da watcham ?
jao pić...ka plaću kad gledaju filmove :P :P
Glup gluplji,americka pita (bilo koji dio ),americki(europski) zigolo itd
CLICK sa Adam Sandler,na kraju kad je lezao na onoj kiši i kad se okupila porodica oko njega:*
i na Titanic mi suze krenule kad su prikazali onaj stari par kako lezi u krevetu,zagrljeni cekaju smrt:*
little man - film da oplaces, samo tako !

uz to i svi ostali u kojima glumi Jim Carrey

a enta o toj white chicks da ne govorim hahahaha
Sječam se baš jednog filma, na kojem sam plakao, Student na Oxfordu, i Mama ga zove da dodje na sahranu Tati, on je došao, bilo je zafrkancija na aerodromu,I on sahrani Tatu, i tako najde djevojku svoga srca [ Muslimanku ] a on je Izraelac, i bilo je toliko proganjanja zbog njihove ljubavi, ali oni su se tajno Vjenčali,A otac Muslimanke je bio Šef sigurnosti, i on je cuo za vezu, i progonio toga izraelca, da ideu ameriku, Kada je ona to čula [ona je bila medicinska sestra] ona se ubila, Sahranili su je, Ali njezin kolega je otvorio " kovčeg " i ubrizgao je Protuotrov i ona je oživjela, a ovaj izraelac je nekako pobjegao ovima sa aerodroma i otišao na Njihov zid u Jerusalemu, i plakao je, a ovaj sto ju je ozivio on je ih je i Vjenčao, i znao je da ce izraelac pobjeci, i otici na Zid plača, a Njen otac je insistirao na jednome policajcu, i govorio je da ce uz njega biti sigurna, i zbog toga je pokusao protjerati onoga, A taj plicajac je ponio snajper i otisao iznad zida placa, I u trenutku kad su se muslimanka i izraelac vidjeli, i potrcali jedan ka drugom, snajper je opalio u
pogodio Violinistu, onda je opet opalio i ubio izraelca
Ja sam plakao
<3.
The Hunting Party

Film sa Richardom Gereom snimljen u Bosni poslije rata. On i dvojica novinara traze ratnog zlocinca "Lisicu" koji mu je ubio trudnu djevojku iz jednog sela u koju je on bio zaljubljen tokom rata odakle je izvjestavao za BBC ili CNN, ne sjecam se. Posebno emotivna scena kada objasnjava kako je zatekao djevojku na samrti.

Prague Duet a.k.a. Lies & Whispers

Djevojka (Gina Gershon) koja zivi i radi u Americi dolazi u Cesku na konferenciju i usput da posjeti familiju i grobove predaka jer odatle vuce korijene. Upoznavajuci ljubav svog zivota (Rade Serbedzija), saznaje da su joj preci ustvari bili Nacisti. Odlican film.
Prije sam plakao kad sam bio dijete.. Znam da sam cmizdrio satima kada sam gledao Lesi se vraca kuci HAAHAHAHAHHAH..

Danas ne placem, osim od smijeha.. Neki filmovi me mogu dirnuti, ali nece bas suza da krene.. Jedan od takvih definitivno ZIVOT JE LIJEP.. Imate u sutra na nekom nasem kanalu, vrijedi pogledati..

Scena na koju sam oplakao od smijeha je iz filma Hangover, vecini debilna, meni najjaca.. Dio kad ono sjede u policijskoj stanici, i sad dolazi onaj mali debeli i slika onog velikog debelom mobitelom, i ovaj mu izbije mobitel nogom.. To mi je vrh, evo i sad umirem...
Seven Pounds

Ovaj me film rasplakao ali ono bas.Bas fino osmisljen film ,dobra radnja ,ali tuzan Will Smith u glavnoj ulozi.

Marley & Me
Komedija sa cukom.Zamalo da na kraju pustim suzu.Tuzan kraj ali dobar film.

Click
Jos jedna komedija koja me rasplakala
Odgledajte film KiDULTHOOD ( to je prvi dio ) AdULTHOOD (drugi dio ) necete nikad gledat bolji film et poslusajte me ! ! ! ! ! ! ! ! !:P
Zohan .....kompletan film sam oplako ..jednostavno moja preporuka je zaletite se u videoteku iii lagano uzivajte
Eurotrip !
Miss March !

obavezno , al obavezno !

btw : komedijje
BloodSeeker je napisao/la:
Hmm tuzan film i tako ta sranja ne uticu na mene uopste.Ocito sam bezosjecajno djubre :)

Ali film koji me dovede da mi suze same krenu a pregledao sam ga najmanje 50 puta do sada je ujedno i najbolji film ikada snimljen do sada "trilogija"

LORD OF THE RINGS

Koliko god puta ja njega gledao , ama bas svaki put cu morati da brisem suze sa lica jer same krenu na neke od scena kada krecu da se bore.Evo dok ovo pisem sjeti se jedne scene na kojoj fino suza potece a rekao sam da nisam emotivan mada mislim da mi je to vise radi muzike.
Kada Pipina pjeva kralju Bijelog Grada ocu od Faramira i Boromira , kada on posalje Faramira nazad da bukvalno pogine u borbi a natjera Pipina malog da mu pjeva...Znaci kako je muzika mocna i glas i naravno i tuzna scena svaki put mi suze krenu.

http://www.youtube.com/watch?v=EIx3m74xExs

evo pogledajte , mozda nece na nekoga tako da utice ali i nije bas prikazano sve na klipu da mozete skontati sta se desava.
Uglavnom ko nije gledao film definitivno pogledati jer nema boljeg.

Zelim citat ako su nekom suze krenule :) Znam da se morate najeziti barem kada cujete inace ste gluvi ako se i ne najezite na ovu scenu! :)
najezio se jbt..

a rasplakao sam se dok sam gledao film "Seven Pounds" od Will Smitha (nisam znao da me i film moze rasplakati sve dok nisam ovo odgledao)

eo video,ali ima muzika pa je bezze..
http://www.youtube.com/watch?v=IbPuTwo1bxs&feature=related

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.