Jednom davno sam gledao možda na HRT2 film neki o bejzbolu. Ugl. neka grupa klinaca svakodnevno igra bejzbol i hoće nešto da ostvare znacajno. Ali buduci da žive u onim nasilnim krajevima, nasilje na ulici svakodnevno pa ih dosta stvari sprečava da to ostvare. Mene rasplakao kraj filma kada onaj najmlađi pogine na kraju, tacnije upucaju ga iz auta ali sasvim slucajno jer su htjeli ubit mu starijeg brata koji se bavio drogom. Ugl. klinjo oko 9 godina ima. Ja se sjebo kad je ta scena bila. Ne mogu da se sjetim imena filma, al' bih ga htio opet pogledat.
Kao što ovaj napomenu mi gore. Meni nema ništa žalije kad neki pas krepa u filmu. Kaš što je slucaj bio u I'm legend. Sjebem se živ. :'(
A što se komedija tiče. Plakao sam tonu puta, valjao se po podu od smijeha. Sjećam se kad sam gledao onaj 'Goli pištolj' ona scena kad pravi top na vrhu zgrade KOMIO sam se od smijeha. Ja i rođak u 3h ujutro citavu kucu probudili od smijeha. Tako kroz čitav serijal filma. Plac, plac i samo plac.

Dalje, film 'White Chiks'. AAaaaa ne sjećam se kad me je više stomak zabolio od smijanja. To su šokovi živi.

Americka pita
j**o te. Duša ti izađe od smijeha.

Onda ove 'Lude sedamdesete' serija. Svaki dan je gledam, placem od smijeha. Baš me oraspolože. Ev' skidam svih 8 sezona pa da gledam konstantno. Zatim
je***a legenda Mr. Bean. AHAHHAAH Tog lika mogu uvijek gledat, zakocenem se smijajuci.

Jednostavno genijalan glumac. Onda dodje na red BOG komedije -> Jim Carrey. Filmovi: Svemogući Bruce, Ace Ventura svi djelovi. Plakanje i samo plakanje. Lik je bog što se komedije tiče. Zatim Eddie Marfi

filmovi tipa Dr. Dolithe, zatim policajac sa bevery hillsa. To je sasvim genijalno. Zatim serijal 'Gas do daske' sa Jackie Chanom i onim ludim crnjom svaki put placem kada ga gledam iako sam ga 30x puta do sad gledao, svaki dio.

AAAaa zatim luda komedija 'Pink Panter' i njegov nastavak. HAAHha stomak me zabolio od smijeha.. Najjaci dio kada uci kako ce naručit hamburger "i want to buy HAMBAGAAAA" AHAHAHHA

Prejak glumac i komedija.
Mogu ovako u nedogled ići, nećete čitati. Dosta od mene.