Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IF clanovi

2.410 pregleda · 105 odgovora · otvorena 21.01.2010. u 16:03

Pozdrav svima.

Ovako, prosla su dva dana od dobijanja Moderatorskih pozicija, i vrijeme je da mi novopeceni Modovi pocnemo nesto raditi. IF je prilicno pao u posljednje vrijeme, neaktivan je, nema novih tema, sadrzaja i diskusije. Ja i DeGraw smo zaduzeni za njega i trudicemo se koliko je god u nasoj moci da mu vratimo stari sjaj. Uskoro ocekujte nesto novo!

Sto se tice clanova IF-a:

Ovom prilikom vas obavjestavam da nadalje ja i DeGraw brinemo o vasem ulasku/izlasku iz Izabranog foruma. Mi cemo pratiti kvalitet/kvantitet vasih postova, vas trud i zalaganje, volju i zelju za dokazivanjem.

Ovu temu iskoristite da napisete razlog zasto bi bas vi usli u IF. Pisite samo razloge, bez citiranja, komentarisanja i spama.

Ovo je trenutna lista clanova:

Zamolio bih da se tema prebaci u zanimljive.

SHELBY & DeGraw ispred Gamers.ba Administracije!
Razlog : Ovde sam 4,5 god,pratim sva desavanja,ne psujem na forumu ,pisem pametne postove , ne spamam ima jos 1337 razloga ali mislim da su ovoj najbitniji.
Normalno kao i svaki drugi clan htio bih da udjem u IF.Mislim da pomazem drugima koliko mogu i koliko znam.Naravno,kada je ozbiljnija tema pisem kvalitetnije postove ali u zadnje vrijeme nema i bas pretjerano.Aktivan sam clan na Gamers.ba,ne spamam nit sam spama nekad.Ja sam da su to dovoljni razlozi da udjem u IF
Ovo je drugi put da trazim clanstvo u IF.
Prije par dana sam pitao riddla ali nije odgovorio. To je bio period kada je birao nove moderatore - pa je vjerovatno bio prezauzet.

Ugl. mislim da sam zasluzio clanstvo u IF svojim postovima i trudom na ovoj stranici. Bio sam od pomoci bar jednom dijelu clanova G.ba. Kome nisam pomogao, sigurno nisam ni odmogao glupim komentarima i spamanjem po temama.
Mozda sam negdje i napisao neki "glup" post, ali i to sam pisao na nekim "slobodnim" temama. Na teme gdje ljudi ozbiljno traze pomoc ili gdje se ozbiljno diskutuje i ja pristupam ozbiljno.
Nemam mozda vise bodova i "pr0" status, ali zato imam sve opcije stranice - sto mene i zanima. Bodovi mi nisu potrebni.
C/p sa teme na kojoj smo se predstavljali.

Ime : Dario
Godiste : 1990
Rodio se u Sarajevu ,zivim u Sarajevu
Na gamers sam se registrovao prije 5 godina uglavnom zbog dobre raje ,druzenja i to je isti razlog zbog cega sam i dan danas tu.
Nisam bas nesto velik govornik ,al eto mislim da sam postao clan IF-a bas zato sto se nikad nisam nikom zamjerio ,nisam spamao ,pomagao sam na forumu koliko znam i sta znam.
Pozz

Znaci nisam nikom trazio da me ubaci u IF ,vec mi je jedan od global moderatora javio.Rekao je kako je vidio da dosta pomazem po forumu i zato me ubacio u IF.
Hmm, pa eto , ono najvaznije je to sto ne spamam, eto pogledajte da imam tek 500 postova a sad cu dobiti medalju za 2 godine. Zapocetih tema imam tek 10 ja mislim.

Drugo je to sto uvijek poštujem pravilo "1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se." što je najvaznije, kao i ostala pravila.

Trece, nikad nisam bio banovan, barem ovaj acc , ja mislim .

Cetvrto, uvijek pomazem kad mogu i uvijek cu pomagati.

<3
• Imam 19 godina. Da parafraziram - zreo sam.
• Gramatički sam pismen. Valjda se dalo primjetiti.
• Ako ti je u interesu, uzmi čitaj sve moje postove redom. Ako ijedan nije pokušaj pomaganja, ili neka manja šala, nek' me banuju.
• Za razliku od odnosa dobrog broja članova prema meni, nisam nikome do sada psovao mrtve, familiju i tako to, kako imaju običaj.

Valjda je dovoljno.
Ovu temu iskoristite da napisete razlog zasto bi bas vi usli u IF
Razlog ? Evo da ti kazem razlog, ja nemam ni srca ni snage da odgovaram na ove svakodnevne teme tipa : pomoc , virus , u2b etc..
Jednom u 7 dana se nadje tema na kojoj se moze ostavit fin , normalan komentar aliii te teme su vecinom u IF`u , te ja nju mogu samo pratit :/
Ja bi rado tamo uso
Samo iz razloga da mogu odgovarati na raznorazne zanimljive diskusije koje se pocnu pa kad mi izbaci ono "nemate pristup..:" tuga ...
Bio sam prije clan if-a, iskljucli mi net i nisam bio aktivan dugo vremena pa et' izbacili me
Sto se tice mojih postova, pratite nije problem ^^
Kao i svatko drugi i ja bi zelio da budem clan izabranog foruma ..

Trudim se da budem sto bolji ..Nastojim da pomognem svima koliko je to moguce ..Dosta dugo sam na ovom portalu ..

i nadam se da cu i ja biti clan izabranog foruma ..Hvala
Ja sam bio u IF , ali mi je neko provalio pw na gba i poceo psovat , pa mi skinuli.

Zasto bi usao ? Svaki dan sam na gba , pomazem ljudima koliko mogu , ne pisem gluposti po temama , po kojim ne znam odgovor i tako to ...
Na G.ba sam otprilike 2 god, ne spammam, (:, pomazem, ne

psujem, jos 1336.9 razloga...

~ Cuss <3
Prijavljujem se.
Razlozi:
-Pomažem drugima.
-Gramatički sam pismen.(osim kad žurim)
-Kao što je Vetrox rekao ne psujem familiju,mrtve...
-Redovan sam.
-Ne spamam.
Na gamers.ba sam oko 2 godine,imam jedan stariji acc od ovoga.
EDIT:WTF pola kopiralo od mene.
Ovako.

Moj ID je 7917.
Na g.ba banovan sam samo jednom i to bezveze i u pocetku.
Nikad neces vidjet da psujem ili prozivam.Normalno diskutujem o svakoj temi.

I jos nesto.Na toj listi ima minimalno 15 clanova za koje smatram da bih umjesto njihovih nickova mogao stojati moj.
~ Volio bi biti clan IF. Zašto ? Zato sto mislim da sam to zasluzio i da se puno trudim da pomognem novim clanovima foruma kolko je to u mojoj moci Ne psujem, gramaticki potkovan i jos puno stvari...

~ Pozdrav...
Na GAMERS.ba sam preko 5 godina ( ne sa ovim accauntom ). Bio sam clan if-a dok sam dijelio sa drugom accaunt: cameEe
Tu sam dobio IF jer sam bio redovan, na g.ba vise sati online, primjeran clan. Uvijek sam zelio pomoci i znam oko svega i svacega
pisem pametne postove....isto tako pisem dobre teme u vezi hardvera i bio sam se prijavio za moderatora za hardwer al nisam te srece.....5 i vise god sam g.ba....svaki dan provedem par sati na gamersu.....pa bi i ja volio da budem barem clan if
Ovde sam vec 1 godinu,3 mjeseca <3.
Nepsujem nikome,Nasmijavam raju bolan
Znam puno o računarima, pomažem raji, trudim se, stalno sam online. <3.
Neću da tražim da me ubacite u IF. Više bih volio da me vi ubacite u IF svojom voljom a da razlog bude da sam zreo za IF. Samo bih zamolio tebe i drugara da čitate postove malo više i tu će te pronaći članove koje zaslužuju biti u IF.
Evo mene na gaymerzu sad ce jos malo pa 2 godine Trudim se,ne spamam,uvijek sam spreman pomoci clanovima koliko znam i umijem,druzeljubiv sam xD i tako to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.