Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dragon ball online

121 pregled · 5 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 12:20

Jeli izasla europska verzija te igre ?
Ako jes moze te li mi dati link da skinem. I da mi objasnite kako da se reg i ostalo ???
"Ako jes moze te li mi dati link da skinem." Ispravi to dok ko nije vidio
Nije jos izasla EU verzija.Jos rade na sajtu tako da ces morati pricekati do daljneg.

Tacnije ovde mozes nesto naci o tome

http://www.dragonballonline.es/
JBT dragon ball,sto i ovo ne stavite u kantu...da nema mene nebi ni bilo gamers.ba...
Ovako što se tiče DBO neće ga zasigurno biti u Američkoj verziji do 2011.A da li će ga uopće biti zavisi od uspjeha na Koreanskom tržištu.Evo sad sam samo otvorio stranicu i piše Open Beta za njih je 14 Januara,a ja sam prije 2 mjeseca pročitao da će biti krajem Januara.A' otom potom Američka verzija se očekuje 2011 s tim da igra ostvari dobar uspjeh u Koreji i okolnim državama.A kako je svima poznato da EU verzija ide nakon "American" nju ćemo čekat do 2012 ili u najboljem slučaju krajem 2011.Ali nama je važno da bude izbačena na Američko tržište jer ćemo biti u mogučnosti da igramo.

A što se tiče igranja na Koreanskoj verziji,nije nemoguće ali teško.Jer da bi se registrovali trebate imati neki kod (nešto kao KSNN) koji oni dobivaju samom rođenjem i koji je unikatan.Tako da morate nekoga dobro poznavati da bi vam to dao i da bi vi igrali.Ali opet neznate Koreanski jezik pa vam nema 'vajde. od tog,sem toga zabranjeno je koristit' tuđe KSNN-ove.

Et' toliko od mene.
ne možemo ti dati link zato što nije izišla još, nema wareza, gramatika 0

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.