Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dragon ball Z, problem sa subtitle-sima

112 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.03.2010. u 17:57

Prvo želio bi da naglasim da sam prelistao pola googlea , ali nisam pronašao korektan odgovor. Znaći skidao sam sa free zone epizode dragon ball z-a koje su u .rm formatu. Probavao ih otvorit u gom playeru, windows media player-u, vlcu, te nakon toga u real playeru, kojem je jedinom uspjelo otvoriti "video". Međutim nemogu nikako dodat subtitle . Skidao sam mnoge programe i to, ali opet ne radi!
Ukoliko ne postoji riješenje, zamolio bi nekoga na pm da mi pošalje sve linkove za download "dragon ball z" epizoda (ima ih oko 280) , po mogučnosti da nisu u rmvb formatu...

Hvala unaprijed!
".rm" i jesu real media fileovi.

Film probaj pogledat' preko Media Player Classic

Tu mozes gledati i ubaciti subtitles. Bar bi trebalo da mogne.

GL.
Skini konverter i konvertuje iz .rm u .amv ili .mp4,pa ces moci pokrenuti preko ostalih playera gdje ces moci sub dodati.

Google is your friend,im not!
Ja ti imam sve epizode Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,I DRAGON BALL-doduse pervod je na engleskom jeziku,a imas i audio format na engleskom,pa ako spilas engleski mozes i razumiti nesto :)..to je sve na 25 DVD-ova u divix formatu...a inace sam i sam fanatik dragon ball sage xD
mogu ti ja dati link za DBZ dual audio japanski i engleski sa engleskim subtitlovima
kalimero1gamer je napisao/la:
Ja ti imam sve epizode Dragon Ball Z,Dragon Ball GT,I DRAGON BALL-doduse pervod je na engleskom jeziku,a imas i audio format na engleskom,pa ako spilas engleski mozes i razumiti nesto :)..to je sve na 25 DVD-ova u divix formatu...a inace sam i sam fanatik dragon ball sage xD
hvala na ponudi .. ma ništa imam ove sa freezone, sve su na engleskom... Sreća razumijem 85 % teksta , htio sam subtitle tako da ako nešta nebi cuo il razumio da sebi olakšam stvar, ali nema veze :)

Inaće prije gledao na obnu dragon ball z al nisu debili otkupil sve epizode... pa bi 3 4 puta gledao do neznam ti koje epizode i ono puste sve od pocetka... a ja se uvjek ponadam da su taj put otkupil nove epizode, a ono ništa.. nema veze sad cu ih sve pregledat 9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.