Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dragon Ball Online

214 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.06.2009. u 15:04

Za vec spomenutu igricu spekulise se vec dosta vremena.Znaci Dragon Ball Online je novi MMORPG,koji se desava nakon zavrsetka Majin Buu sage i svi Z borci su umrli.Ali nije jos izasao u javnost.Pa me zanima da li neko zna kad ce izaci cijeli DBO MMORPG i da li je vec izasla Beta verzija i da postave link za download...
Ima odavno dragon ball ali nosi drugaciji naziv Earth Special forces... ako zelis preko neta igrati moras imati na steamu half life 1 (ja mislim) a igra tezi oko 300 mb.
A to je vjerovatno nesto novo, ako budes imao saznanja javi =)
ma igrao sam ja svaku igricu koja je vezana za Dragon Ball...ja sam ti ono DBZ freak!! hehe
hvala ti ipak na tome i ne brini se javit cu kad bude oficijalno!! (ako ikako saznam )
ma bit ce ti slicno ko WoW...imas svog lika kreiras ga i ides levelas se i radis questove vracas se u proslost sa Trunksom sudjelujes u Budokai Tenkaichi...i tako to...predobra
EmchO je napisao/la:
ma bit ce ti slicno ko WoW...imas svog lika kreiras ga i ides levelas se i radis questove vracas se u proslost sa Trunksom sudjelujes u Budokai Tenkaichi...i tako to...predobra
Kako da pocnem igrat, sta da instaliram, etc
samo da bude besplatno i bice extra
Besplatan nece biti.
Izlazi krajem godine.
gledo sam na youtubu imam DBZ onlajn beta verzija al na kineskom/ japanskom pojma :D nesto su govorili da treba izaci al nisam gledao poslije
Da je sam obesplatno bilo bi super igrati tu ugru,ali ovako nije zanimljivo!:S
Ma i da nije besplatno lud sam za ovim postao !!!!!!!! :D Daj nemogu cekat ... daj boze da izade ovo ljeto
Eh,ima vec dragonball online znaci ocekuje se samo engleska verzija jer ima samo japanska verzija evo mozete da pogledate:
http://www.ntl-kk.com/dbo.html

Sve je na japanskom,mozete da prevedete translatorom ja mislim al nisam siguruan ja nisam pokusavo :)a takodje neznam dali se moze igrat sa nseg ipa.
Ma iako se bude placala ima da nadjem nacin da je placam...potpuno sam lud za ovim....
Ja nisam od pocetka ludio za ovim tek od nedavno... pa me zanima ono recimo kad budes stariji i veci ... recimo goku je bio mal i narastao ... vidio sam u igrici da mozes poslije biti stariji samo nekontam jesu to leveli ili sta?
Gexxx je napisao/la:
Ja nisam od pocetka ludio za ovim tek od nedavno... pa me zanima ono recimo kad budes stariji i veci ... recimo goku je bio mal i narastao ... vidio sam u igrici da mozes poslije biti stariji samo nekontam jesu to leveli ili sta?
ne ne....ima svog karaktera i napravis mu oblik....dijete ili odrastao...nema tu ono da odrastes i to..tu su leveli i to!!
eh to niko ne zna....neki kazu da ces moci ko sto si u WoW,neki kazu da mozes ko sto su u crtanom...Al niko ne zna.Moramo cekati da izadje engleska verzija,
evo ja sam naso europsku verziju na eng evo vam int stranica http://www.dragonballonline.es/:P:D
ajme ukucas na google i odma prva... znali smo ovo al zar neprimjecujes da nemoze se uci na stranicu ?
uglavnom jos da vam kazem danas serveri nerade zato sto je nedelja:*JBG ali proradit ce do sledeceg mjeseca:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.