Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konekcija....

125 pregleda · 8 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 15:35

Pozz imam problem sa konekciom.........Znaci nemogu se konektovat na standardni nacin connect na ikonicu.......vec na neki lijevi nacin neznam ni sam sta sam pritiskao i konektovao sam se............kako da namjestim da se opet mogu konektovat kao sto svak normalno na ikonicu..........sve sam pokusavao brisao instalirao ali nece...........Pa ako neko zna do cega je nek mi napise.........
Nazovi provider, napsuj im se i zaprijeti im, sutra dodju i vracaju.
Takav si dobio nacin konektovanja i ne mozes promjeniti ..
I meni je tako danas bilo.. Malo prije upalim komp i odma sam na netu.. (:

Svima ce tako napravit..
ovako jarane otidji na control panel-zatim na network and sharing centre-onda set up network con-onda kad dobijes onaj prozorcic izaberes connection to internet-onda izaberes adsl-ukucas username i pass-i kad zavrsavas okacis ono da ti ikonu na dekstop izbaci i to je to ako sam te dobro razumio
ako koristis adsl namjesti u opcijama modema/futera

abraham je napisao/la:
ovako jarane otidji na control panel-zatim na network and sharing centre-onda set up network con-onda kad dobijes onaj prozorcic izaberes connection to internet-onda izaberes adsl-ukucas username i pass-i kad zavrsavas okacis ono da ti ikonu na dekstop izbaci i to je to ako sam te dobro razumio
Kod mene je HS ..ali radio sma i to opet nece konekcija.........

Sry sto citiram........
KONAMI je napisao/la:
Kod mene je HS ..ali radio sma i to opet nece konekcija.........

Sry sto citiram........
ma ok i bolje je sto me ciitras jer nikad nebi otvorio vise ovu temu pa koju ti gresku izbaci ????
abraham je napisao/la:
ma ok i bolje je sto me ciitras jer nikad nebi otvorio vise ovu temu pa koju ti gresku izbaci ????
ne izbaci nista samo nece da se konektuje.......

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.