ova...nakon formatiranja diska sve mi se obrisalo kao i konekcija ......NEZZ kako da je vratim...Modem je uredu al iizgleda da je nest do mrezne karte a instaliro sam driver interesuje me sta je ethernet kontroler jer mi to fali od drivera....HELP PLS hitno mi treba
Diskusija
KONEKCIJA___HEEELP
175 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 12:33
Čiji internet koristiš? (provajder; bihnet, logosoft, epn, global etc?)
Ako je Bihnetov, moraš instalirat drajvere od mrežne karte i napravit konekciju.
Start -> Cpanel -> network -> create new conection
Ako možeš postavi sliku.
Ako ti nema mrežne karte znaci nisu instalirani drajveri za nju.
Ako je Bihnetov, moraš instalirat drajvere od mrežne karte i napravit konekciju.
Start -> Cpanel -> network -> create new conection
Ako možeš postavi sliku.
Ako ti nema mrežne karte znaci nisu instalirani drajveri za nju.
Koristim ht adsl,..i kod sebe a trenutno sam kod kolege....Tamo sam isao al kad napravim konekciju i udjem pise ono wan redial tako nes nisam siguran
EDIT:kad sam usao u internet conection nije bilo nista(Local area con.)A XP mi je instaliran na D: a nije na C: mojom greskom ako je do tog mozda
EDIT:kad sam usao u internet conection nije bilo nista(Local area con.)A XP mi je instaliran na D: a nije na C: mojom greskom ako je do tog mozda
Pokušaj skinuti TMAC ADDRES program se zove i preko njega. . . .
Nasštimas tu sve i trabalo mi moci
Nasštimas tu sve i trabalo mi moci
koliko sam razumio voj problem mislim da ti fali ethernet driver tj. da ga nemas instaliranog pa se zato i nemozes konektovat
Čiji tj. (koji) internet koristiš? (provajder; bihnet, logosoft, epn, global etc?) Javi...
GL
GL
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.