Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ELOB Internet

111 pregleda · 4 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 18:11

Kao što već znate, dragi korisnici ELOB interneta, povećane su brzine internet paketa a cijena je ostala ista. Međutim, meni se brzina nije povećala. Odem na njihovu stranicu da vidim ima li kakvo obavještenje, i nađem ovo:

Uredu, isključim modem na par sekundi, pa ga opet uključim, ali promjena nema. Sinoć isključim modem dok sam spavao, znači 8 sati je bio isključen, i jutros ga opet uključim, konektujem se, ali ništa.

Sada će mnogi reći da peglam sa temom, i da trebam nazvati podršku ali, neko se očigledno glupira, pa je čitav dan broj za podršku zauzet (Čovjek bi pomislio da i dan i noć razgovaraju sa nekim). Maloprije opet nazovem, kad za čudo Božije nije zauzeto. Međutim, poziv je trajao čitavu jednu sekundu, koliko je onom debilu iz podrške trebalo da digne i ponovo spusti slušalicu.

Dakle, uvaženi korisnici ELOB interneta, da li se vama brzina povećala, i, ako jeste, možete li mi objasniti kako ste to postigli, jer je, kako se meni čini, ovo samo marketinški trik.

Unaprijed hvala.

EDIT: Ovaj napaćeni debil što je napisao prvi post neka odmah bude sankcionisan!
Konju jedan da imaju forum misliš da se ne bih žalio?
Kako si me samo raspizdio sam tim komentarom debilčino!
pa obrati se na njihov forum.... sta se ovdje zalis?

Ta podrska, zaborai idi na forum itd. A to promjena brzne za one najslabije pakete 100%
Nemoras na forum nazovi ih ako ti je lakse a nez sta uzimate ovakve konekcije uzme se HS , ADSL , nesta normalno ne vako pa se peglas stalno.
stvarno mi nesto nije jasno . EV citam svaki dan u vezi kablovski operatera u Sarajevu i njihova interneta. Pa da vam tako jednostavno spusataju slusalicu i ne javljaju se na podrsku. U nas je Monet prije bio karna , al nikad se nije desilo da nisu odgovorili na poziv ili poslali ekipu sa terena da dodu. Stvarno sramota.

Sto se tice tvoga problema. To je do njih, jednostavno ti nisu "stavili" novu brzinu . Dzaba tebi 3232 puta restartati modem kad ta brzina nije od njih podesena. Kralju pravac ima jedan leek na ilidzi klicko ga zovu s njim tamo pa ces vidit "rahatluka" . Klicko je vjeruj mi jaci od chuck norisa.

perke qme razumijem ja tebe sve - ali vjeruj mi zovem od 4 nikako da se jave imam bola net 2048/256 i skida mi 40 kb po sec ? pa sta je to

fol pojacali konekciju nece da se jave jadovi samo fol stave da je zauzet i cao ..

relo ako oces sutra samnom ja cu ici u njihovu direkciju gore pa mozemo zajedno

btw sto se tice ELOB INTERNETA bolji je od HS i ADSL za CS bar meni jer sam igrao sa ljudima koji imaju oba neta i meni uvijek manji ping za 10 nego njima . Jedino to mi je odgovaralo ostalo --- FUJJJJJ

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.