Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem ok internet explorera

102 pregleda · 11 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 16:40

Ovako radio sam nesto na internet exploreru,i sad kad ocu da udem u njega pise mi da nema adoona ,i nemogu se s njim koristiti velika stvar ,ali sad nemogu da udem na msn bez njega i ako itko zna kako da popravim internet explorer ili kako da promijenim da se mogu konektovat preko mozile

bio bih mu zahvalan jer neznam sta vise da radim:pozz

HITNO odg

Ok nes sam sredio sad mi treba odg kako da napravim conection kada odem u tolls i concection tu je problem,samo u mene je uvijek logovan na internet preko stranice se konektujem a on zahtijeva da napravim novu konekciju Hitno pojasnjenje sta treba da radim
ja ti preporucujem "BACI TAJ IE" i instaliraj MOZILLU
Mozilla ftw
EDIT :
Link Klick me
popaFTW je napisao/la:
ja ti preporucujem "BACI TAJ IE" i instaliraj MOZILLU
Mozilla ftw
EDIT :
Link Klick me
Ovako imam install i mozilu i pomocu nje se koristim uvijek ali eto sad nece na msn sto se IE pokvario pomoc nezz sta da rradim

God_Like je napisao/la:
Ovako imam install i mozilu i pomocu nje se koristim uvijek ali eto sad nece na msn sto se IE pokvario pomoc nezz sta da rradim

Reinstall IE
ma google crhom je isto dobra ali je mozzila predobra nemas sta razmisljat
sta me 3 puta citiras :$
abraham je napisao/la:
ma google crhom je isto dobra ali je mozzila predobra nemas sta razmisljat
Da ali kad nemogu da udem na msn toj je problem
God_Like je napisao/la:
Da ali kad nemogu da udem na msn toj je problem
pa vidi jeli ti windows firewal ukljucen u conrtol panelu to nadji
abraham je napisao/la:
pa vidi jeli ti windows firewal ukljucen u conrtol panelu to nadji
Jeste ukljucen je to je prvo sto sam pokusao dali postoji sta na msn da idem i da izaberem mozilu kao konektovanje a ne IE
God_Like je napisao/la:
Jeste ukljucen je to je prvo sto sam pokusao dali postoji sta na msn da idem i da izaberem mozilu kao konektovanje a ne IE
ajd bolan stavi windows firewall off pa onda pokusaj jer kod mene je tako i normalno radi
God_Like je napisao/la:
Kad napises post nemoj klikati refresh ponovit ce ti se post -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.