Pozdrav gameri, već duže vremena razmišljam dali da napišem ovu temu : )
Evo nakanio sam, a pitanje je sljedeće:
Dali da promijenim internet trenutno imam BIHnet ADSL 5G paket.
I vjerujte mi počeo je ADSL u zadnje vrijeme srat..
Ljudi obrću limit nenormalno znači preći će svako 100% ko je makar malo duže na netu.
Ja gledam djeca na kablovskom netu Elta MT igraju i preko steam, ali ja nemam te prilike moj net to ne može ode mi limit.
Živim u Miladijama , Kužićima , znam dosta gamera iz Tuzle Live.
Ima mi drug Wispi znači kad bi prešao na wispi.ba mogli bi čak i po pola plaćati najači paket.
Ali meni wispi.ba nebi bio dobar net ako ne kupim svu opremu.
Eh ovako recite mi, dali zavisi wirless internet od opreme.
Gledam tamo imaš skuplje konektore, skuplje antene od više GHZ itd itd.
Čak sam vidio i neke modeme power point i to..
Samo mi recite koji je najbolji trenutno provider u Tuzli za korištenje da daje veće ograničenje
Ima Zona , Wispi.Ba , Elta Mt Tuzla , itd itd.
Samo mi kažite šta da uzmem od opreme ili koji da prijavim da bude sličan adslu da nemam zajebancija oko skidanja filmova i oko igranja Counter Strike 1.6.
S' Poštovanjem Adooo
Evo nakanio sam, a pitanje je sljedeće:
Dali da promijenim internet trenutno imam BIHnet ADSL 5G paket.
I vjerujte mi počeo je ADSL u zadnje vrijeme srat..
Ljudi obrću limit nenormalno znači preći će svako 100% ko je makar malo duže na netu.
Ja gledam djeca na kablovskom netu Elta MT igraju i preko steam, ali ja nemam te prilike moj net to ne može ode mi limit.
Živim u Miladijama , Kužićima , znam dosta gamera iz Tuzle Live.
Ima mi drug Wispi znači kad bi prešao na wispi.ba mogli bi čak i po pola plaćati najači paket.
Ali meni wispi.ba nebi bio dobar net ako ne kupim svu opremu.
Eh ovako recite mi, dali zavisi wirless internet od opreme.
Gledam tamo imaš skuplje konektore, skuplje antene od više GHZ itd itd.
Čak sam vidio i neke modeme power point i to..
Samo mi recite koji je najbolji trenutno provider u Tuzli za korištenje da daje veće ograničenje
Ima Zona , Wispi.Ba , Elta Mt Tuzla , itd itd.
Samo mi kažite šta da uzmem od opreme ili koji da prijavim da bude sličan adslu da nemam zajebancija oko skidanja filmova i oko igranja Counter Strike 1.6.
S' Poštovanjem Adooo

VIse ga nema nego sto ga ima dnevno xD
, a oprema ti igra glavnu ulogu , najbolje bi bilo da uzmes sebi Antenu od 5GhZ , to je najbolja jeste da je malo skuplja oko 130km nez tacno.. ali garantujem ti da ce ici Skoro kao adsl
, Ja sam iz gracanice u mene je wirac.. , nemoze da bude bolji od tih navedenih koje vi imate u tuzli
)