Trtebam pomoc desilo mi se to da sam instaloro nofi software za iphone kad je se upalio nece da mi ucita sim mozete li mi pomoc pls pls psls
Diskusija
Iphone
102 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 22:19
Imao isti problem kod Ipod touch-a.Ja mislim da je princip isti.
Vako:
- Prikopcaj Iphone na kompjuter preko USB-a.(moras imat itunes program)
- Kad si ga prikopco zajedno pritsni tipku za gasenje i tipku Home (to ti je ona tipka na dnu) i sve drži dok se ne ugasi i nemoj pustas sve dok se ne pojavi onaj logo od apple-a. (takodjer zanemari ono kad ti se pojavi slide to "power off"
- Onda ce ti se na kompu u Itunes-u pojavit opcija da vratis sistem na fabrički.Samo slijedi upute i ono ce se instalirat.
- Samo imaj na umu da ce se sve sa Iphone-a izbrisat.
Vako:
- Prikopcaj Iphone na kompjuter preko USB-a.(moras imat itunes program)
- Kad si ga prikopco zajedno pritsni tipku za gasenje i tipku Home (to ti je ona tipka na dnu) i sve drži dok se ne ugasi i nemoj pustas sve dok se ne pojavi onaj logo od apple-a. (takodjer zanemari ono kad ti se pojavi slide to "power off"

- Onda ce ti se na kompu u Itunes-u pojavit opcija da vratis sistem na fabrički.Samo slijedi upute i ono ce se instalirat.
- Samo imaj na umu da ce se sve sa Iphone-a izbrisat.
itunes shit , nisi trebao to instalirati , posto to moras krekovati a neznas , stoga skenderija poneses 50 KM platis stave ti novi software i GG
Nisi sam trebao radit jailbreake ako se ne razumijes.
Ako hoces mogu ti ja popravit taj problem za nesta para i stavit ti najnoviji software.
zz
Ako hoces mogu ti ja popravit taj problem za nesta para i stavit ti najnoviji software.
zz
isrbija.net imash uputstva i sve , a ako ne zelis uradicu ti ja za DZ. , ovi idoli odma nashli da zaradjuju hahahaha .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.