Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone savijet

96 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.06.2010. u 11:51

Pozdrav Gameri,

Kontam se da kupim iPhone, pa me interesuju cijene, 2G i 3G, gdje kupiti i kako mogu da razlikujem kopiju od originala...

Hvala, pozz
Kopija ima manju kameru(u mpx),manje interne memorije.
Kopija ima manji ekran.

Šta će ti bolan 2G, sada izašao 4G, a ti bi 2G kupovao!

EDIT: I da, svaka kopija telefona ima televiziju, što znači da mobitel mora imati i antenu, pa po anteni možeš skužiti da je kopija!

I mislim, ali nisam siguran da se u svaku kopiju mobitela mogu ubaciti 2 SIM kartice.
DSG je napisao/la:
Kopija ima manji ekran.

EDIT: I da, svaka kopija telefona ima televiziju, što znači da mobitel mora imati i antenu, pa po anteni možeš skužiti da je kopija!

I mislim, ali nisam siguran da se u svaku kopiju mobitela mogu ubaciti 2 SIM kartice.
Hehe, druze, interesuju me cijene, stavio sam i 2 i 3G, a sto se tice 4G, nije jos izasao, bar ne kod nas :)

zz
Naci kopija iphona izlgeda slijedece :
Moze se otvarati nazad , moze se ubacivati periferijska memorija tj : Memory card , ima bateriju za punjenje , manja mu je kamer-a .

Pise made in chain-a .
Zavisi u nekim se moze , staviti 2 sim kartice u nekih ne ..

Cjena iPhona je .
Od 300 Eura , do 400 . Zavisi bar sam ja vidio toliko da je .
DSG je napisao/la:
Kopija ima manji ekran.

Svaka iPhone kopija nema TV, samo one "jače" kopije. A svaka ima podršku za Dual Sim Card. Zatim isto tako novije kopije iPhone-a imaju WiFi, više memorije itd itd...

Ja ti predlažem da uzmeš originalni iPhone jer je razlika dramatična.
Sarajevo - BBi imaš onu kao "trafiku" njihovu i tu ti sigurno nije fuš A možeš i po ekranu razlikovati
reper3000 je napisao/la:
sta ce ti kopija
kad je orginal
3G 99$
klikni
Nije istina, nisi ti to sve dobro pročitao, kad sve pročitaš dođi ovdje na forum i edituj svoj post.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.