Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomoc oko iphone 2g

92 pregleda · 16 odgovora · otvorena 29.12.2010. u 17:06

e zdravo raja dobio sam upravo iphone 2g i imam usb kablo uz nejga i fino ga prikopcam i radi sve komp ga pripoznaje ali nemogu nikako na njega prebacit filove obicnu pjesmu neznam kako da pribacim na njega :S
molim vas da mi neko pomogne oko iphonea sam totalni noob,blage veze nemam sta da radim,et imam 20 bodova pa posaljem mu sve sto imam ko mi pomogne
ako neko moze da me doda na MSN i d ami malo pomogne oko telefona bio bi mu zahvalan
[email uklonjen]
Download iTunes:

http://www.apple.com/itunes/download/

Napravi iTunes account:

http://www.instructables.com/id/How-to-get-a-Free-Itunes-Account-No-Credit-Card-N/

I kada priključiš iPhone iTunes će ga prepoznati, klikneš na Music, ubaciš tu koje hoćeš pjesme i klikneš Sync.

Imaš i alternative za iTunes, dosade ti sva njihova sranja poslije nekog vremena. Pa tako za ubacivanje igrica koristiš neki SSH program, tipa iPhone Browser.

Za muziku imas Copy Trans Manager.

Google it.
StealtH je napisao/la:
Download iTunes:

http://www.apple.com/itunes/download/

Napravi iTunes account:

http://www.instructables.com/id/How-to-get-a-Free-Itunes-Account-No-Credit-Card-N/

I kada priključiš iPhone iTunes će ga prepoznati, klikneš na Music, ubaciš tu koje hoćeš pjesme i klikneš Sync.

Imaš i alternative za iTunes, dosade ti sva njihova sranja poslije nekog vremena. Pa tako za ubacivanje igrica koristiš neki SSH program, tipa iPhone Browser.

Za muziku imas Copy Trans Manager.

Google it.
imal kakav manji program da mogu jednostavno prebacivat pjesme?
jer nemam limita sad da skidam itunes
aj svega ti pomozi mi
mersimthebody je napisao/la:
imal kakav manji program da mogu jednostavno prebacivat pjesme?
jer nemam limita sad da skidam itunes
aj svega ti pomozi mi
Ne.

Znam, znam, Steve Jobs previše sere sa svojim softverom, tako da... 100 MB or nothin'.
MushRoom je napisao/la:
Ne.

Znam, znam, Steve Jobs previše sere sa svojim softverom, tako da... 100 MB or nothin'.
uhhh jbte fucking iphone ko ga izmisli ovak retardiranog
moram skidat itunes znaci
uhhh jbte :( fucking iphone ko ga izmisli ovak retardiranog :(
moram skidat itunes znaci:(
Da, samo preko iTunesa i brisati i stavljati. Također, ne možeš bluetoothom prebacivati na druge telefone muziku ili bilo što, samo s ajfona na ajfon ;) I da, još nešto, vidim da si novi za ajfon, on ne podržava flash, tako da youtube preko browsera zaboravi, jedino ako s njihove stranice kupiš, čitaj, kupiš yt aplikaciju :(
MushRoom je napisao/la:
Da, samo preko iTunesa i brisati i stavljati. Također, ne možeš bluetoothom prebacivati na druge telefone muziku ili bilo što, samo s ajfona na ajfon I da, još nešto, vidim da si novi za ajfon, on ne podržava flash, tako da youtube preko browsera zaboravi, jedino ako s njihove stranice kupiš, čitaj, kupiš yt aplikaciju
Ne piši gluposti molim te.

Za prebacivanje muzike imaš dosta alternativa, gore sam napisao jednu ali naravno to nisi pročitao. Pa evo caps lockom pa možda obratiš pažnju.

COPY TRANS MANAGER

Također imaš i SharePod, mali i jednostavan program.

http://www.getsharepod.com/download/

Za ovog iznad, iBlueNova radi sa ostalim telefonima, s obzirom da je kod njega 2G trebala bi raditi bez problema. Šta imaš da kupuješ youtube aplikaciju, ona je besplatna i dolazi u "osnovnom" paketu aplikacija. Što više pišeš o iPhoneu više sam ubijeđen da si ga vidio samo na slikama.
MushRoom je napisao/la:
Da, samo preko iTunesa i brisati i stavljati. Također, ne možeš bluetoothom prebacivati na druge telefone muziku ili bilo što, samo s ajfona na ajfon I da, još nešto, vidim da si novi za ajfon, on ne podržava flash, tako da youtube preko browsera zaboravi, jedino ako s njihove stranice kupiš, čitaj, kupiš yt aplikaciju
ma znam to ba
a sta je ovo pa nemogu nista skinut sa ovog app stora je****g
ev isao na onu facebook app koja je free i nemogu ju skinut jer nisam registrovan pa kakav je ovo gore tut jbte nista mi nije objasnjeno kako trebadaj pomagajte jbte evo popizdio sam skroz majke mi moje :@@
ma znam to ba
a sta je ovo pa nemogu nista skinut sa ovog app stora je****g
ev isao na onu facebook app koja je free i nemogu ju skinut jer nisam registrovan pa kakav je ovo gore tut jbte nista mi nije objasnjeno kako trebadaj pomagajte jbte evo popizdio sam skroz majke mi moje :@@
Naravno da ne možeš ništa skinuti kad nisi registrovan. Da bi se registrovao moraš skinuti iTunes. Tut je savršen samo ga ti ne znaš čitati.

Uploaded with ImageShack.us
StealtH je napisao/la:
Naravno da ne možeš ništa skinuti kad nisi registrovan. Da bi se registrovao moraš skinuti iTunes. Tut je savršen samo ga ti ne znaš čitati.

jok et nisam ja znao pritisnut next step
nema veze ev samo se je napravil okad sam prikopaco telefon u itunesu ali sve u svemu nisam zadovoljan,zvucnik je grozan :S
a vidim vec mi je i jailbreakovan jer ima cydia i neki instaler i et pokusat cu nekako neke igre makar instal,telefon je ovak glup ko noc sto jest jest,ali et cuo sam da se jailbreakom mogu mnoge stvari samo et valja mi cackat jbte :/
jok et nisam ja znao pritisnut next step
nema veze ev samo se je napravil okad sam prikopaco telefon u itunesu ali sve u svemu nisam zadovoljan,zvucnik je grozan :S
a vidim vec mi je i jailbreakovan jer ima cydia i neki instaler i et pokusat cu nekako neke igre makar instal,telefon je ovak glup ko noc sto jest jest,ali et cuo sam da se jailbreakom mogu mnoge stvari samo et valja mi cackat jbte :/
A za šta ti treba jači zvučnik? Da pustiš u busu seljačku pjesmu da svi mogu čuti?

iPhone je najbolji telefon, samo nije za svakoga.
StealtH je napisao/la:
A za šta ti treba jači zvučnik? Da pustiš u busu seljačku pjesmu da svi mogu čuti?

iPhone je najbolji telefon, samo nije za svakoga.
ma ne nije dobar zvucnik pa aj,kad pojacas do kraja zvuk je los stvarno
ma ne nije dobar zvucnik pa aj,kad pojacas do kraja zvuk je los stvarno
|Onda je taj tvoj bio u zimnici...
Kod svih ostalih je normala.
I ne pljuj po mobu, ne znas njegove dobre strane.
adzooo je napisao/la:
|Onda je taj tvoj bio u zimnici...
Kod svih ostalih je normala.
I ne pljuj po mobu, ne znas njegove dobre strane.
a znas li kako igrice instal na njega bez WIFI??jer imam cydia i onaj instaler ali ne rade nikako ovak kad udjem u njih nadjem winterboard npr i nemogu ga instal uopce :S
mogul ja ikako igru skinut preko kompa i prebacit je nekako u telefon i instal ju?ovak nesto prkeo itunesa ili tak nesh?
a znas li kako igrice instal na njega bez WIFI??jer imam cydia i onaj instaler ali ne rade nikako ovak kad udjem u njih nadjem winterboard npr i nemogu ga instal uopce :S
mogul ja ikako igru skinut preko kompa i prebacit je nekako u telefon i instal ju?ovak nesto prkeo itunesa ili tak nesh?
Naravno da mozes.
Regas se na iTunes, udjes u appstore i tu se snalazi...
Kucaj u search free games, tako nekako i izbacit ce ti.
A ako hoces ove malo jace igre skidat, tj. one sto se placaju?
Jednostavno sines installous, nabavis wifi router/karticu i uzivas.... (Naravno ne placas igre zato sto skidas krekovane)
A moze jos jedan nacin, bez wifi.
http://apptrackr.org/
Izaberes, skines, ubacis u itunes, instaliras i uzivas.
adzooo je napisao/la:
Naravno da mozes.
Regas se na iTunes, udjes u appstore i tu se snalazi...
Kucaj u search free games, tako nekako i izbacit ce ti.
A ako hoces ove malo jace igre skidat, tj. one sto se placaju?
Jednostavno sines installous, nabavis wifi router/karticu i uzivas.... (Naravno ne placas igre zato sto skidas krekovane)
A moze jos jedan nacin, bez wifi.
http://apptrackr.org/
Izaberes, skines, ubacis u itunes, instaliras i uzivas.
e care ev skino sam sad npr minigore igru ali nekontam kako da ju ubacim u itunes aj svega ti pomozi poslat cu i bobe koje imam

znaci ev kliknem ja na to i igra se pojavi tu u itunesu

ali kad hocu instal fino instalira do kraja i izbaci mi ovo

sta da radim
e care ev skino sam sad npr minigore igru ali nekontam kako da ju ubacim u itunes :( aj svega ti pomozi poslat cu i bobe koje imam:)

znaci ev kliknem ja na to i igra se pojavi tu u itunesu

ali kad hocu instal fino instalira do kraja i izbaci mi ovo

sta da radim :(
Nemam sad iTunes na kompu pa ti ne znam reci tacno.
Idi gore settings ja msm i pise nesto kao authorize your computer...
I dalje ces skontat.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.