Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prebacivanje aplikacija na iPhone

130 pregleda · 9 odgovora · otvorena 20.05.2011. u 22:42

jel moze neko da mi objasni kako da prebacim aplikacije igrice i to na iphone :S spojim usb ali samo mogu slike da prebacujem ?

i jos ako ima neko nekih cool aplikacija ili igrica da preporuci , u pitanje je iphone 3g 16 gb :)

Hvala
Skini iTunes i prebacujes sve preko njega !!
AJdE je napisao/la:
Skini iTunes i prebacujes sve preko njega !! ;)
znam prebacit muziku al kako aplikacije i to :S
iMMortaLL je napisao/la:
znam prebacit muziku al kako aplikacije i to :S
imas isto app na itunes i kad skidas imas pod downloads i samo ikonu prebacujes na ime iphone ... Zavisii kako si mu dao da se zove uredjaj !!! Tako ti ja radim !!
Prvo mi reci da li ti je iPhone jailbreakovan, odnosno da li imaš cydiu na iPhoneu?
StealtH je napisao/la:
Prvo mi reci da li ti je iPhone jailbreakovan, odnosno da li imaš cydiu na iPhoneu?
da da
aaah kad se sjetim kad sam za novu godinu uzeo sebi prvi iphone,mislim da sam isto ovo sve pitao sto si i ti haha
mislio sam koje je ovo smece od telefona koliko sam bio nazivciran,a sad jbt nebi ga dao nizasta
slusaj trebas skinut appove sa stranice apptrackr.org,vidjet ces dobijes jedan IPA file i na to kad dva put kliknes automatski se otvori itunes i ti smao ides sync i to je to
eeehh sad to je samo tako lagano ako ti je vec jailbreakan telefon,znaci ako imas cydiu instaliranu i iz nje appsync instaliran
ako ne,onda prvo moras uradit taj jailbreak al nemoj veceras sutra ujutro kad ustanes
ako imas cydiu vec mozes i jednostavno skinut instalous na mob i preko njega skidat ako imas WIFI u kuci
iMMortaLL je napisao/la:
da da
@Mersim

Ti kad ga objasniš ne može Bog skontati.

@iMMortaLL

Uđi u cydiu, sačekaj da se load-a. Idi na manage-->sources-->edit-->add-->http://cydia.hackulo.us-->add source. Sačekad da se reloada, zatim uđi na taj source koji si dodao i nađi aplikaciju Installous 4. Izaberi install u gornjem desnom uglu. Kada završi sa instalacijom, izađi iz cydie, uđi u Installous i skidaj koju god igru želiš.
mersimthebody je napisao/la:
aaah kad se sjetim kad sam za novu godinu uzeo sebi prvi iphone,mislim da sam isto ovo sve pitao sto si i ti haha
mislio sam koje je ovo smece od telefona koliko sam bio nazivciran,a sad jbt nebi ga dao nizasta
slusaj trebas skinut appove sa stranice apptrackr.org,vidjet ces dobijes jedan IPA file i na to kad dva put kliknes automatski se otvori itunes i ti smao ides sync i to je to
eeehh sad to je samo tako lagano ako ti je vec jailbreakan telefon,znaci ako imas cydiu instaliranu i iz nje appsync instaliran
ako ne,onda prvo moras uradit taj jailbreak al nemoj veceras sutra ujutro kad ustanes
ako imas cydiu vec mozes i jednostavno skinut instalous na mob i preko njega skidat ako imas WIFI u kuci
ti si meni najači.Imaš 2 Iphone-a,glumis nekog znalca a ustvari veze nemaš

EDIT ; ispricavam se,čak ih 5 imaš
K1NAA je napisao/la:
ti si meni najači.Imaš 2 Iphone-a,glumis nekog znalca a ustvari veze nemaš

EDIT ; ispricavam se,čak ih 5 imaš
nemas ti pojma sine.ne spamaj bezveze temu
znam ja dovoljno o iphonu
i za info imam jedan iphone 3gs
ovo mi je peti po redu tako da imam iskustva sa tim

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.