Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IPHONE 3GS vs NOKIA N900

160 pregleda · 20 odgovora · otvorena 22.05.2010. u 18:18

Razmisljam da uzmem jedan od ova dva mobitela . Zamolio bih da ne spamate i da kazete sto je ovaj bolji od drugog ili obratno. Hitno mi je. Hvala
iPhone.
- preseravanje i jedno i drugo, ipak nokia kako god
iPhone

Bolji touch screen, ljepsi dizajn, aplikacija za sve i svasta. Igre nevjerovatne.

Za ovog gore, da potrebno je da objasnis. I dalje ste u tom fazonu da je Nokia pojam za mobitel.
Kako mi vishe idete na qurac sa ovim temama.. Pa svaki dan po 10 tema o mobitelima.. Imate odgovarajuce stranice i poredi ga.. Otidji i probaj je***i mobitel or what.. Sad ako ti obrisem temu, reci ces mrzim te, drugim clanovima ne brisem.. Zato necu ni brisat, al et ubuduce idoli znajte da ce slicne teme biti obrisane..
iPhone je Mac OS, dok je NOKIA android.

Jedina razlika koja nije u dizajnu i izgledu je što iPhone ne podržava flash, a puno je ljepši.
iPhone.. vidi cura da imas iPhone oce da se uda za tebe

~ Vidis moje slike i kako se koke pale na mene

sala.. a ne fkt.. iPhone unikatan.. kao sve sto je od Apple-a...
Iphone definitivno, jer po meni je daleko ispred bilo kojeg telefona da se napravi. Ipak je unique :)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2826&idPhone2=2917

ak te engleski sluzi , procitaj komentare :)
MushRoom je napisao/la:
iPhone je Mac OS, dok je NOKIA android.

Jedina razlika koja nije u dizajnu i izgledu je što iPhone ne podržava flash, a puno je ljepši.
Jesi jadan.

Nokia je Maemo, to je inace jedini mobilni OS koji podrzava pravi multy-tasking (kakav je na Windowsu). No radi samo polozen.

Nokia ima puno jaci Hardware i neki tvrde da imaju dual-boot Maemo i Windows XP na njemu.

Nokia je ovdje way to go.
- ma iPhone 3GS definitivno, mozes i aplikacije i muziku slike i sl.

- jedina mana je sto sve moras raditi preko iTunes.a i nemozes slati preko bluetooth.a podatke
http://www.youtube.com/watch?v=MnGFy_6Ts7s

pogledaj ovaj vid, mozda uzmes i neki treci smartphone
isto sranje, mada je po meni bolje nokiu jer je kvalitetnija itd.
ma ne znam ustvari pod dozom sam tako da me ne shvataj pod ozbiljno..
Iskreno, tvoje pare, tvoj odabir .

- ne znam zasto od drugih trazis misljenje ? Izaberi koji ti se svidja i cao .
harre je napisao/la:
- ma iPhone 3GS definitivno, mozes i aplikacije i muziku slike i sl.

- jedina mana je sto sve moras raditi preko iTunes.a i nemozes slati preko bluetooth.a podatke
Sve preko iTunes? Ikad cuo za SSH?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.