Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

iPhone 3GS

66 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 18:45

Pozz forumasi

Zanima me kako da krekujem ibluetooth app,
znam da mora nesto ssh ali nezz kako se to radi..
Ko ima neka pomaze

Hvala :D

NO SPAM ! :D
e to isto treba meni

Je li i tebi izbaci kad kliknes na iBluetooth " The aplication iBluetooth cannot be opened.

tako je kod mene :/
Imas cojeka , ja sam iz mostara , znaci mom starom nije radio bluetooth njemu nije radio na 3GS znaci nemoze vam na tom medelu bluetooth , i na ostalim nemoze tvornicki ali mozes instalirati , to kosta oko 300KM ..
daw1D je napisao/la:
Imas cojeka , ja sam iz mostara , znaci mom starom nije radio bluetooth njemu nije radio na 3GS znaci nemoze vam na tom medelu bluetooth , i na ostalim nemoze tvornicki ali mozes instalirati , to kosta oko 300KM ..
www.youtube.com
Moras krekovati tu app, ili kupiti za 30 $ ne izmisljaj 300 ! :D
tata_mumi je napisao/la:
www.youtube.com
Moras krekovati tu app, ili kupiti za 30 $ ne izmisljaj 300 ! :D
moj stari je platio 300 km u sarajvu i dobijo je milion jos neki programa
daw1D je napisao/la:
Da je pazio mogao je kupiti za 30 $ :D
Kralju,
------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------
Nez fakat do cega ti je to samo da je malo jasnije objasnjeno ..
GL
Spectors je napisao/la:
Kralju,
Nez fakat do cega ti je to samo da je malo jasnije objasnjeno ..
GL
Imas iPhone ili si kad imao?
Ako nemas ne razumijes se u ovo :D
U pitanju je krekovanje ibluetooth app .. Pise ti
Malo da si mucno, skonto bi kao svi ostali :D
daw1D je napisao/la:
Koji bi panj kad moram reci platio 300 KM da mu prokleti bluetooth radi :S

Sto malo po google-u ne potrazis.Nisam siguran da li se moze taj softver njihov crack kao sto se npr. symbian sistem moze.Symbian je takoder kod sebe napravio zastitu pomocu certifikata,medjutim prilicno je vremena trebalo proci da ljudi naprave za to crack,i evo danas npr. u 2-3 koraka na mobitel mozes stavljati sta hoces i kako hoces.Tako da google i malo vise potrazi.
bega je napisao/la:
Koji bi panj kad moram reci platio 300 KM da mu prokleti bluetooth radi :S

Sto malo po google-u ne potrazis.Nisam siguran da li se moze taj softver njihov crack kao sto se npr. symbian sistem moze.Symbian je takoder kod sebe napravio zastitu pomocu certifikata,medjutim prilicno je vremena trebalo proci da ljudi naprave za to crack,i evo danas npr. u 2-3 koraka na mobitel mozes stavljati sta hoces i kako hoces.Tako da google i malo vise potrazi.
Nasao sam nacin kako izvesti..
na youtube ima sve, ali ja to nezz :S
msm probao sam ali ne ide nikako :)
jbg, haman cu morati platit :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.