Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba 1 on 1 aim cup ANKETA

757 pregleda · 56 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 20:19

Da li bi voljeli da aim cup bude organizovan preko esl-a ?

Violen mora sutra da putuje tako da i dalje stojim da ne trebamo igrati preko esl-a ali vi glasajte koji ste trenutno online jer ako on ode onda nece moci da okaci admina ili nek napise on ovdje kako to konta izvesetsti preko esl-a .
VI glasajte ko moze itd. 
Tema nece ostati dugo mozda do 22:00 ili tako nesto ja bih volio da ostane par dana ali momak ode na putovanje ...

Edit : Kao sto kaze meni je tu jedino pozitivno sto svi mogu igrati ali opet razmislite da li vam radi esl acc tu je jos aeq itd... 
Da.

Neću igrat', al' bolje vam je ESL (:
browNe je napisao/la:
Pa jednostavno samo snimaju demo poslije daju adminima ? zar nije lakse, meni barem jeste.
Ako ti planiras gledati 64 demoa (il vise) svako 2 dana uredu, razumijem te.
Voted za Da.

Sretno vam!
Ev' bas sam sad nesto razmisljao i svidja mi se ideja da CUP se igra preko ESL-a.

Ali pazi jednu stvar ovo je Gamers.ba 1on1 aim CUP. ne BiH 1on1 aim CUP.
Druga stvar kao sto sam i Miroslavu rekao s' ovim cupom ce se vidjeti da li rade posao svoj MODERATORI sa Counter Strike.
Treca stvar su nagrade. Zar nije malo glupo da se CUP igra na ESL-u, a nagrade se daju na Gamers.ba.

Sto se tice igranja 1on1(BiH) na ESL-u, ja sam ZA ako bude trebala pomoc oko organizovanja jednog takvog na ESL-u.
Uglavnom, oko svega cemo se dogovoriti ja, Mirofa, Riddle i Violen.

EDIT : I da glasao sam za "A"

Post dobio aplauz od mirofa

lol, skinuo sam aeq, pokrenuo i virus ? wtf

@edit

Moze mi reci neko sta ovde treba napisati to ne kontam

An IRC or ICQ must be shown publicly in your profile. Click here to edit your profile

browNe je napisao/la:
lol, skinuo sam aeq, pokrenuo i virus ? wtf

@edit

Moze mi reci neko sta ovde treba napisati to ne kontam

An IRC or ICQ must be shown publicly in your profile. Click here to edit your profile

napises ako imas svoj irc kanal ili id sa icq (irc kanal=kanal na mircu) (icq=program slican msnu)
csmajstaduca je napisao/la:
napises ako imas svoj irc kanal ili id sa icq (irc kanal=kanal na mircu) (icq=program slican msnu)
sta ako nemam ? stvarno ne kontam

i imam stari acc stavio sam id i sad kako da ga obrisem ?
a sad na ovom stavio isti, zelio bi obrisati ovaj sa starog.
browNe je napisao/la:
sta ako nemam ? stvarno ne kontam

i imam stari acc stavio sam id i sad kako da ga obrisem ?
a sad na ovom stavio isti, zelio bi obrisati ovaj sa starog.
ja mislim da moras napraviti i ja sam se morao registrovati na icq kad sam se na nesto prijavljivao
KRYSTAL je napisao/la:
Evo sad skinem AEQUITAS i sve odradim.
I cim ga otvorim izbaci mi glupi error code.Ako se bude igralo preko ESL-a ja ne igram.Program je drama retardiran i nedorađen.Osim tog rtrd error code-a dobijem i error da nisam ulogovan na ESL a ulogovan ima pola sata, cak i nakon ponovnog log in-a ono isto piše.

Nabijem im aeq. u dupe.
pa ninja aeq radi tek kad ti krene mec, procitas noob guide i skontat ces kako sta
csmajstaduca je napisao/la:
ja mislim da moras napraviti i ja sam se morao registrovati na icq kad sam se na nesto prijavljivao
Eh evo ga rijesio sam IRC i ICQ.
I sada jedino sto mi je ostalo jeste ovo
Players must have added the following gameaccount to their account to play in this league.

Type: SteamID CS/DoD (click here to add)
min. members: 1

ali stavio sam id...
i sad kad hocu da ga stavim kaze mi :

Error

This gameaccount is already in use! If you think this is a mistake, please write a support ticket.

sta sad ?
browNe je napisao/la:
Eh evo ga rijesio sam IRC i ICQ.
I sada jedino sto mi je ostalo jeste ovo
Players must have added the following gameaccount to their account to play in this league.

Type: SteamID CS/DoD (click here to add)
min. members: 1

ali stavio sam id...
i sad kad hocu da ga stavim kaze mi :

Error

This gameaccount is already in use! If you think this is a mistake, please write a support ticket.

sta sad ?
znaci vec se koristi taj steam id napisi sad onima iz supporta za esl (ne znam koji je mail) da si kupio steam od nekog ko je bio registrovan na esl prije i da vise on ne koristi taj steam id i da ti ga stave na tvoj acc
silver je napisao/la:
~ NE
~ Cisti smor
~ Pola nezna sta je to
~ Pola nema acc ( ko ce se smarati s tim )
~ Pola nezna podesiti ...

~ Zakljucak : Cista smaraona -.-

~ Moje misljenje ...

GL a Cup - om <3
To nije smor, nego je vama mrsko sve do mila boga. Mrsko vam se registrovati? A mahir i mirofa sve ovo organizovali, pa opet ne traže ništa zauzvrat, nego samo da sve prođe kako treba i da bude dobar odaziv igrača. I vama se je***o mrsko registrovati na stranicu. Pa šta radiš na ovom je****m 'gamerskom' portalu? Idi na dernek ili facebook tamo je smor. Ovaj projekat je organizovan u cilju poboljšanja naše gaming zajednice i vama se je***o mrsko registrovat na stranicu. Koji ku**c radiš ovdje onda?

I koji ku*ac pišeš to je***o "~" kad nemaš veze zašto služi?
spY je napisao/la:
To nije smor, nego je vama mrsko sve do mila boga. Mrsko vam se registrovati? A mahir i mirofa sve ovo organizovali, pa opet ne traže ništa zauzvrat, nego samo da sve prođe kako treba i da bude dobar odaziv igrača. I vama se je***o mrsko registrovati na stranicu. Pa šta radiš na ovom je****m 'gamerskom' portalu? Idi na dernek ili facebook tamo je smor. Ovaj projekat je organizovan u cilju poboljšanja naše gaming zajednice i vama se je***o mrsko registrovat na stranicu. Koji ku**c radiš ovdje onda?

I koji ku*ac pišeš to je***o "~" kad nemaš veze zašto služi?
~ Meni je drago sto se CUP igra na ESLu takodjer imam acc tamo.
~ Al nekima ce biti bas kao sto si rekao mrsko registrovat i podesavat sve stvari, zato ih je dosta votalo NE . Al naravno GL sa CUPom.

~ Ovo pisem jer mi je uslo u krv i post izgleda ljepse ...
silver je napisao/la:
~ Meni je drago sto se CUP igra na ESLu takodjer imam acc tamo.
~ Al nekima ce biti bas kao sto si rekao mrsko registrovat i podesavat sve stvari, zato ih je dosta votalo NE . Al naravno GL sa CUPom.

~ Ovo pisem jer mi je uslo u krv i post izgleda ljepse ...
Pa normala da će biti mrsko im se registrovat kad vide vaše glupe postove tipa "aeq glup, aeq ovo i ono". J**o te nije kvantna fizika. Pravio sam acc tamo po 3 puta, svaki put kad sam steam mjenjao. Jednom mi izbacilo error oko aeq-a, pogledo u faq i našao rješenje. Ne može vam sve biti servirano, morate se i vi potrudit.

I to "~" tebi izgleda 'guba', al' vjeruj mi glupo je vidjeti ga. Post izgleda isto jelovnik.
Nije program retardiran nego ste vi retardirani. ako 900 000 igraca moze pokrenuti i skontati aeq onda s vama nesto nije u redu. Mislim aeq sam pokrenuo i odigrao prvi mec u 5 min. ako to ne mozete onda se vratite u 1. osnovne i ponovno prodjite osnovno obrazovanje jer je begginers_guide odlicno napisan da nema sanse da ga ne skontate. A za error bi mogli skoknuti malo do foruma. Al naravno, vecina na ovom forumu zeli sve na gotovo, zato i imate toliko dbilnih tema da mozete uci u guinessovu knjigu rekorda.

Post dobio aplauz od haruN

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.