Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba 1 on 1 aim cup ANKETA

757 pregleda · 56 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 20:19

Da li bi voljeli da aim cup bude organizovan preko esl-a ?

Violen mora sutra da putuje tako da i dalje stojim da ne trebamo igrati preko esl-a ali vi glasajte koji ste trenutno online jer ako on ode onda nece moci da okaci admina ili nek napise on ovdje kako to konta izvesetsti preko esl-a .
VI glasajte ko moze itd. 
Tema nece ostati dugo mozda do 22:00 ili tako nesto ja bih volio da ostane par dana ali momak ode na putovanje ...

Edit : Kao sto kaze meni je tu jedino pozitivno sto svi mogu igrati ali opet razmislite da li vam radi esl acc tu je jos aeq itd... 
Dobro, onda oce meni neko objasniti, kako da sve to podesim, fino u detalje da mi objasni ?
BMAN je napisao/la:
Dobro, onda oce meni neko objasniti, kako da sve to podesim, fino u detalje da mi objasni ?
http://www.esl.eu/ba/beginner_guide
reLo je napisao/la:
Ja sam glasao za DA, mada, da iskren budem, nemam pojma šta je esl :S
I ja isto  

mada znam samo da je esl web stranica  
spY je napisao/la:
Ako želite unaprijedit ovu našu CS scenu, bolje bi bilo preko ESL-a da se igra. Moramo se modernizovati. Nećemo biti u 20tom vijeku stalno. 

Go ESL!

http://www.esl.eu/hr/beginner_guide/
Tacno tako ali nek onda neko napravi balkanski neki cup bilo kakav (5on5 , 1on1 ) ali racunaj da je ovo GAMERS.BA i tu trebaju tj. na ovom cupu da igraju samo clanovi sajta a ne stranci i ko god pokusa od stranaca da udje u cup ja necu dozvoliti sta ce on (ako je i high) igrati kad nema veze sta je g.ba :S .

Ako cemo vec unapredjivati nasu cs scenu onda neka neko na esl-u organizuje neke high nagrade za sve igrace i drz nedaj ?!  
Ja sam glasao za DA, pošto vjerujem da će to, 'ajmo reći, unaprijediti ovu našu CS scenu il' se varam 
reLo je napisao/la:
Ja sam glasao za DA, mada, da iskren budem, nemam pojma šta je esl :S
hahahaha me 2 
Ne,

Razlog: Jednostavno mi se neda smarati sa aeq# + nisu to neki 5on5 mečevi, lako će se prepoznati čit 10n1
yassa je napisao/la:
zasto Ne esl? napisi mi par razloga.
Postoje igraci kojima steka racunar dok je pokrenut aeq.
Dosta clanova je banovano sa esl-a .
Mnogima je tesko da se snadju na esl-u .
Jos je ovo 1on1 a ne 5on5 vrlo brzo match-evi se zavrse bez nekog upload-a ss i demo-a itd...

Ima toga jos napisace raja 

Glasao za ne.

Zašto ?

Zato što je aequitas smor.A mora biti uključen i kad sam jednom igrao sa spy-om i ekipom na ESLu srao na aeq. zato je to bzvz totalno.

Bolje ovako snimit' demo i pogledat jel momak im'o il' nije.A ne da se ko' prošli put sat i pol zajebavam sa glupim aeq.

GL.
mirofa je napisao/la:
Postoje igraci kojima steka racunar dok je pokrenut aeq.
Dosta clanova je banovano sa esl-a .
Mnogima je tesko da se snadju na esl-u .
Jos je ovo 1on1 a ne 5on5 vrlo brzo match-evi se zavrse bez nekog upload-a ss i demo-a itd...

Ima toga jos napisace raja ;)

Tim sto "steka racunar" Nek kupe novi do tad nek prestanu igrati cs.
Banovani radi psovanja ne postivanja pravila i sve u svemu najgoreg chitovanja.
Tesko da se snadju ? postoji guid na stranici.
1v1 ruls

bb

Post dobio aplauz od haruN

Treba se preko esl-a , sto violen kaze igrat ce svi i poznati i nepoznati 
KRYSTAL je napisao/la:
Glasao za ne.

Zašto ?

Zato što je aequitas smor.A mora biti uključen i kad sam jednom igrao sa spy-om i ekipom na ESLu srao na aeq. zato je to bzvz totalno.

Bolje ovako snimit' demo i pogledat jel momak im'o il' nije.A ne da se ko' prošli put sat i pol zajebavam sa glupim aeq.

GL.
pa tako cemo ko kreteni i dalje igrat gluposti a esl i ostale drzave ce napredovat jer je vama SMOR 2 puta kliknut na je***i program i uploadat 500 kb

Post dobio aplauz od haruN

nyonyo je napisao/la:
Ne,

Razlog: Jednostavno mi se neda smarati sa aeq# + nisu to neki 5on5 mečevi, lako će se prepoznati čit 10n1
Zapravo se laske prepozna na 5on5, privatni cheatovi koji se placaju otkriju se na 1on1 nakon 50tak odigranih meceva i opet nije sigurno.
malak je napisao/la:
Zapravo se laske prepozna na 5on5, privatni cheatovi koji se placaju otkriju se na 1on1 nakon 50tak odigranih meceva i opet nije sigurno.
Ja samo govorim za sebe, nekako mi se čini lakše pratiti jednog igrača nego 5, mislim ako cijela ekipa čituje
~ NE
~ Cisti smor
~ Pola nezna sta je to
~ Pola nema acc ( ko ce se smarati s tim )
~ Pola nezna podesiti ...

~ Zakljucak : Cista smaraona -.-

~ Moje misljenje ...

GL a Cup - om ♥
Preko ESL-a bi bilo sve pravedno.. Mada bi vecini igraca malo stopalo zbog aeq-a.

Ja sam ZA! ^^
Daj nemoj da igramo preko esla, mucim se sat vremena da skontam kako ovo ide gdije sta, ne mogu skontati, tako da sam glasao za NE! a 1v1, npr budu dva admina jedan pravi prvog ovaj drugog i naravno obavezno snimati demo i rijesena stvar ?
BMAN je napisao/la:
Daj nemoj da igramo preko esla, mucim se sat vremena da skontam kako ovo ide gdije sta, ne mogu skontati, tako da sam glasao za NE! a 1v1, npr budu dva admina jedan pravi prvog ovaj drugog i naravno obavezno snimati demo i rijesena stvar ?
Znaci admin nece spavati jedno 15 dana po tvom?
VioleN je napisao/la:
Znaci admin nece spavati jedno 15 dana po tvom?
Pa jednostavno samo snimaju demo poslije daju adminima ? zar nije lakse, meni barem jeste.
Evo sad skinem AEQUITAS i sve odradim.
I cim ga otvorim izbaci mi glupi error code.Ako se bude igralo preko ESL-a ja ne igram.Program je drama retardiran i nedorađen.Osim tog rtrd error code-a dobijem i error da nisam ulogovan na ESL a ulogovan ima pola sata, cak i nakon ponovnog log in-a ono isto piše.

Nabijem im aeq. u dupe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.