Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba 1 on 1 aim cup ANKETA

757 pregleda · 56 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 20:19

Da li bi voljeli da aim cup bude organizovan preko esl-a ?

Violen mora sutra da putuje tako da i dalje stojim da ne trebamo igrati preko esl-a ali vi glasajte koji ste trenutno online jer ako on ode onda nece moci da okaci admina ili nek napise on ovdje kako to konta izvesetsti preko esl-a .
VI glasajte ko moze itd. 
Tema nece ostati dugo mozda do 22:00 ili tako nesto ja bih volio da ostane par dana ali momak ode na putovanje ...

Edit : Kao sto kaze meni je tu jedino pozitivno sto svi mogu igrati ali opet razmislite da li vam radi esl acc tu je jos aeq itd... 
Ako bude preko esla, igraju svi, i poznati i nepoznati : )).

Post dobio aplauz od mirofa

Neka hvala Da se smaram po pola godine,jos mi IQ hvala bogu velik,treba mi po pola godine da skonta,

Ne ljudi dragi,znatel' sta cinite
Eto sretno svima i naravno DA :o

~Ja sam veoma dobra osoba i mrzim spam. >mirofa<
Oce neko biti ljubazan, i ako je u NEONU reci BLADEHOODU da dodje na msn. Trazi ga torQ7u / Marko.

Hvala
DA !

UPRI ME !

EDIT : btw kad ste spmenuli ovaj BiH Cup , ocel bit' ista od njeg ?
Svima je inace najveci problem taj aequitas. Moram priznat da je bas pain in the ass

Post dobio aplauz od mirofa

Ja bih volio da igramo preko ESL - a, sigurnije je a iii bolje [:.

Naravno glasao sam za "A", imam sve sto je potrebno, Esl Wire, aequitas, acc.
Da.
Ja sam glasao za DA, mada, da iskren budem, nemam pojma šta je esl :S
Ako želite unaprijedit ovu našu CS scenu, bolje bi bilo preko ESL-a da se igra. Moramo se modernizovati. Nećemo biti u 20tom vijeku stalno.

Go ESL!

http://www.esl.eu/hr/beginner_guide/
Da = 72 %
Ne = 28 %

Da !
Iskreno , najbolje bi bilo da to bude preko ESL-a.
Bez razmišljanja , da.
naravno da malo podignemo ovo
dobijemo esl i nista, za 5on5 kup se prijavi 7 ekipa i onda hocete jacu scenu zalite se..stavi preko esl i ne pitaj
zasto Ne esl? napisi mi par razloga.
Nemam steam, al bih volio svi da igraju koji su se prijavili, pošto sam vidio par nezadovoljnih osoba.

DA

GL.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.