Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prevarant

1.196 pregleda · 60 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 19:35

Evo otvorio sam temu da bi se banovao ovaj Clan gamers.ba foruma ...sto me izradio al znam da nema veze sa vama xD

mENK           :] SO FUCKING NOLIFER              says:
*sec ba prvo mi daj 3 premiuma
*i ja ti change email
*kada ti change
*onda mi das ostala 2
*i to bi bilo to
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*8. 25d53ef7cb
9. 6678acbbbb
10. 402d133317
*:/
  ~           mENK           :] SO FUCKING NOLIFER              says:
*sec
*da ja to poaktiviram
*netacan prvi
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*jesu ostali bar
*tacni
*8
*i 10
*nisu
*9 jeste
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*sto lazes brate
*pa pratim ti
*profi
*?
*nemoj mene da furash
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*hoces SS ?
*je**m ti boga
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*hoces SS ?
*ochu
*daj
*?
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*evo sad ces ga dobiti
*radi i 10
|ClaRiOn|-WoLf- sends:

*nisam dobro prepiso :g
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*primi to
*radi 10 :]
*
* Transfer of "ssgamers.ba.JPG" is complete.
*
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*pa nemoj da lazes
*bio si aktivirao
*onda
*samo si me pokusao
*izjebati
*nisam
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*dobro
*prepiso
*nisam uopste copy
*sad mi aldeNN dao josh 3 premium
*ha ya :]
*eo sachu ti ja
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*pa da nisi dobro prepisao nebi ti se povecali bodovi
*stawit na tvoj email :]
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*ae
*sad sam copy
*debilu
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*ae
*kotnash ?
*jesi rtd
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*ok je
*bratam
|ClaRiOn|-WoLf- says:
*ok je
*ok je
*stha je ok ?
*ae idi u pm neches dobit steam
*cao
*block
|ClaRiOn|-WoLf- said (7:27 PM):
*asd cu okaciti

A evo dokaz koliko je imao bodova pre 5 min a koliko ima sad:

Pre 5 min:

Sad:
http://gamers.ba/profil/mENK/

BANUJ TE GA
slusaj sad =D on se meni neche qurcit ni tersat ja nisam copy paste codove neg sam prepisivo i pogresno sam prepiso 2 i on se meni nesh qurci kaze kad me pito jel radi ja sam copy 2 i onda paste i radi i pokusam prvi radi utom mi example da 2 premiuma jer i on oche steam ja active 1 i savam drugi i ja mu akzem eo sachu ti ja to on meni terrs ok je ok je ok je ok je ja poludim i block + delete i cao ~.~ neche dobit steam jer se nezna ponasat i htio je on mene zeznut i sam se zezno namazan je menk cao

Post dobio šamar od spY

Ccc , pun ku**c im je premiuma i bodova , IMAL IKO POSTEN OVDJE ?

Nevjeruj nikom !
HAHAHAAHAHAHA STO JE LUD DDDG HAAHAHAH

i mene je frajer tako zajebo 200 bodova pa sam se začio umal ja ban nisam dobio.
Al uziva bU u vasim aktivacijama premiuma hahaha :)

♥, peace :D

Post dobio aplauz od spY

sta cemo ti mi tu
ja mogu reci samo hahahahahahha
kad kupujete te steamove fino odes s cojkom u igraonu provjeris steam das mu pare i bog te veselio
omg koji prevarant ...
banujte ga :S
mENK je napisao/la:
slusaj sad =D on se meni neche qurcit ni tersat ja nisam copy paste codove neg sam prepisivo i pogresno sam prepiso 2 i on se meni nesh qurci kaze kad me pito jel radi ja sam copy 2 i onda paste i radi i pokusam prvi radi utom mi example da 2 premiuma jer i on oche steam ja active 1 i savam drugi i ja mu akzem eo sachu ti ja to on meni terrs ok je ok je ok je ok je ja poludim i block + delete i cao ~.~ neche dobit steam jer se nezna ponasat i htio je on mene zeznut i sam se zezno namazan je menk cao
HAHAAHHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHA kako si malouman , sto se nasmija ko covjek , OMG
Mushica200 je napisao/la:
Al uziva bU u vasim aktivacijama premiuma hahaha

<3, peace
hahaha
mENK je napisao/la:
Dobio si Premiume, daj mu steam, šta si glup
pa brate davao sam i ja svasta ljudima za bodove i ta sranja pa nikog nisam izradio ... al da ovakvih kretena ima nemogu da verujem
mENK je napisao/la:
slusaj sad =D on se meni neche qurcit ni tersat ja nisam copy paste codove neg sam prepisivo i pogresno sam prepiso 2 i on se meni nesh qurci kaze kad me pito jel radi ja sam copy 2 i onda paste i radi i pokusam prvi radi utom mi example da 2 premiuma jer i on oche steam ja active 1 i savam drugi i ja mu akzem eo sachu ti ja to on meni terrs ok je ok je ok je ok je ja poludim i block + delete i cao ~.~ neche dobit steam jer se nezna ponasat i htio je on mene zeznut i sam se zezno namazan je menk cao 8)
Ti si jedno napaceno i nevaspitano djete i ako ikad saznam gdje zivis ubicu svaku mrvu snage u tebi.

A ti brate ako hoces ja ti mogu dati samo da djelimo steam nista vise ...
Hvala.
Nadji ga i prebij ga

1.06.1995 i vec se time bavi :/
dakac je napisao/la:
Nadji ga i prebij ga :)

1.06.1995 i vec se time bavi :/
ma necu ...imam jos 2 premiuma ...i mislio mu dati i ta 2 al je rekao sam daj mi 3 i onda cu da verifikujem kad verifikujem daj mi ta 2 ...i ja reko OK i on tako :/
Pitajte momka kojem sam jutros dao steam jel bilo problema nije zato shto je on civilizovan i nisam nikog dosad zajebo sad on fol kuka a oche meni tersat e bgm neche jes da sam jutros imo problema sa steam profilom jer mi je to prvi steam i mislio sam da su mi ostale sav info al dlt sam to =D on potvrdio a bio sam se prepo . sada vi mozete vjerovat ovom idolu il meni nije problem u meni vech u njegovom ponsacanju shta mi ima tersat

Post dobio šamar od spY

Ne mogu da vjerujem.

(Mislim da onaj prvi post)

Je***a katastrofa. Nevjerovatno.
menk dadni cojku steam nebu pič... sramotis svoje roditelje i svjo grad... ;)
mENK je napisao/la:
slusaj sad =D on se meni neche qurcit ni tersat ja nisam copy paste codove neg sam prepisivo i pogresno sam prepiso 2 i on se meni nesh qurci kaze kad me pito jel radi ja sam copy 2 i onda paste i radi i pokusam prvi radi utom mi example da 2 premiuma jer i on oche steam ja active 1 i savam drugi i ja mu akzem eo sachu ti ja to on meni terrs ok je ok je ok je ok je ja poludim i block + delete i cao ~.~ neche dobit steam jer se nezna ponasat i htio je on mene zeznut i sam se zezno namazan je menk cao 8)
a da si pogresno uneo nebi se meni u tvom profilu povecavali bodovi za 20 ;) tako da u ovom slucaju lazes samo sebe

Lepo sam ti rekao nemoj me pokusavati da zajebes jer namerno sam ti pratio profil i ljudima sam uzeo SS da nemisle da pricam suplje price kao ti
mENK je napisao/la:
Pitajte momka kojem sam jutros dao steam jel bilo problema nije zato shto je on civilizovan i nisam nikog dosad zajebo sad on fol kuka a oche meni tersat e bgm neche jes da sam jutros imo problema sa steam profilom jer mi je to prvi steam i mislio sam da su mi ostale sav info al dlt sam to =D on potvrdio a bio sam se prepo . sada vi mozete vjerovat ovom idolu il meni nije problem u meni vech u njegovom ponsacanju shta mi ima tersat :r
jel te ubio sto te tresko ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.