Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Keylogger?

331 pregled · 19 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 18:09

Ovako,ako sam fulio podforum,halalite,hitno je!
Znaci prije otprilike 1h radio mi je msn i gamers.ba,sve do maloprije.
Pokusam uci u msn,kaze netacan pw.Probam uci u gamers.ba,opet netacan pw(tako da sam morao ponovo traziti kod za aktivaciju.)
Znaci u msn nece da udje nikako,a u ovaj drugi koji imam(preko kojeg sam regan na g.ba)udje bez problema.
Help!

Edit:ty svima na pomoći,ako bude opet jelo *ovna,reinstall sistem i to je oto
Jesi primo ista od nekoga nepoznatog ?
keylogger,mozda....jesi skoro download stagod??moguce dqa si negdje pokupio
neko ti je hack msn i sad ti hack i ostale pass sljedeci je fb ako imas
Vjerovatno keylogger. Ako si puno stvari download-o u zadnje vrjeme il primao od neke raje nesto, onda je sigurno keylogger...
Ako je keylogger,koji je najbolji nacin za brisanje istog?
oldeN je napisao/la:
Jesi primo ista od nekoga nepoznatog ?
pa moze primit i od poznatog...

p.s. NIKAD ama bas NIKAD ne skidaj nesto sitno sa extenzijom .exe sto je nebitno, sigurno tu cuci neki keylogger
Mozda si negdje nasjeo na fake za msn i onda su ti preko msn-a sve prohackali
Sjo što vi pričate gluposti. Lik je gamer, bukvalno mu nemaju ništa stranci ukrasti, tako da nije neki stealer pokupio na warez sajtu, jer ne mjenja se pw nekome ukoliko taj neko ima dosta accounta i vrednih stvari. To otpada, možda uopšte nije keylogger/stealer, sjeti se koji ti je bio security question na tom msnu možda je ta osoba iz real lifea pogodila answer sa sec question pa ti changeala pw od msn-a.

Ako je keylogger sigurno je melted u explorer.exe ili svchost.exe, u jedan od tih procesa ili neki systemski što je uvijek aktivan, tako da repair windowsa would do the job. Ako je stealer samo promjeni passworde, jer stealer samo šalje jednom log file.

Eh rano moja ...
je napisao/la:
eh tugo moja ko zna zna ko nezna nikada nece nauciti
RzA je napisao/la:
eh tugo moja ko zna zna ko nezna nikada nece nauciti
Hoće brate naučiti... To je samo pitanje vremena.
Evo uspio sam nekako uci(alternative e-mail).
A eo kaze mi jaran da je njegov buraz pitao mene prije jedno pola sata(ja tad nisam bio tu)mozel u clan,a taj pametni hacker(koji mi je provalio msn) mu je odgovorio:
Ako je ovo msn od tvog druga vise nikad nece uci na njega.

Znaci najvjerovatnije je keylogger(sad odakle,neznam),pa mi treba neki prog. za brisanje keyloggera,jer tesko ce ga anti virus naci.
exampLe_ je napisao/la:
A eo kaze mi jaran da je njegov buraz pitao mene prije jedno pola sata(ja tad nisam bio tu)mozel u clan,a taj pametni hacker(koji mi je provalio msn) mu je odgovorio:

Znaci najvjerovatnije je keylogger(sad odakle,neznam),pa mi treba neki prog. za brisanje keyloggera,jer tesko ce ga anti virus naci.
Skini Kasperski 2010 ja mislim da ima anti keylogger
exampLe_ je napisao/la:

To je najvjerovatnije neko retardirano dete, od kojeg si acceptao neki file, što znači da bi bio keylogger morao si accept. Eh, ako je preko security answera onda je to to. I nemaš šta čistit' , a što se tiče programa za uklanjanje , j*b'o to. Nikad nisi siguran koji je keylogger koristio ako je uopšte koristio, i moraš bit svjestan toga da je jedino rešenje to da uradiš repair windowsa koji će ti replaceati sistemske fajlove sa novima koji su *fresh* , ili jednostavno formatirati HDD pa ti odluči.
CoreDuo je napisao/la:
pa moze primit i od poznatog...

p.s. NIKAD ama bas NIKAD ne skidaj nesto sitno sa extenzijom .exe sto je nebitno, sigurno tu cuci neki keylogger
NPR:

Cs.exe Size 16Kb

:*:*:*:*:*
exampLe_ je napisao/la:

Ja sam se riješio tog sranja time što sam formatirao komp.

Meni je neko dijete uletilo na msn, samim time mi je i gba acc ugrozio, a tako i FB.

Napiše mi u infu dodaj me na msn [email uklonjen]

Ja ga pitam što si to uradio, kaže on meni : " Hoću da patiš. " Odma' mi je sve bilo jasno, počnem ga malo zajebavat', blockuje me, stavim w7 na komp, a uz pomoć Storma vratimo msn preko suporta, te odma' i gba acc i fb također. Tako da, don't worry, neće ti ništa brisat' . Ima acc na gba, nije mi rekao, al' neko dijete 99 %

Eto GL ^^
exampLe_ je napisao/la:

Mozes li uci na windows live hotmail il' ti ga na www.hotmail.com
R0x0r je napisao/la:
Mozes li uci na windows live hotmail il' ti ga na www.hotmail.com
Nisam mogao uci,jednostavno,i mail i g.ba down!
Ali evo uspio sam promijeniti pw na g.ba,msn i fb,a ako sutra budem imao iste probleme,reinstall i chiao
exampLe_ je napisao/la:
Nisam mogao uci,jednostavno,i mail i g.ba down!
Ali evo uspio sam promijeniti pw na g.ba,msn i fb,a ako sutra budem imao iste probleme,reinstall i chiao
meni se jedom desilo da mi je lik smrznuo mail tj. nisam mogao uci na messenger a na live hotmail jesam pa reko je li kod tebe ista situacija
NIJE_BITNO je napisao/la:
NPR:

Cs.exe Size 16Kb

:*:*:*:*:*
keyloggeri su oko 450kb minimalac

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.