Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MSN problem

99 pregleda · 5 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 21:01

Imam problem s MSN-om....Do skoro mi je radio , onda jednom kada sam usao pokusao se logovati i na pola logovanja izbaci ovo : Ishao sam rijesi problem i sada jedino nije kvacica kod onog Bezicno
Pokusaj vratiti sat i godinu unazad.......probaj to javi ako nece
Izbaci mi ovo ishao sam nkt znaci u eRRoru ti pise to ishao sam,da se ti mozda ne zezas ? :r
Postavi sliku ponovo, ne mozemo ti ovako pomoci kada ne vidimo sliku.

EDIT:
Evo slike, pa sada pogledajte

Neka od mogucih resenja:
1. Namjesti datum i vrijeme kako treba. Najlakse ti je da stisnes dva puta na sat i tamo ces u jednom tabu imati opciju da se sam nastima po internetu.
2. Provjeri da li ti je password ispravno unesen.
3. Promjeni password na https://login.passport.com/ChangePW.srf. Mora biti manje od 10-12 karaktera i zatim se ponovo pokusaj logovati na msn.
4. Provjeri da ti firewall ne blokira MSN (malo vjerovatno ako ti je prije radio, a nisi nista mijenjao).
5. Obrisi Cache i cookies na Internet Exploreru. Tools, internet options i Delete Files.
6. U internet exploreru nastimaj sljedece: Tools, Iternet Options, Advanced tab, scroll do Security section, i provjeri da nije "Check for server certificate revocation" ukljucen. I provjeri da je 'Use SSL 2.0' and Use SSL
3.0' ukljucen, Ok na kraju.
7.Stisni na Start, pa na Run, i ukucaj:
"regsvr32 softpub.dll"
bez navodnika i stisni OK.
Isto ponovi i sa sljedecim naredbama:
"regsvr32 wintrust.dll"
"regsvr32 initpki.dll"
"regsvr32 MSXML3.dll"

Jedno od ovoga bi ti trebalo pomoci.
i meni se to jednom desavalo, pokusaj nariktat vrijeme i datum kako treba... ili ako nista ne pomogne, pokusaj system restore

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.