Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 60 bodova

MSN error

262 pregleda · 26 odgovora · otvorena 30.01.2010. u 12:28

Googlao sam, pokushavao razne stvari - ne moze.
Koristio search - nije nista slicno naslo.

screenshot

Ne moze reinstall, jer mi ga ne ocitava u add/remove programs, pa ga i ne mogu uninstall...

EDIT: Ako mi neko da intalaciju, ili objasni na koji nacin mogu instalirati 8.5 MSN, takodje dobija bodove
tako je i meni nesto bilo ne mogu se sad sjetiti googlao sam 2 sata i tek tada nasao zajebano ti to
koristi Mirandu
-Promjeni sat oca'm nije šala (:
vnd_ je napisao/la:
-Promjeni sat oca'm nije šala (:
Tacan mi je sat. -.-'
Genius je napisao/la:
Tacan mi je sat. -.-'
-Pa probaj nećete pojesti brate ne zajebajem te :S:S
Jesi probao izbrisati preko Ccleanera?Meni preko Ccleanera sve prikaziva što nema u control panel/add remove programs.
Isti problem kao i kod mene!

Skini ovaj program, unesi e-mail adresu i pass, pokreni program i klikni na Fix, restart.

http://rapidshare.com/files/343344834/MakeMessengerRemember.zip.html

Javi da li radi.?

Zauzima samo 10 kilobajta popravice ti msn 100%!
MaxYz je napisao/la:
Jesi probao izbrisati preko Ccleanera?Meni preko Ccleanera sve prikaziva što nema u control panel/add remove programs.;)
Meni kliner pomaze al nekad ni on ne radi!
1. Close Msn completely (make sure is exit completely)

2. Go to Start --> control panel --> user accounts

3. Remove the password of your account

4. Open Msn and sign in (you should be able to sign in).

5. Go to Start --> control panel --> user accounts and set password again (Don't sign out msn, make sure msn is signed in when you set the password.
Genius je napisao/la:
Tacan mi je sat. -.-'
ak ti ga nema u add remuves to je zato sto ti je na d disku a formatiro si probaj naci instalaciju pokrenut je e onda ce ti pisati da uninstall uradis uninstall ....

E onda pokrenes opet instalaciju instaliras probas ... Ak ne mogne
onda vrijeme .... Ak ni to ne pomogne vrati sa sistem restore na nekoliko dana .....
otidi na control panelu nadi svoju tu konekciju otidji repair restartuj comp ako nemogne sam napravi novu konekciju tako sam ja i proradilo mi je
KrloX je napisao/la:
Isti problem kao i kod mene!

Skini ovaj program, unesi e-mail adresu i pass, pokreni program i klikni na Fix, restart.

http://rapidshare.com/files/343344834/MakeMessengerRemember.zip.html

Javi da li radi.?

Zauzima samo 10 kilobajta popravice ti msn 100%!
Ovakve prijedloge prihvacam samo od provjerenih usera koji mi nece hackovati msn...

@ ostali

Nista mi nije pomoglo, evo da probam sa tim ccleanerom... Pa jaivm..
Pricekaj malo, vjerovatno ce ti sutra msn opet raditi ako ne i prije. Zna se to nekad desiti...:D
Posaljem ti na pm nesto sto sam nasao u vezi toga pa probaj.
skini final uninstaller i preko njega izbrisi msn pa ponovo instaliraj trebalo bi da radi
genesis je napisao/la:
Pricekaj malo, vjerovatno ce ti sutra msn opet raditi ako ne i prije. Zna se to nekad desiti...
Posaljem ti na pm nesto sto sam nasao u vezi toga pa probaj.
Ne radi mi vec 10 dana ^^
Tako je i meni juce bilo nisam se mogao prijaviti,pa sam sebi download messenger 8.5

http://www.download.co.ba/MSN-Messenger-free-14724.html
Genius je napisao/la:
Ovakve prijedloge prihvacam samo od provjerenih usera koji mi nece hackovati msn...

@ ostali

Nista mi nije pomoglo, evo da probam sa tim ccleanerom... Pa jaivm..
E kao prvo ja nisam nikakav hacker i netreba mi ni moj a kamoli tvoj MSN ali ovo je meni pomoglo i nije nikakav HACK ovo sam C/P sa jedne teme sa elitesecurity foruma nasao isto covjeku nije htjelo i to uradio sa tim programom i napisao tamo na temi hvala pomoglo je i zasto nebi ni meni i tebi pomoglo!

Ja tebe netjeram da ti skidas taj program ali 100% nije hack ni virus nikakav ja sam sada za 5 sekundi to upload na rapidshare za tebe da ti uradis da ti pomogne a ti mene krivis kao nekog hackera haha mislim "JA" neki hacker LOL!

Ja sam samo htjeo pomoci a ti kako hoces pa nebih vise nikom pomogao pa da mi daju 50000000 bodova!

Pokusaj ako hoces ako neces nemoras ja nikog netjeram imas i one online antiviruse pa skeniraj prije skidanja ako mislis da ima virus!

Necu da me neko pravi budalom!:S:@
@ 1.nacin

Ovako,pokreni Internet Explorer > zatim ides na File > i unstikliraj Work Offline , zatim se probaj konektovati na MSN

@ 2.nacin

Idi tamo (gde ti je instaliran MSN)

C:\Program Files\Windows Live\Messenger

i nadji ikonu "msnmsgr" > desni klik pa zatim na Compatibility i tu ti mora sve biti unstliklirano

@ 3.nacin

Skini program ZapMessenger , pokreni ga i svi fajlovi starog msna ce ti biti obrisani,zatim skini novi msn instaliraj i bice ok..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.