Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 30 bodova

MSN - problem

164 pregleda · 12 odgovora · otvorena 11.02.2010. u 19:12

Hello 

Jutros krenem da udjem na msn, neche. Hajd' kontam normala malo chu sacekati, dolazim iz skole opet neche, ulazim na drugi msn moze, zatim idem na ebudy ulazim na svoj msn znaci nije mi hakan msn. Evo slika pa ako netko zna u chemu je problem evo mu ove bobe 

ajd sad klikni na Dohvat... pa ponovo uhvati ss, treba nam onaj error code, taj isti kopiras, pa izguglas rijesenje.

simple as that^^
----------------------------------------------------------------------------
1. Open up hidden folder

C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

2. delete anything inside.

3. restart live messenger.
----------------------------------------------------------------------------
O.o i meni se to desi mozda nesto rade na msnu (ne tvom)
Probaj reinstall program i probaj uci na jos neke msnove sa compa?
eee idi tamo na Add or Remove programs i nadji nesto windows live Essentials.. i to reinstaliraj: D
don_valentino je napisao/la:
O.o i meni se to desi mozda nesto rade na msnu (ne tvom)
Probaj reinstall program i probaj uci na jos neke msnove sa compa?
citas li temu ?
e da ti nije negdje ostao upaljen msn?! pa se nemozes konektovati?!
d0sTiNh0 je napisao/la:
e da ti nije negdje ostao upaljen msn?! pa se nemozes konektovati?!
i da jest, konektovalo bi ga, izbacilo bi ga s onog gdje se konektovao, izbacilo bi mu notifikaciju 

@
ne znam, al na ovoj verziji koju on koristi, izbaci te samo 
AltF4 je napisao/la:
i da jest, konektovalo bi ga, izbacilo bi ga s onog gdje se konektovao, izbacilo bi mu notifikaciju ;)

@
ne znam, al na ovoj verziji koju on koristi, izbaci te samo ;)
zavisi bgm koja je verzija :) znas sto npr. ja sam ostao konektovan kod jarana i nisam mogao da udjem dok nije on ugasio :) :P
d0sTiNh0 je napisao/la:
zavisi bgm koja je verzija  znas sto npr. ja sam ostao konektovan kod jarana i nisam mogao da udjem dok nije on ugasio  
ma nije do toga, ja budem online i kuci u u net centru, na dva mjesta od jednom, znaci nije do toga ...

@ AltF4

nema local settings :S
Rješenje
chuky je napisao/la:
ma nije do toga, ja budem online i kuci u u net centru, na dva mjesta od jednom, znaci nije do toga ...

@ AltF4

nema local settings :S
nema zato sto nisi stavio da vidis hidden folders, Start>Control panel>Folder options>Wiew>Hidden files and folders> selektuj show hidden files and folders

ajde sad ponovo uradi ono, bit ce local settings 

@
hahaha, nista, ubuduce, kopiras kod, izguglas i to je to 

pozdrav! 
AltF4 je napisao/la:
nema zato sto nisi stavio da vidis hidden folders, Start>Control panel>Folder options>Wiew>Hidden files and folders> selektuj show hidden files and folders

ajde sad ponovo uradi ono, bit ce local settings 

@
hahaha, nista, ubuduce, kopiras kod, izguglas i to je to 

pozdrav! 
Ninja hvala ti puno .... eo ti bodove kamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn  ♥
Meni to nekad izbaci, ja samo resetujem PC i radi onda, probaj stavi na 2000 ( windows ) ono ikona na propertiesu -> compatibility 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.