Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Počinje Windows 7 upgrade program

133 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 10:48

Pojedini PC proizvođači i prodavci će početi program prema kojem će ljudima koji kupe računare sa Windows Vista Premium verzijom operativnog sistema ponuditi da upgrade-uju operativni sistem na novi Windows 7 operativni sistem kada se on pojavi kasnije ove godine, ali ovaj upgrade možda neće biti besplatan. Ponude će varirati u zavisnosti od prodavca. Tri tajvanska proizvođača personalnih računara će obezbediti kupone za besplatni Windows 7 upgrade za one korisnike koji kupe novi desktop ili laptop PC sa Vista Home Premium, Vista Ultimate ili Vista Business .

Izvor: www.gaming.com.ba
Ajd to sto neofirno reklamiras svoju stranicu nema veze ali 'ajd mi ovo pojasni.

Pojedini PC proizvođači i prodavci će početi program prema kojem će ljudima koji kupe računare sa Windows Vista Premium verzijom operativnog sistema ponuditi da upgrade-uju operativni sistem na novi Windows 7 operativni sistem kada se on pojavi kasnije ove godine , ali ovaj upgrade možda neće biti besplatan.
No shit sherlock. Windows 7 je na trzistu ima koji mjesec, a ova ponuda od M$ je stara vec godinu i vise.
Ne seri brate .. samo vici yes yes yes .. al' mocan je win7 tek tako
ovo je vise reklama za forum a ovo nisi ovdje trebao pisati nego kao vijest
Loša reklama za forum.
Mislim da malo kasniš.
eldiin je napisao/la:
ovo je vise reklama za forum ;) a ovo nisi ovdje trebao pisati nego kao vijest :-[
Bas i ja mislim tako, postoje vijesti u kojima pises ovakve informacije ... poZz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.