Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows,.,.

105 pregleda · 19 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 23:36

Pozzz

Imam pitanje za sve koi je bolji windows vista ili windows 7 ....
Tesko pitanje

Windows 7
Windows 7 100 puta
nemogu doasdio mi je xp..............

A imam windows 7 beta verziju ...valja li to ista???
Windows 7 - prejjak. Jednostavno prebrz. Izgled perfektan, ma čista desetka.
Windows 7 naravno. Sa Vistom ces uvijek imati problema, pogotovo sa igrama.
da ali ima li razlike ako stavim win 7 beta verziju......ili obicni 7???
ako stavis windovs 7 beta onda ti je bolja vista a ako ces stavit ovu posljednju 7 ona ti je bolja
Kada budeš instalirao install finalnu verziju 7-ce, i pazi kako aktiviraš(geniune),
skile je napisao/la:
Kada budeš instalirao install finalnu verziju 7-ce, i pazi kako aktiviraš(geniune),
Evo kupio sam zadnju verziju win 7 ultimate 32-64 bit..........Kako sta je to geniune kako se to aktivira???

Izvini sto citiram,,,,
KONAMI je napisao/la:
Evo kupio sam zadnju verziju win 7 ultimate 32-64 bit..........Kako sta je to geniune kako se to aktivira

Izvini sto citiram,,,,
Potreban ti je activator možeš nači na google, uglavnom kada to instaliraš bude ti licencirani OS, samo isključiš automatic update i miran si.
skile je napisao/la:
Potreban ti je activator možeš nači na google, uglavnom kada to instaliraš bude ti licencirani OS, samo isključiš automatic update i miran si.
izvini sto citiram mozes mi nekako dat link da skinem activator ja sam trazio ali me strah da neskinem pogresan a nemam puno memorije za sidanje.............
KONAMI je napisao/la:
izvini sto citiram mozes mi nekako dat link da skinem activator ja sam trazio ali me strah da neskinem pogresan a nemam puno memorije za sidanje.............
warez.

Imao sam i ja problema sa aktivatorom, imas google, za večinu download-a ima commects.
Bolji je W7 ali je Vista sada kompatibilnija za upotrebu podržava dx10 dok w7 ima problema sa dx10 može dobro samo dx11
windows 7 je "the best" extra brz je bolji dizajin sve je extra9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.