Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pomoc molim vas, graficka - ogranicenje

112 pregleda · 6 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 10:10

Nedavno sam kupio laptop Lenovo G530 4446-3AG
Naime, dosla mi je graficka Intel GMA 4500 MHD koja mi u propertiesu prikazuje (Koristim Win Vistu) da je available graphics memory 1292 MB, ali kada sam provjeravao konfiguraciju na jednoj requirements stranici pisalo mi je da je graficka ogranicena na 192 MB (Tj. da ima 192 MB RAM-a). Zanima me je li mogu povecati RAM ili nekako skinuti to ogranicenje. Unaprijed, hvala. :)
lol kupio nov laptop 192rama ima ccccc........ to nepostoji ...

a to se sve moze cackati po biosu ali to nisam spreman da objasnjavam trazi po googlu
RzA je napisao/la:
lol kupio nov laptop 192rama ima ccccc........ to nepostoji ...

a to se sve moze cackati po biosu ali to nisam spreman da objasnjavam trazi po googlu
Imas li covjece oci?? Graficka ima 192 RAM-a to je neko ogranicenje. Btw, da napomenem RAM (random access memory) je centralna memorija sto znaci da se ne sadrzi samo u plocicama RAM-a nego da i graficka ima svoj random access memory...
Ako vec hoces znati, Imam 4 GB RAM-a DDR2 na laptopu koji rade na 800 MHz ;)
Hell_Shadow je napisao/la:
Imas li covjece oci?? Graficka ima 192 RAM-a to je neko ogranicenje. Btw, da napomenem RAM (random access memory) je centralna memorija sto znaci da se ne sadrzi samo u plocicama RAM-a nego da i graficka ima svoj random access memory...
Ako vec hoces znati, Imam 4 GB RAM-a DDR2 na laptopu koji rade na 800 MHz
A sta uzima graficka ? nego ram zato molim te nemoj vise da me citiras ... Podesavanja su u biosu ..
jesili instalirao driver od te graficke provjeri u device menageru
Dynamic Memory Managment. Drugim rijecima, sam ne mozes mjenjati kolicinu share-ovanog rama.
Provjerio sam podesavanja u BIOS-u i nigdje nisam nasao tu opciju :(
Driver je up-to-date. Jel ikako moze?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.