Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

GTA 4 pitanje?

83 pregleda · 7 odgovora · otvorena 24.01.2010. u 19:11

Poz svima!

Ja jos odlucujem koju cu graficku kupiti i odlucio sam da kupim ovu:

VGA PCI-E 512MB DDR2 GeForce 9400GT, Core 550 MHz, Mem 700 MHz, Heatsink, DVI, HDTV, HDMI, 128bit, GeForce with CUDA

E sada kada tu kupim nadam se imam 1 GB rama mislio sam jos 1 gb da imam 2 gb i da li meni mogao GTA 4 kao ovdje priblizno grafika moze i malo slabija samo da mogu igrati:

http://www.youtube.com/watch?v=BfZE_KP191o

Moja konf ako kupim to dvoje izgledace ovako:

2 GB DDR2
3.0 GHz
Nvidia Geforce 9400GT 512mb 700Mhz
80 GB HARD DISK>>to nije bas bitno

Da li bi moglo?

Ali kod mene ovi Ghz nisam nesto siguran za to svagdje pise 1.8Ghz a kada sam kupovo pisalo je 3.0 Ghz evo i slike kad sam isao na CAN YOU RUN IT da vidim igru bezze samo da vidite MIRRORS EDGE:

Eh eto vidite pise PASS a trazi 3.0 Ghz ja imam 1.8Ghz tako pise You Have a sa strane odma pise Perfomance Rated 3.2 Ghz to me brine pa ne znam sta to znaci da li imam 3.2 Ghz ili 1.8 Ghz?

Hvala!:D:D
to u vezi ghz je zato sto je 64 bitna verzija i ja sam imo isti taj procesor koji je bio isto dobar ko pentium 4 3.0 ghz

sry na gramatici
Desni klik na My computer => Properties => Hardware tab => Device Manager => Processors

Pa vidi koji procesor imaš. Onda googlaj o njemu i skontaćeš.

GTA IV ne vjerujem da ćeš moći pokrenuti, čak i na low bi ti moglo glitchati i sjeckati.
MOKEone je napisao/la:
to u vezi ghz je zato sto je 64 bitna verzija i ja sam imo isti taj procesor koji je bio isto dobar ko pentium 4 3.0 ghz

sry na gramatici
a kako da mi je 32 bitna verzija da imam 3.0 Ghz hahaha

pa jel imam 1.8 ili 3.0Ghz?
Rexon je napisao/la:
a kako da mi je 32 bitna verzija da imam 3.0 Ghz hahaha

pa jel imam 1.8 ili 3.0Ghz?
imas 1.8 GHz al ti isto dode ko 3.0 GHz zato sto je 64 bitna verzija
ma imas 1,8 ghz, nema sanse da athlon 3000+ ima 3 ghz, a gta 4 je prilicno zahtjevna igra, tako da tesko da ces je moci pokrenuti na jacim postavkama...:D
Ja imo p4 3.0ghz 2gb rama grafu ati x1650 pa igro na low postavkama i instaliraj gamebooster da oslobodis ram.
Sigurno mozes igrati na low ;)
E moreš ti sa tom grafičkom pokrenuti igru na low,al kad krene padat kiša toliko će ti štekat da nećeš moći igrat,vjeruj mi vidio sam svojim oćima koj jarana

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.