Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Graficka,ram,procesor,slusalice

120 pregleda · 14 odgovora · otvorena 22.02.2010. u 19:15

Da odmah predjem na stvar.

Trenutna moja konfiguracija kompa je

1.7ghz
256ram
128geforce 5200x
---
sluse nemam

E sada.. Dosao mi je rodjak iz svedske i hoce da proda neke dijelove posto ima 2 kompjutera..Sada je meni on dosta snizio cijenu i nudi mi ovo za 200km.

2.5ghz intel dual core
1gb ram
512 ge force neka nisam siguran koja je sada..
Slusalice siberie neke crno bijele ....

Ovo mi nudi znaci za 200km. Ja odavno nisam nesto kupovao za svoj kompjuter a kompjuter mi je prava kanta. Sada pitam vas, da li se isplati kupovati ovo sve za ove pare. I da li bi trebalo raditi fino na mom kompu..

Hvala, moram odluciti do sutra pa mi treba vas odgovor :D

;)
rodjak a ne daa besplatno? josh stranac? ja bih ga se odrekao :D
isplati se to jest al rodjak ej haj sto neda besplatno neg nek ti makar da za 100 km
cuj jel se isplati :S pa da ti nudi za 400 isplati ti se :S sibirke najjace sluse :) uzmi neces se pokajat :D
siberia i grafa su samo 200KM-.- isplati se:) mada ti je bolje da uzmes novi komp
Scoped je napisao/la:
rodjak a ne daa besplatno? josh stranac? ja bih ga se odrekao :D
Ali brate on meni kaze da ovo moze tusnut za dosta vece pare..pa je meni snizio..I rekao je da mozda jos snizi za jedno 20-30km ako ne budem imao. Ne kontam se ja bas u ove graficke i to pa zato i pitam vas isplatili se..

Hocel na kanteru fps biti zakucan 100, hocu li moci bez problema igrati soker 2010, hoculi cod4 igrat bez problema i tako to..?
ney je napisao/la:
Ali brate on meni kaze da ovo moze tusnut za dosta vece pare..pa je meni snizio..I rekao je da mozda jos snizi za jedno 20-30km ako ne budem imao. Ne kontam se ja bas u ove graficke i to pa zato i pitam vas isplatili se..

Hocel na kanteru fps biti zakucan 100, hocu li moci bez problema igrati soker 2010, hoculi cod4 igrat bez problema i tako to..?
Uzmi, naravno da se isplati, jel ti dodje i napojna, posto vidim da nisi naveo, ako nedodje moraces kupit novu, posto ta sa tvoje stare konfiguracije nece moc drzat sigurno
ney je napisao/la:

Moci ces sve bez problema
taj dual core 2.5ghz je e5200 ili amd 4800 xd,ram 1gb jest slab mada može dosta igrica na njemu,koja ti je matična ako sve paše moće fino,ne daj da ti uvali ddr ram ili gddr2 grafu !!!!
Isplati se normala
Isplati se ofc, pogotovo sad kada je oprema i dijelovi poskupili

FIno das liku 150KM i reknesh dacu ti jos 50 neam sad
N3sTabilaN je napisao/la:
Isplati se ofc, pogotovo sad kada je oprema i dijelovi poskupili

FIno das liku 150KM i reknesh dacu ti jos 50 neam sad :D
Samo je RAM poskupio.

Ne vjerujem da su stvarno Siberia..

Kupi to, moci ce ti CoD4 sa oko 40 FPS na najlosijim postavkama (ako nije GeForce 9800).
Ja bih ovo uzeo i da mi nudi za 400km
uzmi bez razmisljanja
Isplati ako je ispravno ali pošto ti je rođo, vjeruj mu i uzmi jer ova grafa nije sigurno loša, mozda 8XXX serija i sluše prejake.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.