Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Online Public Server

4.200 pregleda · 137 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 13:47

Pozdrav,

jucerasnjim dogovorom sa vlasnikom Gamers.ba portala otvoren je server pod nazivom "Gamers.ba Public Online Server".
Uskoro od KGB Hostinga dobijamo i ClanWar servere pa cemo organizovat' neku Online ligu.
Kada su admini u pitanju, oni ce se naplacivati, cilj ovoga jeste poboljsavanje same zajednice.
Glavni i odogovorni za servere je Cage.

- Ip servera : 212.200.163.181:27030

Kontakt : [email uklonjen]/[email uklonjen]
Bilo bi fino da neko udje i banuje retarde ?

Kofa admini uvjek tu , al u qrcu su tu
TeroweNth je napisao/la:
Bilo bi fino da neko udje i banuje retarde ?

Kofa admini uvjek tu , al u qrcu su tu
Eh da imam ban acess banovao bih..
Vlex je napisao/la:
Vide vide a znaci mislio si me banovat maloprije kad sam igro :S???
Vlex je napisao/la:
a da nemaš amx_bann možda nemaš amx_ban jesi probao ? ja mislim da trebaš imati.
ftwayne je napisao/la:
a da nemaš amx_bann možda nemaš amx_ban jesi probao ? ja mislim da trebaš imati.
Dont se zajebavat' vidis da je murga napisao da je ukinuo ban
Vlex je napisao/la:
Dont se zajebavat' vidis da je murga napisao da je ukinuo ban
Jbg nisam vidio nemoj se ti meni derat sto hos da te bijem po guzi ... i treba uzet ban jer banuju svakog nek'o kaže wh "ban" ccc
VR46 je napisao/la:
Jbg nisam vidio nemoj se ti meni derat sto hos da te bijem po guzi ... i treba uzet ban jer banuju svakog nek'o kaže wh "ban" ccc
Hmm glupo ti razmisljanje, udje lik sa badboyom pobije ceo serv a ti ga mozes samo kickat, on uradi retry opet pobije ceo server i sta mu mozes? Nista..

Bolje da statuse dodavaju po zaslugama ne po materijalnim sredstvima bio bi bolji server.
vLexinho je napisao/la:
Hmm glupo ti razmisljanje, udje lik sa badboyom pobije ceo serv a ti ga mozes samo kickat, on uradi retry opet pobije ceo server i sta mu mozes? Nista..

Bolje da statuse dodavaju po zaslugama ne po materijalnim sredstvima bio bi bolji server.
tu si u pravu al netreba svima dat ban komandu samo nekim koji su fini a ne levatima ... a što se tiće badboya ima slay opcija više ćeš ga iznervirati . haha
ne citiraj me više mrsko mi odg hahaha.
Vlex je napisao/la:

Znači više para više opcija.

Neka admini dobiju stari članovi g.ba, bez naplate.
VR46 je napisao/la:
tu si u pravu al netreba svima dat ban komandu samo nekim koji su fini a ne levatima ... a što se tiće badboya ima slay opcija više ćeš ga iznervirati . haha
ne citiraj me više mrsko mi odg hahaha.
Eh citao sam sve postove neki su tacni neki ne itd.
Pa evo da tebe citiram da nesto dodam .

~Kao sto je head admin rekao da nece svako imati admina kako vec ili kroz placanje ili zasluzeno i ako mislim da nije ok da neko placa a sa druge strane mozda bi admini bili vise na serveru jer su dali pare vec pa.... !
-Ako se admin placa osoba mora da ima ban opciju .
-Ako se admin ne placa onda tu je pola pola jer smatram da ce samo iskusni dobiti admina i naravno trebaju i oni imati ban opciju .

Pozeljno je da se napravi neki konkurs ili tako nesto za slotove jer kao sto vidite pun server malo kad ima mjesta pa eto da ima koji slot itd.

Plugine u sto manjem broju da se koriste jer udjes na server (neki ) i ne vidis nisana , pare nista od plugina tipa taj i taj igrac je pogodio sa odredjenom puskom u odredjeni dio tjela WTF ? Sto mene to zanima ili gdje sam ga "ja" pogodio :S Isto tako drago mi je sto nema ranka !
I da imas /hp /restartscore (/rs) i jos ponesto sto treba i to je to ,odmah je server stabilniji ! Sto manje smanjiti padanje servera i kad treba malo server osvjeziti da se to radi po noci kad je manje igraca . Ima tu jos nekih stvari ali to je nesto onako kako sam ja kontao pa nije do mene !

I jos jedna stvar nadam se da ovo nece biti Logosoft 2(admini ) .
Kao sto je momak iznad rekao dajte nam listu admina
sretno sa serverom ,
Ako neko moze da mi da dl link za cs i patch koji se igra ( valjda je onaj v21)
Nisam igro cs-a ,ima ako nema i vise, malo sam pozelio..
Ako se protivi ovo sa pravilima, tipa warez, pm mi link,
Nije meni problem nac da skinem, al hocu da mi date link koji ce ga brzo skinuti, neki high speed, il tako nesta, i jos da je u 1 komadu cs, a patch moze i posebno, najbolje bi bilo ako ima negdje na ftpu od bihneta , posto mi je njihova konekcija, to bi bilo najbrze..
Quote me il send PM , a admin il mod nek nagradi onog ko mi pomogne,jer hocu da igram na ovom serveru s rajom malo..
Ty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.