Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Online Public Server

4.199 pregleda · 137 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 13:47

Pozdrav,

jucerasnjim dogovorom sa vlasnikom Gamers.ba portala otvoren je server pod nazivom "Gamers.ba Public Online Server".
Uskoro od KGB Hostinga dobijamo i ClanWar servere pa cemo organizovat' neku Online ligu.
Kada su admini u pitanju, oni ce se naplacivati, cilj ovoga jeste poboljsavanje same zajednice.
Glavni i odogovorni za servere je Cage.

- Ip servera : 212.200.163.181:27030

Kontakt : [email uklonjen]/[email uklonjen]
Server je boli glava igr'o sam dosta puta na njemu stvarno je dobar bolje da se admini naplacuju nego da ih ovako svako ima... sretno;)
Eto mee
Juhuuuu <3.
Nek' je i ovo na red došlo
GL!

EDIT : Što nemože da mi doda server u favorite, i da unidjem :$
_KriptoN_ je napisao/la:
S/NS ?
Dual je zbog toga sto vecina nase raje nema steam, tako da nam je cilj da ga napunimo
_KriptoN_ je napisao/la:
S/NS ?
Možeš uči i preko steam i preko non steam-a
Baš da vidim koja ce budala placat admina + svoje vrijeme trošit da igra na serveru. lol

I što neće da mi doda server u favorite? :S

I ne poboljšava ovo gamers, nego vaš džep.
spY je napisao/la:
Baš da vidim koja ce budala placat admina + svoje vrijeme trošit da igra na serveru. lol

I što neće da mi doda server u favorite? :S

I ne poboljšava ovo gamers, nego vaš džep.
Ne vrijedjamo se, ali ako cemo iskreno, ni ti ne radis nista pametnije po citav dan
Fino fino
Uletit ću kasnije da vidim kakav je server.^^ Potez za čistu desetku.
je napisao/la:
Ne vrijedjamo se, ali ako cemo iskreno, ni ti ne radis nista pametnije po citav dan
Nisam nikoga uvrijedio? Bolje bi bilo da dadnete prvo djabe admine onima koji imaju vremena da provode na serveru, to su ovi mlađi uzrasti. Odakle njima sad pare da plaćaju admina? Čisto sumnjam da će neki momak od 20+ godina davat pare da bude admin na serveru? lol.

I imam pametnijeg posla, trenutno maturski radim. Pa uletim svako malo na gba.
spY je napisao/la:
Nisam nikoga uvrijedio? Bolje bi bilo da dadnete prvo djabe admine onima koji imaju vremena da provode na serveru, to su ovi mlađi uzrasti. Odakle njima sad pare da plaćaju admina? Čisto sumnjam da će neki momak od 20+ godina davat pare da bude admin na serveru? lol.

I imam pametnijeg posla, trenutno maturski radim. Pa uletim svako malo na gba.
Ne, ne, niste dobro shvatili Kejdza, admine naprimjer nece placati starija raja.. Nego vec svi daju koliko mogu, radi poboljsavanja same zajednice
je napisao/la:
Dual je zbog toga sto vecina nase raje nema steam, tako da nam je cilj da ga napunimo
znaci bice dosta onih online potties

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.