Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Online Public Server

4.200 pregleda · 137 odgovora · otvorena 10.01.2010. u 13:47

Pozdrav,

jucerasnjim dogovorom sa vlasnikom Gamers.ba portala otvoren je server pod nazivom "Gamers.ba Public Online Server".
Uskoro od KGB Hostinga dobijamo i ClanWar servere pa cemo organizovat' neku Online ligu.
Kada su admini u pitanju, oni ce se naplacivati, cilj ovoga jeste poboljsavanje same zajednice.
Glavni i odogovorni za servere je Cage.

- Ip servera : 212.200.163.181:27030

Kontakt : [email uklonjen]/[email uklonjen]
Dobar, dobar, e nek ste se i vi sjetili da napravite, igrao sam bravo za server...

Zamjerka: nea ga na gametrackeru ?!
Ako mislite da budete kvalitetan server bez foruma na kojem ce bit snimljeni demosi svih banovanih + zalbe, posto na sadasnjim najpopularnijim tacnije svim serverima se banuje ofrlje il ako kojim slucajem admin ode u spec pa pogleda il snimi il postavi na forum prava je rijetkost, bez toga bit ce jos jedan u nizu lakrdijaskih servera. Posto cete naplacivat admine znaci svako ko plati bio on neki reto il sta god, on ce upravljat serverom sto znaci ne trazite kvalitet il iskustvo, profit na 1. mjestu i samim tim je server jednim korakom osudjen na propast, a vama novcana korist.

GL u vasim namjerama, anyway =)
GAZZELAH je napisao/la:
Sumnjam, kladimo se da cemo za 2 dana bit' ispred vas na gt.rs ? Mislite ubacili vas u "zajednice" i ko kakav community
ma ta kazesssssssssss :$ ?
Trebalo je davno ovako nesto :) a sto se tice admina na serveru mislim da je greska to za placanje javit ce se 90% populacije balonja i maminih sinova koji ce otjerati ljude sa servera ako neko napravi 3 headshota ko npr na globalu ubijes admina ban ti je 100% moje misljenje je da bi trebalo za admina postaviti nekog malo starijeg i sa pozitivnom reputacijom sto se tice toga
Nebi platio admina da je dsn head
liiq je napisao/la:
ma ta kazesssssssssss :$ ?
Istinu :$
extra evo ulazim

sretno vam ..
Sretno sa servero
bladehood je napisao/la:
noxicus bU :D
s obzirom da su na g.ba 70 % djeca od 9 - 17 god. ja stvarno ne znam 2 admina 2x10 KM -dobar profit ! i
Ušao sam na kratko što je najvažnije pun je i ping je meni oko 30.

Malo je to glupo za plačanje, al et kako hočete.
Ako može spisak admina.
Mirza brate,iskusan si i mislim da nema potrebe za ovim naplacivanjem,jer mislim da je to cisto sranje.
- Izabrati admine koji su bili admini / koji su iskusni i koji znaju prepoznat cheater-a ili bilo sta takvog.

.)
Hehehhe
Iskusan,iskusan xD
Serveri dobri jer je KGB prejak ping zam po ostalim serverima sve najbolje.Mislim da ce biti stele npr nekim clanovima koji su dobri sa Mirzom ili GAZZELOM ali et.
GL
Napokon jedan dobar Head Admin...nadam se da ces lijepo voditi server.
Kad god se sta placa tu je gazzel, postalo je jadno sta pare rade od ljudi. Na koji način mislite poboljšati ? Da li ste mislili na poboljšanje vašeg dzepa ? :S

Mislim sve je već odavno otislo u q, ovo je vrhunac !

Btw. ti isto se desilo i sa g.ba sve je bilo super dok se statusi moda, admina i sl. nisu poceli kupovati za jadne pare... GL vam !
ENTEL1 je napisao/la:
Mirza brate,iskusan si i mislim da nema potrebe za ovim naplacivanjem,jer mislim da je to cisto sranje.
- Izabrati admine koji su bili admini / koji su iskusni i koji znaju prepoznat cheater-a ili bilo sta takvog.

.)
KONKURS ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.