Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

europroNET

1.000 pregleda · 60 odgovora · otvorena 06.01.2010. u 17:31

Posto je extibo offline, intresuje me sta se desava sa epn-om, sto nemam admina, kakvi su ovo addoni i slotovi, jel to neko preuzeo, kupio il sta server ?

Zamolio bih vas bez spama
Hahaha. Prodaše europroNET, et' šta se desilo. Šta si ti mislio da je?
- Neko je preuzeo EPN. To je sigurno 100%. Znam jer su Murisu neki dan nudili da bude head i da vodi, nije pristao. 100% su nasli nekoga drugog. Poz

Post dobio aplauz od vLexinho

extibo mi je nesto pricao , neki covjek sto je radio oko servera u epn-u , vise ne radi tu , trenutno nema nikoga , stavili su mu bili nekog retarda koji ne zna comp upalit , cim nabave covjeka i to sve ce se vratit na normalu , strpljenja :)
Dobio sam informaciju od ede[sider/a] da je KILLNET kupio EPN :(
ma neko je preuzeo EPN znam uvjek kad udjem nidje admina sami citeri na serveru.Brate okani se EPN-a propo je
Ne igram više cs , al' žao bi mi bilo kad bi killnet kupio epn :/
eldeeN je napisao/la:
- Neko je preuzeo EPN. To je sigurno 100%. Znam jer su Murisu neki dan nudili da bude head i da vodi, nije pristao. 100% su nasli nekoga drugog. Poz
Pristao je danas mi rekao.
Ne mogu da vjerujem, kaze SWEN da su prodali Killnetu server.. Unistise server samo tako.. Admina jos imam, ali ono je sranjeee.. Neki plugini, isto Star Wars...

Nadam se da je istina ovo sto BUYAKA govori...
hUGH preuzeo da vodi server, reinstall ga i ubacio od killneta addons, svi ce bit' admini vraceni, eo pricam sa njim

Allenzg je napisao/la:
Dobio sam informaciju od ede[sider/a] da je KILLNET kupio EPN
nevjerujem al' eth :$
LavRadeon je napisao/la:
Pristao je danas mi rekao. :-X
- Papak nebudi lud, Muris nije pristao, bio sam danas s njim i onda kada su ga pitali. Nebudi smijesan

chuky je napisao/la:
nevjerujem al' eth :$
pa procitaj post iznad i sve ce ti biti jasno ^^
SLUSAJTE SADA SVI POTIEVCI
EUROPRONET NIJE PRODAN SAMO JE NEKO DOBIO DA VODI SERVER NEMOJTE GLUPOSTI PRICATI :@
eldeeN je napisao/la:
- Papak nebudi lud, Muris nije pristao, bio sam danas s njim i onda kada su ga pitali. Nebudi smijesan
A ja on je na Logosoftu :$
Allenzg je napisao/la:
Kako low,napišem jedan post njih se 1337 doda
Allenzg je napisao/la:
pa procitaj post iznad i sve ce ti biti jasno ^^
A vidim EPN 32 slota, nema vise pw itd :$ po meni je malo glupo 32 slota al' eth :$ ii btw. cuj killnet kupio EPN, killnet uopste nije od hUGH.a :$
Allenzg je napisao/la:
Ako je senci uzeo onda mi je drago hehe
Mah ionako je u zadnje vrijeme sranje postao. Sada ce jos vece.
Pozdrav,

Da ja sam pristao da vodim EPN posto nema ko, postavio sam protokol 48 da se moze sa steama igrati i podigao server na 32 slota.

Toliko za sada
SLUSAJTE DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI MOZDA SE PREDOMISLIM PA UZMEM I EUROPRONET DA VODIM VIDJECU JOS NEMOGU STICI NA SVE ;)

Post dobio aplauz od LudaCris

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.