Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

europroNET

1.000 pregleda · 60 odgovora · otvorena 06.01.2010. u 17:31

Posto je extibo offline, intresuje me sta se desava sa epn-om, sto nemam admina, kakvi su ovo addoni i slotovi, jel to neko preuzeo, kupio il sta server ?

Zamolio bih vas bez spama
bladehood je napisao/la:
SLUSAJTE DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI MOZDA SE PREDOMISLIM PA UZMEM I EUROPRONET DA VODIM VIDJECU JOS NEMOGU STICI NA SVE
KAMAAAN BLEJDONJAAAAAAAAAAAAAAAaa
GAZZEL je napisao/la:
Al' ce se placat' admini ?
Nevjerujem da ce se placati adminiBar pojedinci
J0k33R je napisao/la:
Nevjerujem da ce se placati adminiBar pojedinci
Neces ti jer si guzni haver s' hUGHhom sto ne valja, ima likova igraju godinama kao rezedentevil a nema admina, sad da ti dobijes bilo bi smijesno
GAZZEL je napisao/la:
Neces ti jer si guzni haver s' hUGHhom sto ne valja, ima likova igraju godinama kao rezedentevil a nema admina, sad da ti dobijes bilo bi smijesno
Meni i da ga daje ja nebi uzeo jer neigram public,nego znam ko nece placati.
J0k33R je napisao/la:
Meni i da ga daje ja nebi uzeo jer neigram public,nego znam ko nece placati.
Pa i b0de krisom uzima pare na logosoftu, sto ne bi' i hUGH nije frajer.
Kad se sjetim starog epn-a.
Znao sam čekati po 15minuta i non stop radit' je***i retry da uđem.Dok je još extibo pwnao tu , sada tuga.Lag i užas.

MAY redovno banuje , što mi se sviđa.
Iskreno bit ce bolje ako EPN uzme bladehood

Zasto ?

~ Preuzeo Logosoft i sada je puno bolji server
~ Drzi GameZone i stalno je pun
~ Zato sto je vise nego iko na ovome portalu upucen u servere.

Toliko od mene.
mirofa je napisao/la:
Nekada davno dok sam mogao svaki dan da igram cs iz igraone zivio sam na epn-u pored silnih banova sto sam dobijao ! Sad u poslednje vrijeme kako server laga i manje igram ali uvijek ce biti najjaci.
Nadam se da ce te popraviti ping na serveru da bude fin za igrati da ne bude ono da se ne prima nista ili da odjednom ping skoci na 500 a sto se tice admina ovih zadnjih sto su bili ne morate ih mjenjati svi su extra
Ma samo gathera igrat

a tebi su dobri admini jer imas pw od holeta o,O <3

Iskreno meni je epn uvijek bio retardiran od admina pa na dalje.
xEnon je napisao/la:
Ma samo gathera igrat

Provaljivaš.
xEnon je napisao/la:
Ma samo gathera igrat

Kakav pw ? NA epn-u sam samo trazio da me ne banuju i to je sve ni slota nisam trazio (mozda davno , davno ) ali u skorije vrijeme nisam jer ima mjesta ! A pw nemam a i znam da ima pa traze pw od mene za global a znam kakva je situacija
vratite se na str. 2 i procitate post od bloodseekera, pa onda moj ponovo ... i onda sve svoje ponovo i shvatit ce te da nemate sive materije u glavi ....

i kako bi vi i kome davali admine, zato ce uvijek noobovski server biti i pravi igraci ce dobijat banove i tako ce te ih otjerat sa servera i onda ce ostat skupina pubertetlija koji ce se furat u svojoj raji sa adminom kojeg i ne znaju na pravi nacin da koriste ;)
mirofa je napisao/la:
Kakav pw ? NA epn-u sam samo trazio da me ne banuju i to je sve ni slota nisam trazio (mozda davno , davno ) ali u skorije vrijeme nisam jer ima mjesta ! A pw nemam a i znam da ima pa traze pw od mene za global a znam kakva je situacija
ma brate halali sala

<3 te :$
Do ujutru ce sve biti sredjeno. Dosao sam maloprije, inace bih sve to sredio vec danas. Sto se tice banova/kickova/cega vec, imajte jedno na umu - OVO JE NON-STEAM SERVER. Nema VAC2 zastite i bilo ko moze upaliti cheat. Admini daju sve od sebe, i vi to dobro znate. S druge strane, da ne bi komplikovali, uvijek mozete naci drugi server.

Pozdrav
extibo je napisao/la:
Do ujutru ce sve biti sredjeno. Dosao sam maloprije, inace bih sve to sredio vec danas. Sto se tice banova/kickova/cega vec, imajte jedno na umu - OVO JE NON-STEAM SERVER. Nema VAC2 zastite i bilo ko moze upaliti cheat. Admini daju sve od sebe, i vi to dobro znate. S druge strane, da ne bi komplikovali, uvijek mozete naci drugi server.

Pozdrav
reci tom da vrati staroj ekipi admine...
KilluminAti je napisao/la:
reci tom da vrati staroj ekipi admine...
Necu reci "tom", vec cu ja vratiti staru ekipu.
extibo je napisao/la:
Necu reci "tom", vec cu ja vratiti staru ekipu.
ok Tom
NEMOGU GA VODITI I EPN NISAM MOGO SPAVATI OD TOG SERVERA KOLIKO SU ME ZVALI NA MOBITEL DAJ ADMINA DAJ ONO DAJ OVO ZATO NEMOGU SVE STICI AL TREBA POPRAVITI SERVER DOK SAM JA VODIO SERVER PING 80 NIJE BIO NIKAD I HOCU DA MI ADMINA NAPRAVI TAJ STO PRAVI ADMINE DA NE IDEM U NEBODERCIC DA PRAVIM ADMINA SEBI POZDRAV :(
De ti meni reci imaš li tipku CAPS LOCK NA JE****J TASTATURI AKO IMAŠ JE***O JE PRITISNI JEDNOM I UDALJI SE OD JE***E TASTATURE!

pusa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.