Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

europroNET

1.000 pregleda · 60 odgovora · otvorena 06.01.2010. u 17:31

Posto je extibo offline, intresuje me sta se desava sa epn-om, sto nemam admina, kakvi su ovo addoni i slotovi, jel to neko preuzeo, kupio il sta server ?

Zamolio bih vas bez spama
bladehood je napisao/la:
SLUSAJTE DRAGI PRIJATELJI I NEPRIJATELJI MOZDA SE PREDOMISLIM PA UZMEM I EUROPRONET DA VODIM VIDJECU JOS NEMOGU STICI NA SVE
uzmi samo nek ostane k'o prije. I sve će bit ok.
Naravno da ce sve ostati ko prije dobro dosle su sve primjedbe i sugestije

hUGH
EUROPRONET 32 SLOTA NEMOZE RADITI DA JE OD KGBA KONEKCIJA JES NORMALAN LAGA SERVER PRAVO SINE CCC JACU TO DA POPRAVIM AKO BOG DA SUTRA PREKUSUTRA
bladehood je napisao/la:
EUROPRONET 32 SLOTA NEMOZE RADITI DA JE OD KGBA KONEKCIJA JES NORMALAN LAGA SERVER PRAVO SINE CCC JACU TO DA POPRAVIM AKO BOG DA SUTRA PREKUSUTRA
Potpisujem , znaci nikad public serveri nisu bili po 32 slota , to je ono bas previse , nek se vrati na 24 slot-a i eto nek ostane da se moze preko steam-a uc ako je bas to .. ostalo je sve ok :)
bladehood je napisao/la:
Potpisujem, nidje veze kunem se :S kako je sad smijesan server, za plakatii :S
Hugh je napisao/la:

hUGH
vrati na 24 slota i popravite bug oko admina
MORAM ZEKU DA SACEKAM DA UZMEM BROJ MOBITELA OD MIRZE I EPN U MOM DJEPU ZA MINUT PA CEMO PRAVITI KONKURS ZA ADMINA ONDA ZA RAJU IZ SARAJEVA I OSTALE GRADOVE :D
Radili vi sta hocete, EPN nikad vise neche biti kao sto je bio nekada eto :$
hUGH preuzeo da vodi server, reinstall ga i ubacio od killneta addons, svi ce bit' admini vraceni, eo pricam sa njim
GAZZEL je napisao/la:
hUGH preuzeo da vodi server, reinstall ga i ubacio od killneta addons, svi ce bit' admini vraceni, eo pricam sa njim
Sada kad je Senci uzeo server bit ce bolji 100x , to je sigruno.
BlackSheepXD je napisao/la:
Sada kad je Senci uzeo server bit ce bolji 100x , to je sigruno.
Al' ce se placat' admini ?
Hugh je napisao/la:

hUGH
Treba smanjiti broj slotova, jer je lagalo i onako, da ne govorim kakva je sad situacija.. I podhitno ukinuti onaj plugin kada si mrtav, nije ba Star Wars...
po meni EPN moze biti najjaci server po popunjenosti i mozda i po igracima u BiH. treba ga samo komplet reorganizirati, napraviti forum, staviti ozbiljne ljude za admine (one s mozgom), ugledati se malo na kgb i terra servere kako admini postupaju sa igracima.

do tada ce biti ono sto je i sada ... a to je 0.

Post dobio aplauz od LudaCris

JA SAM DIGO EUROPRONET KAD JE PRVI PUT POCEO DA RADI BOTU JEDAN I JA SAM DJELIO ADMINE 9-)
GAZZEL je napisao/la:
Al' ce se placat' admini ?
Ja bi obavezno uveo placanje, tako da razmisle prije nego sto urade nesto.
BlackSheepXD je napisao/la:
Ja bi obavezno uveo placanje, tako da razmisle prije nego sto urade nesto.
Ma brate, onda ce neki kreten retardirani sa nickom dUuUbeEeLlEeE da kupi admina :$
Nekada davno dok sam mogao svaki dan da igram cs iz igraone zivio sam na epn-u pored silnih banova sto sam dobijao ! Sad u poslednje vrijeme kako server laga i manje igram ali uvijek ce biti najjaci.
Nadam se da ce te popraviti ping na serveru da bude fin za igrati da ne bude ono da se ne prima nista ili da odjednom ping skoci na 500 a sto se tice admina ovih zadnjih sto su bili ne morate ih mjenjati svi su extra
cuj epn dobar server... Zaigrao jednom na njemu kada sam dobio admina i nisam jadan igrao ni 4 mape , prati me 5 admina iz spectatora i dobijem ban... Razlog WH , do zakljucka su dosli sa SUPERVIZOROM!!! haahahahaha
je**s ti takav server kad ni headadmin ne moze da skonta ko koristi cheat a ko ne.
LavRadeon je napisao/la:
A ja on je na Logosoftu :$
Nie vise ni na logosoftu ;)

Post dobio aplauz od vLexinho

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.